Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Bugün bende incik hasladim patates ile yedik başka birşey yapmadım cocuklar onu yesin diye arternatif olmayınca yediler şifa deposu...
Tereyağlı cevizli un helvası yaptım
Kızıma netten kitap sipariş ettik 23 tl başka harcama yok
Yarin eşim kızımla kv gidecekler
Kızım tatilde gezsin babasıyla sinemaya tiyatroya götürecek babası ben gitmiyorum minigim ne zaman gitsek hasta oluyor toparlanmaya başladı korkuyorum yine hastalanır diye

Tuçe bilekligine bayıldım çok kibar güzel günlerde kullan
Abi bebeginin lakabı hoşuma gidiyor
Resmini özelden at sakıncası yoksa merak ediyorum abi gibi mi gerçekten 😁
Okyanus bileziğin de çok hoş güle güle kullan canim

Hastane hazırlıkları bitmiş sayılır gayet güzel olmuş.
Bazı hastaneler hediye paketi veriyorlar sor bakalım verecekler mi.
Mesela bana hediye paketi verdiler.
İçerisinde pişik kremi vardı. 3 adet bez.
Alt açma bezi.
Bebek bakımı ile ilgili kitap.
Bebeğimin ilkleri yazılı bir defter.
içerisini ben dolduruyorum mesela ne zaman doğdu kaç kilo doğdu ilk dişim ne zaman çıktı İlk saçım, oraya zarf koymuşlar saçını kesip içine koymamız için vs vs.
Diğerleri neyse de pişik kremi almamıştım (malum kızım ansızın geldi) çok işime yaradı. Bepanthol
Veriyorlarmış kıyafet konusunda giyilemez yıkanmamış olur şal bile var içinde kapı süsü vs veriyorlarmış fotograf çekimide 10 poz varmış bu ay fiyat netleşcek benimkinde öyle bir kitap varmıydı bilmiyorum ceyda düvencinin videolarında görmüştüm takvim vardı bide iyi oldugu hatırlattıgın sorayım onuda olmazsa alırız bir tane

Lahmacun 5 gibi yapılacakmış eşim aradı sen çorba iç aç kalma sütün olsun dedi bende duramadım zaten hemen et suyuna çorbam vardı içtim bir kase . Görümcemler takım filan almışlar onları yollamışlar kv ile altın filan gelmedi . İzne gidince takarlar belki hiç takmazlar . Damadın birisi ile küsüz zaten
Canım yarim kg 'dan kac tane lahmacun olur yada 10 15 tane için ne kadar kiyma gerekir

Veriyorlarmış kıyafet konusunda giyilemez yıkanmamış olur şal bile var içinde kapı süsü vs veriyorlarmış fotograf çekimide 10 poz varmış bu ay fiyat netleşcek benimkinde öyle bir kitap varmıydı bilmiyorum ceyda düvencinin videolarında görmüştüm takvim vardı bide iyi oldugu hatırlattıgın sorayım onuda olmazsa alırız bir tane
Hangi hastanede doğum yapacaksın canım
pure hazel pure hazel
tuce_tuce tuce_tuce bilekliğine bayıldım tuce
okyonus okyonus
Kızlar allah daha çok biriktirmeyi nasip etsin çok güzeller
Bugün alışverişe çıktık eşime 3 tane ceket aldım 1100 tl
Yemek yedik 50 tl
Bugün biraz harcamalı geçti

Kızlar birşey danışmak istiyorum trendyolda 232 Li 2 numara bez 107 TL ye düşmüş 90 tane evde var alsam elimde patlar mı acaba günde 8-10 kullanıyoruz

Kızlar birşey danışmak istiyorum trendyolda 232 Li 2 numara bez 107 TL ye düşmüş 90 tane evde var alsam elimde patlar mı acaba günde 8-10 kullanıyoruz
Canım çok hızlı büyüyorlar bebekler.
İyi düşün kalma riski var. 230 fazla. Şuan 2numara mı kullaniyor

Back
X