Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben ilk kızımda hep premium care kullandım çok memnundum 2.de ilk 1 yıl yine kullandım ama fiyatlar çok artınca sleppy denedik ve çok memnunum bez ariyanlara tavsiye ederim üzeri sekilli falan değil boya oranına çiş gisteme çizgisi var.

Bende oğlumda Prima premium care kullandım hep. Son zamanlarda tam bezi bırakmaya yakin farklı bezler kullandık tepki vermedi vücudu pişik vs olmadı.
Çok pahalandi malesef evet

Bitmez olur mu ilk dogdugunda altini acar beklerdim baglar baglamaz yapardi bazen cis kazalari felan cok oluyo bide cok kaka oluyo purenin dedigi gibi buyudukce azaliyo kakalar 😁 lahmacunu unutturayim azcik 😁
Ben benim zıpırcanı klozete tutucam yapacaksan yap bak bezlicem dicem. Belki işe yarar 😁

Bende bursadayım
Geçen gün bir mesajında yazmıştın onu görmüştüm batı tarafında oturuyorum diye bende o taraflarda oturuyorum o yüzden sordum
Medicabilin yeni binası çok güzel oldu odaları falan güzel
Bende jimerde yapmıştım
Alya86 Alya86

Biraz büyüyünce daha az bez harcanıyor.
Ben 3 numaradayim. Günlük 5bez anca gidiyor. Ortalama1kg alıyor bebekler 4aya kadar.
İlk zamanlar bez yetismiyordu.
Altına aciyorduk.temiz bezi takiyorduk kirletiuordu. Bir daha takiyorduk tekrar..😁
Ortalıgi da kirletiyordu.
Şimdi biraz uslandi
Aynı benim abi bebek valla kaç kere üzerime filan kaka yaptı en son halı nevresim battı 🤣

Kaç kilo doğmuştu bebişin. Bir paket bile 1 no bitirilmiyor demişti çoğu arkadaşım.
Bana da öyle diyorlardı onlar yüzünden 120 Li paket aldım onun üzerine kaç kere daha aldım işte . Nasıl bitmiyor anlamıyorum millet bir acayip 🤣 23 aralıkta 3300 doğdu 27 aralıkta tartıldığında zayıflamış şişlikleri gitmişti 3100 kalmıştı sonra kg almaya başladı şuan 4000 oldu . Ki yenidoğan habire kaka çiş yapıyor yapmasa sorun zaten beslenmediği anlamı çıkıyor ilk günler bez sayıyordum

Bana da öyle diyorlardı onlar yüzünden 120 Li paket aldım onun üzerine kaç kere daha aldım işte . Nasıl bitmiyor anlamıyorum millet bir acayip 🤣 23 aralıkta 3300 doğdu 27 aralıkta tartıldığında zayıflamış şişlikleri gitmişti 3100 kalmıştı sonra kg almaya başladı şuan 4000 oldu . Ki yenidoğan habire kaka çiş yapıyor yapmasa sorun zaten beslenmediği anlamı çıkıyor ilk günler bez sayıyordum
Maşallah normal kiloda da doğmuş öyle iki küsur filan değil 😁 ben de şimdiden 1 paketçik 1 numara aldım 90’lı bitiremicem diye korkuyodum ahah

Ben benim zıpırcanı klozete tutucam yapacaksan yap bak bezlicem dicem. Belki işe yarar 😁
Dua ette benimki gibi oraya buraya kaka yapmasın en son altını açtım güzel herşey tam bacaklarını kaldırdım bi tazikle kaka yaptı beyaz halım nevresim alez Pijamam heryer kaka oldu 🤣 şaşkınlıktan çığlık attım çocukta korktu sesime ağladı . Tüm yatak çıkartıldı yıkandı halı yıkamacıdan yeni gelmişti aradım geri aldılar adam kapıda beni görünce gülüyor artık 🤣 resim istersen özelden atayım otur bak gül o derece 🤣

Dua ette benimki gibi oraya buraya kaka yapmasın en son altını açtım güzel herşey tam bacaklarını kaldırdım bi tazikle kaka yaptı beyaz halım nevresim alez Pijamam heryer kaka oldu 🤣 şaşkınlıktan çığlık attım çocukta korktu sesime ağladı . Tüm yatak çıkartıldı yıkandı halı yıkamacıdan yeni gelmişti aradım geri aldılar adam kapıda beni görünce gülüyor artık 🤣 resim istersen özelden atayım otur bak gül o derece 🤣
Benim özel mesaj kapalı ben sana yazim dur :)
Tazyikli kakaya karşı çok uyarıldım korkudan çocuğun altını banyoda değiştirsem diyorum😁

Ya tuce şimdi sana iş çıkıyo zor oluyor anlıyorum ama öyle güzel anlatıyorsun ki insanın senin evinde olası geliyor😂😂

Back
X