Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya tuce şimdi sana iş çıkıyo zor oluyor anlıyorum ama öyle güzel anlatıyorsun ki insanın senin evinde olası geliyor😂😂
Bizim ev çok komik ya daha anlatmadığım neler oluyor 🤣 kocam abi bebeğin gazını çıkartmak için oyun havası açıyor bi bisiklet hareketleri yaptırıyor başka bebe olsa korkudan ağlar o derece bizimki gülüyor 😆

Benim halımda beyaz her türlü leke oldu en sonunda halı örtüsü aldım daha rahat ettim tavsiye ederim tuce_tuce tuce_tuce
Bende halıcıya abone olacağım böyle giderse önceden siliyordum artık zamanım olmuyor 🤣 halıcı ile ortak mı olsam ne

Malesef kaka konusunda ağzımız yandı.
Annem cift kat örtü diktirmis . 2tane.
Onları kullaniyorum. Yine de kazaya kurban giden carssflsrimiz oldu minnoş kizimda

Günaydın gece 2 de kalktık beslenme saati için🤣 nasıl olduysa saat 4 olmuş görünce şoka girdim o ara uyudum mu acaba 🙈 Sabahta biraz uyuyordum abi bebekle baba bebek oynuyorlardı karşı komşu msj atmış ki eşimle oğlumu bi doktora götürebilir misin arabanın yedek anahtarı evde demiş . Eşim apar topar gitti bizim arabayla gelirken bana tahinli alacak 🤣

Etrafı toparladım biraz.
Kızımın çamaşırlarını attım makineye.
Kahvaltı hazirlicaz şimdi eşimle. Ekmeğe yolladım.marketin fırınında sıcak ekmek olabilir bazen. Kahvaltıda ekmek yiyorum.pogaca vs yapmaz oldum yapsam iyi olacak olacak aslında.

Back
X