Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de seni özledim cnm bozburun tatilimiz süperdi. Sen den öneriler duymak güzel ;) tavsiyelerin var mı nerelere gittin yazın yediğim içtiğin senin olsun ;)

😍 nereleri gezmedim ki yaz kis farketmiyor inanilmaz guzel gezdim. Tek kurus biriktirmedim. Tek kiyafet almadim. Sadece gezdim 😂😂

Supermis kac petek yakiyosunuz canim kapatip aciyomusun yoksa hep yaniyomu
Canım, bebisim yenidoganken fazla yaktım. 250ye yakın geliyordu. Ev 27 derece oluyordu.
3ayini atlattı .bende biraz kistim.
Genelde 40-50 arası yanıyor.
Ev sıcaklığımiz 24 derece.
Sadece Büyük salondaki büyük petek kapalı.
Küçük salonda (TV var ve genelde zamanı burda geçiriyoruz) açık petek.
Mutfak
Koridor
Yatak odası
Çocuk odası açık.

Aç kapa yapmıyorum hiç. Evim sürekli güneş alıyor. Yalıtımlı.

Canım, bebisim yenidoganken fazla yaktım. 250ye yakın geliyordu. Ev 27 derece oluyordu.
3ayini atlattı .bende biraz kistim.
Genelde 40-50 arası yanıyor.
Ev sıcaklığımiz 24 derece.
Sadece Büyük salondaki büyük petek kapalı.
Küçük salonda (TV var ve genelde zamanı burda geçiriyoruz) açık petek.
Mutfak
Koridor
Yatak odası
Çocuk odası açık.

Aç kapa yapmıyorum hiç. Evim sürekli güneş alıyor. Yalıtımlı.
Bizim ev de güneş alıyor ama 60 da yanıyor ve şuan ki hesabıma göre 420 TL gelecek fatura ayrıca ev en fazla 22 derece oluyor 21-22 gidip geliyor oğlumu kalın giydiriyorum hep 😔

Eşimle kızımı yolcu ettim kazasız belasız gidip gelsinler ilk kez ben yaninda olmadan gitti kızım :(
Ortalığı toparliyorum
Nescafe fincanına ihtiyacım vardı dun netten biraz baktım da hoşuma giden takımlar 150 den aşağı değil sonra aklıma geldi yemek tk fincanlarını kullanmadığım kutu açtım hazine bulmuş gibi sevindim 😂😂makinaya attım yıkanıyor çok iyi oldu

Merhaba kızlar sınavımız vardı sabah eşimle dün sınav sorularına çalıştım çocukları cuma günü anneme bırakmıştık sabah 10 TL harcadım poğaça ve simit aldım annelerle yiğenlerimide alıp bize geçicez 15 tatilde bizde kalsınlar. Abimle eşim arabanın lastiklerini değiştiriyorlar şimdi kar yağıyor işleri biterse eve geçeriz ütü var yapılacak daha

Kizlar
Yazın bı arkadaş memleketinden kelek getirmişti.
Birazını yiyip birazını turşu yapmıştım .galiba olmamış.yumusak yumuşak olmuş. Eşim beğenmedi.

Dışarı çıktım 70 TL harcadım eşim de su almıştı 17 TL sabahta su böreği 20 TL of valla sürekli harcama yaptık sinir oldum

Back
X