- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.741
Çok geçmiş olsun cnmgidicem insallah bide o kafama takildi ya ikiz olunca olabiliyo mu acaba ayni anda bilemedim ki
Sende mutlaka kontrole git ihmal etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun cnmgidicem insallah bide o kafama takildi ya ikiz olunca olabiliyo mu acaba ayni anda bilemedim ki
Ya doğumdan sonra gitmiştik yanlarinna.Pure ne oldu
Evlat ayrımı en nefret ettiğim şey kv de yapıyor eşimi ve benim oğlumu kayırıyor ve nefret ediyorum bundan . Buradayken göz aydına arayanlara bu tüm torunları bastırdı diye konuştuYa doğumdan sonra gitmiştik yanlarinna.
Bı miras meseleleri vardı.
Tavırları sözleri hiç hoşuma gitmedi.
Ayrıca biz burada uzağız herşeyden.
Bizim hakkimiz olan bazı şeyler de kendi aralarında paylaşılıyor.
Eşimden bekarken epey bir USD alınmış ve inkara yakın bir dille konuşuldu.esim de şok oldu. Güvenim kalmadı onlara.
Evlat ayrımı yapılıyor ,kardeş ayrımı yapılıyor gibi hissettim.
İnş sakin ve bol uykulu bir gece geçirirsiniz tuceAbi bebek uyumadı acaba uyumayacak mı benim gözler gidiyor zor tutuyorum kendimi
İnşallah Canım ilk kez evde yanlız kaldık bu gece ondan tedirginimİnş sakin ve bol uykulu bir gece geçirirsiniz tuce
Işıkları açık bırak dualarını oku abi bebegin yanında mis kokuluİnşallah Canım ilk kez evde yanlız kaldık bu gece ondan tedirginim
Canım bebeklerde şimdi bir muayene ile farkediyor doktorlar üfürüm sesi geliyor ve eko istiyorlar bazılarının kendısı kapanması mümkün bazı deliklere müdahale ediyorlar hemen küçükken yaptırmak daha kolay oluyorKizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi![]()
kp sağlığında tüm oğullarına eşit bir şekilde tapularını vermiş 11 yıllık evliyim bir gün cocuklarının mal konuştuklarını duymadım çok şükür sıkıntılı durumlar çünkü adil davranmak cocuklarının aralarını açmamak gerekiyorYa doğumdan sonra gitmiştik yanlarinna.
Bı miras meseleleri vardı.
Tavırları sözleri hiç hoşuma gitmedi.
Ayrıca biz burada uzağız herşeyden.
Bizim hakkimiz olan bazı şeyler de kendi aralarında paylaşılıyor.
Eşimden bekarken epey bir USD alınmış ve inkara yakın bir dille konuşuldu.esim de şok oldu. Güvenim kalmadı onlara.
Evlat ayrımı yapılıyor ,kardeş ayrımı yapılıyor gibi hissettim.
Malesef toplumumuzda erkek soyu devam ettirir algısı olduğundan erkek evlada ve erkek evladın çocuğuna daha çok önem veriliyor.Oysa saçma bence.Olaya baktığımızda kadından yumurta erkekten sperm hücresi geliyor durum burda 1-1, ama kadın çocuğu 9 ay taşıyor karnında oldu sana 2-1, emzirebilirse emziriyor oldu sana 3-1Evlat ayrımı en nefret ettiğim şey kv de yapıyor eşimi ve benim oğlumu kayırıyor ve nefret ediyorum bundan . Buradayken göz aydına arayanlara bu tüm torunları bastırdı diye konuştu
Hiç görümcen yokmu zeynokp sağlığında tüm oğullarına eşit bir şekilde tapularını vermiş 11 yıllık evliyim bir gün cocuklarının mal konuştuklarını duymadım çok şükür sıkıntılı durumlar çünkü adil davranmak cocuklarının aralarını açmamak gerekiyor
yok canım 5 erkeklerHiç görümcen yokmu zeyno