Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya doğumdan sonra gitmiştik yanlarinna.
Bı miras meseleleri vardı.
Tavırları sözleri hiç hoşuma gitmedi.
Ayrıca biz burada uzağız herşeyden.
Bizim hakkimiz olan bazı şeyler de kendi aralarında paylaşılıyor.
Eşimden bekarken epey bir USD alınmış ve inkara yakın bir dille konuşuldu.esim de şok oldu. Güvenim kalmadı onlara.
Evlat ayrımı yapılıyor ,kardeş ayrımı yapılıyor gibi hissettim.

Eşimden bekarken epey bir USD alınmış ve inkara yakın bir dille konuşuldu.esim de şok oldu. Güvenim kalmadı onlara.
Evlat ayrımı en nefret ettiğim şey kv de yapıyor eşimi ve benim oğlumu kayırıyor ve nefret ediyorum bundan . Buradayken göz aydına arayanlara bu tüm torunları bastırdı diye konuştu

Kizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi 😑
Canım bebeklerde şimdi bir muayene ile farkediyor doktorlar üfürüm sesi geliyor ve eko istiyorlar bazılarının kendısı kapanması mümkün bazı deliklere müdahale ediyorlar hemen küçükken yaptırmak daha kolay oluyor

kp sağlığında tüm oğullarına eşit bir şekilde tapularını vermiş 11 yıllık evliyim bir gün cocuklarının mal konuştuklarını duymadım çok şükür sıkıntılı durumlar çünkü adil davranmak cocuklarının aralarını açmamak gerekiyor

Evlat ayrımı en nefret ettiğim şey kv de yapıyor eşimi ve benim oğlumu kayırıyor ve nefret ediyorum bundan . Buradayken göz aydına arayanlara bu tüm torunları bastırdı diye konuştu
Malesef toplumumuzda erkek soyu devam ettirir algısı olduğundan erkek evlada ve erkek evladın çocuğuna daha çok önem veriliyor.Oysa saçma bence.Olaya baktığımızda kadından yumurta erkekten sperm hücresi geliyor durum burda 1-1, ama kadın çocuğu 9 ay taşıyor karnında oldu sana 2-1, emzirebilirse emziriyor oldu sana 3-1🤣 anne ile çocuk arasında çok farklı bir bağ var.Birde şu var kadın çocuğunun annesi olduğundan her zaman emindir ama babalar için aynı durum söz konusu değil 🙈🤣 sonuç olarak onlar yanlış biliyor bence soyu devam ettiren kadındır😁

kp sağlığında tüm oğullarına eşit bir şekilde tapularını vermiş 11 yıllık evliyim bir gün cocuklarının mal konuştuklarını duymadım çok şükür sıkıntılı durumlar çünkü adil davranmak cocuklarının aralarını açmamak gerekiyor
Hiç görümcen yokmu zeyno

Günaydın.Bugun süt alacağım birde öğle yemeği masrafım olur.Haftasonu harcama olmadı ama dün 500tl yi geçik kk harcaması oldu🙄
Un,yağ,cay,şeker,et,kagıt havlu,tuvalet kagıdı,bulaşık deterjanı,makarna,peynır,baklıyat stoğum sağlam ama çamaşır deterjanı ucuz bulursam alırım son şişeyi açtım.

Back
X