Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın.Bugun süt alacağım birde öğle yemeği masrafım olur.Haftasonu harcama olmadı ama dün 500tl yi geçik kk harcaması oldu🙄
Un,yağ,cay,şeker,et,kagıt havlu,tuvalet kagıdı,bulaşık deterjanı,makarna,peynır,baklıyat stoğum sağlam ama çamaşır deterjanı ucuz bulursam alırım son şişeyi açtım.

Canim haftasonu migrosta indirime girecek yada sok markete bakabilirsin

Geçmiş yıllarda bu kadar gündemimde değildi.
Ama şimdilerde çoğu platformda Tv'de vs doğalgaz ve elektrik faturalarından isyan eden insanlari gördükçe tedirgin oluyoruz ister istemez.
Elektrik 157 geldi mesela

Bizde sabah beslenmesini temizliği yaptık dün yıkadıklarım kurudu kahvaltı yapıp onları ütülemek istiyorum. Browni yapacağım komşum tatlı yollamıştı tabağı bende onu dolduracağım güzelce hemde akşama biz çayla yeriz . Akşama da yemek tavuk haşlayacağım suyuna çorba , nohutlu pirinç pilavı ve tavuk didikleyeceğim yanına ayran salata 😅

Kızlar migros sanal markette ariel omo fiyatları uygun geldi bana ilçelere de gönderiyorlar mı
Tamamen stok durumuna bağlı oluyor. Şehir merkezindeyim gelmeyen ürün çok oldu. Sen sipariş veriyorsun onlar stok durumuna göre bakıp ona göre fiş kesiyorlar

servis anlamında soruyorsan sitesine girip adresini yazarsan bu bölgeye teslimat var yada yok gibi bişey çıkar

Bide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
genelde ikizlerin bitanesinde oluyor ama sen muayene ol yinede geniz eti olduğunda da halsizlik oluyor kardeşimde öyle olmuştu koşamıyordu hemen nefes nefese kalınca doktora götürdük genizeti ve bademcik alınınca rahatlamıştı

günaydın dün akşam süt ve cips aldık çocuklara bugün yiğenime birkaç kıyafet alcam

Back
X