Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi günler kızlar

sabah eşim ekmek ve kendine birkaç abur cubur almış 5 tl falan tutmuştur
bugün başka bir harcama olmayacak öyle umuyorum

akşama bir arkadaşım gelebilir kalmaya evden birşeyler hazırlıcam. Nar ekşili Maş fasulye salatası, köfte, biber közleme, yoğurtlu havuç tarator yaparım gelirse

oğlan uyuyor uyanınca evi süpürücem banyo temizlicem

Cuma günü doğum günüm eşimden altın mı istesem hediye olarak 😂

Aynen öyle.
Benim KV oğullarının gözünün içine bakarmis.yemedikleri an hemen başka şeyler hazirlarmis.
Şimdi yemek seçiyorlar. Eşim biktiriyor beni .herşeyi yemiyor
Aynı benim kayınvalidem de öyle canım o yüzden çok sıkıntı oluyor yemek yapmak😥😥
Bizim durumumuz hic iyi degilmis dogdumuzda bide ikiziz annem cok cekmis ya canim anam yemek bulamadigi günler olmus gercekten . Emmemisizde 🙄 ama benim boyum felan uzun iyi gelismisim yine valla 😁😁
Canım bizde 3 kızkardeşiz annemiz ne pişirse suyundan pilavından oturur yerdik ama eşim be kaybım çok yemek seçer yine eşim bi yok daha iyi 🤪🤪🤪

Eşim yok zorlanıyorum
Ekmek yok aşağı inmem lazım 🙄
Köfteler pişiyor ocakta😋

Eşim 1kangal cumhuriyet sucuk ve ekmek almış marketten 30lira.
Parayı çekti altın alacak bakalım kaçtan verecekler

Bi arkadaşın oğlu 1 yaşında 11 kg dı günde 2 lt süt içiyor çok fena yürüyemiyor resmen
benim oglus sımdı 8250 tuğçe 1 yasında 10 cıvarı olur tahmınen dedı ama asırı hareketli oglum 1dk durmuyor tıknaz durmuyor yani,11 kılo olan nası cok kılolu duruyor anlamadım. bu arada baktım canım 27 gunlukken kontrole gitmişiz 1 kılo almıs aylar gectıkce kılo alımı dusuyor bu ay 300 gr almıs mesela

benim oglus sımdı 8250 tuğçe 1 yasında 10 cıvarı olur tahmınen dedı ama asırı hareketli oglum 1dk durmuyor tıknaz durmuyor yani,11 kılo olan nası cok kılolu duruyor anlamadım. bu arada baktım canım 27 gunlukken kontrole gitmişiz 1 kılo almıs aylar gectıkce kılo alımı dusuyor bu ay 300 gr almıs mesela
Boyla alakalı galiba kronik onun ciddi boyu kısaydı

Back
X