Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar 😉
Bir kaç gündür giremedim, sohbetler birikmiş
Bugün oğlum 4 aylık oldu.🐣
Sağlık ocağına götürdük, aşı için..
dönüşte markete uğrasdık 50 lira harcadık.
Medine hurması
Jacops kahve ve süt aldık
Bez konusu konuşulmuş
Biz ayda prima 70 li 3 paket bez kullanıyorz çok mu kullanıyorz acaba 🤔
Püre canım günde 5 ad yazmışsın yanlış okumadıysam 4,5 saatte bir mi değişiyor altı ?
Bende yaptırdım insalah ateş yapmaz. Biraz huzursuz. Gece nobetciyiz

Of aşı olduk fenaydı şuan kan ter içinde kaldım🥺 gitmeden durduk yere bi huzursuzdu zaten . 300 TL ptt den aldım . 12 TL eczaneye verdim . Eve geldik eşim yoğurt dereotu birkaç biber ekmek içecek alıp geliyor bende abi bebeği emziriyorum. Eczane ile anlaştık rotayı getirtecek istediğimiz zaman

20200123_154400.webp

Bu da dün aldıklarım.

kızlar bizim dr agrı kesıcı vs falan cok karsı, elzem bi durum olmadıkca verdırmıyor.
aklınızda bulunsun calpolun bebek için olanı agzı acıldıktan sonra buzdolabında 3haftada etkısını yitiriyormus, normal zamanda 15dk da etkı edıyor etkı etmezse aklınızda bulunsun.
ben de sadece menenjit asısında verdim cok asırı aglamıstı agrıdan.

Tahmin ettiğim gibi oldu bu hafta misafirli geçiyor, iyi ki buzluğa çokca köfte yapmışım. Dün arkadaşım gelmişti bugün Eşimin yeğeni aradı akşam eşiyle geleceklermiş

buzluktaki köftelerle fırın yemeği yapıcam patatesli soğan sarımsaklı biberli
Patlıcan közlemem vardı onu çıkardım yoğurtlarım
Erişte makarna yapıcam
Çorba çok sevmiyorlar yapmam,ye salata yaparım
Bir de tatlı yaparım ıslak kek gibi

herşeyim evde var sıfır harcama olur

kızlar bizim dr agrı kesıcı vs falan cok karsı, elzem bi durum olmadıkca verdırmıyor.
aklınızda bulunsun calpolun bebek için olanı agzı acıldıktan sonra buzdolabında 3haftada etkısını yitiriyormus, normal zamanda 15dk da etkı edıyor etkı etmezse aklınızda bulunsun.
Kronikcim bugün sağlık ocağında hemşire bize demir ilacı verdi, ama almadım.. içinde paraben var. Biraz araştırırz, ona göre kullanırız dedim eşime.. kan değerlerine bakılmadı, ek gıdaya da geçmeden kullanmak ne kadar doğru? Bu konudaki fikrini merak ediyorum 🙂

Kronikcim bugün sağlık ocağında hemşire bize demir ilacı verdi, ama almadım.. içinde paraben var. Biraz araştırırz, ona göre kullanırız dedim eşime.. kan değerlerine bakılmadı, ek gıdaya da geçmeden kullanmak ne kadar doğru? Bu konudaki fikrini merak ediyorum 🙂
Ben hic kullanmadim 1 yasinda kan testi yaptik nutrigen kullanmistim cok az simdi eksiligi yok sükür . Saglik ocagindan verileni bence asla kullanma 😁

Doğalgaz faturasını görünce ben 🙂

Oldum gulmekten, kizlar sanirim aranizda dogalgaz faturasi acisindan en rahati benim, bizde isinma kiraya dahil, merkezi isitma. Kisimiz cok soguk gecer ama evimiz hamam gibi oluyor. Gecen annemle kizi doktora gotururken ruzgar vardi annem omru hayatimda boyle ayaz gormedim dedi ki gercekten de yuzu pancar gibi kizardi, ben alistim galiba bana bir sey olmadi. Sizlerin de faturalari insallah beklediginizden az gelir.

Biz d vitamini coladene başladık . Eşim gelince oğlanı ona verdim hemen salata yaptım masa hazırladım döneri ısıttım yedik doyduk emziriyorum birazdan kalkıp masayı toplar bi kahve yaparım başım şişti yaaa herşeyi koşa koşa yaptığım için ptt eczane filan.

Calpolu cok duyuyorum, etken maddesi nedir acaba, acetaminophen mi? Burada infant`s tylenol verdiriyor doktor, icinde acetaminophen var. Acikcasi ben de hemen ilac vermiyorum, biraz vucudun da savasmayi ogrenmesi lazim.

Back
X