Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kizlar.
Nokta ne demek topikteki

Uyandım şimdi oglis uyanmış bile TV açmış.
Kızım da uyanmış sabırla beni bekliyor 👶
Kahvaltı yaparız birazdan yaprak dökümü eşliğinde 😁
Dün eşim fırında 30 lira harcamış.
Bugün harcama olmaz.
Ispanak yemeği yapacağım oğluşumla yeriz

Günaydın kizlar.
Nokta ne demek topikteki

Uyandım şimdi oglis uyanmış bile TV açmış.
Kızım da uyanmış sabırla beni bekliyor 👶
Kahvaltı yaparız birazdan yaprak dökümü eşliğinde 😁
Dün eşim fırında 30 lira harcamış.
Bugün harcama olmaz.
Ispanak yemeği yapacağım oğluşumla yeriz
selam kızlar
Çindeki virüs ile ilgili Mimar Sinan Devlet Hastanesinin adı geçen bir paylaşım vardı,
sizin grupta mıydı, bulamadım
onu soracaktım, instadan bulunca da gereksiz mesaj trafiği olmasın diye nokta yaptım

selam kızlar
Çindeki virüs ile ilgili Mimar Sinan Devlet Hastanesinin adı geçen bir paylaşım vardı,
sizin grupta mıydı, bulamadım
onu soracaktım, instadan bulunca da gereksiz mesaj trafiği olmasın diye nokta yaptım
Birkaç sayfa geride dün gece konuştuk aynen

Kar şahane ev soğuk 🤣 950 TL lik doğalgazı sollayacağım galiba böyle giderse allah büyük . Gecemiz güzel geçti şaşkınım 😟 sabah kardeşim görüntülü aradı oda gelecek bize bebek görmeye kv ler de gelecekler dedim ki sakın çakışmasın lütfen strese sokma beni . Oda benim ve kocamın küs olduğu kuzenimin nişanına gidip oradan gelecekmiş

Eklentiler

• C5688095-1BE6-4EA4-B78B-25DB072F56A2.webp
    C5688095-1BE6-4EA4-B78B-25DB072F56A2.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 97
Bende ezogelin çorbası, bulgur pilavı , cacık , salata yapacağım bol kimyon kullanırım gazı engellemek için . Kızlar yemek menüsü bulmak zorlaştı benim için önceden kolaydı istediğim gibi yapardım şimdi zaman kısa oluyor bi yemeğe bi işe başlıyorum oğlum durmuyor işi bırakıp ona bakıyorum saatler sürüyor bi yemeği pişirmek

Kar şahane ev soğuk 🤣 950 TL lik doğalgazı sollayacağım galiba böyle giderse allah büyük . Gecemiz güzel geçti şaşkınım 😟 sabah kardeşim görüntülü aradı oda gelecek bize bebek görmeye kv ler de gelecekler dedim ki sakın çakışmasın lütfen strese sokma beni . Oda benim ve kocamın küs olduğu kuzenimin nişanına gidip oradan gelecekmiş
Çocuk olunca çok yanıyor doğalgaz zamda çok geldi.Gecen yıl çok düşük faturalar geliyordu arayacağız o günleri

Çocuk olunca çok yanıyor doğalgaz zamda çok geldi.Gecen yıl çok düşük faturalar geliyordu arayacağız o günleri
Evet ya ama şuna sinir oluyorum yakıyorum fatura geliyor bari ısınayım. 07:00 de kombiyi daha fazla yükselttim şimdiye kadar gelmeyen bir seviyeye geldi derece bak 3 saat geçti oturma odasına gittim derece 20 şaka gibi cidden . 20 derece odaya 500 üzeri fatura

Bende ezogelin çorbası, bulgur pilavı , cacık , salata yapacağım bol kimyon kullanırım gazı engellemek için . Kızlar yemek menüsü bulmak zorlaştı benim için önceden kolaydı istediğim gibi yapardım şimdi zaman kısa oluyor bi yemeğe bi işe başlıyorum oğlum durmuyor işi bırakıp ona bakıyorum saatler sürüyor bi yemeği pişirmek
Ah birde emeklemeye yürümeye başlasın arkandan dağıtmaya başlayacak en azından şuan topladığın gibi duruyor😂

Back
X