Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kocam burda gidip geliyor ise gece gitti ama geldi. O
Neyse geldiyse sorun yok benimki bi göreve gidiyordu 20 gün 😏 2017 de buraya geldik aralıktaydı göreve gitti şırnağa 20 gün evde yanlız kaldım o ara yine deprem oldu burada o an allahım tek başıma öleceğim galiba diye bir düşünce gelmişti. Dün gece deprem anında o gece aklıma geldi

Neyse geldiyse sorun yok benimki bi göreve gidiyordu 20 gün 😏 2017 de buraya geldik aralıktaydı göreve gitti şırnağa 20 gün evde yanlız kaldım o ara yine deprem oldu burada o an allahım tek başıma öleceğim galiba diye bir düşünce gelmişti. Dün gece deprem anında o gece aklıma geldi
Bu gece gelemeyecek kızımla yalnız kalacağız devamı gelmez bu sarsıntıların insallah 😞

Eşim çarşıya gitti 280 den gram altın aldı ptt den aldığım parayla. 22 ayar varmış başka bulamadı al boşver dedim yoksa para gidiyor harcanıp. 15 TL süt çayı aldı salata yaptım balık yaptırağız. 100 TL benzin aldık

Kızlar 😔 o kadar zor bir geceydi ki. Öyle sallandık ki catir catir sesler gelmeye başlamıştı. Oturuyorduk akşam sallandık hafif geçecek derken iyice arttı çatir catir sesler geldi. Dedik yıkılıyor bina. Kızımı aldım masanın altına girdik hemen. 😔😔ne kadar aciziz ya gerçekten hersey bos. Dışarı çıktık hemen saat 3 e kadar dışarıdaydık eve giremedik hala cok korkuyorum sanki sallanıyoruz gibi hissediyorum. Eşimi de göreve çağırdılar akşam bizi bırakıp gitti mecbur. 😔 en zoru da böyle felaket anlarında eşlerimizin gitmek zorunda olması. 1 hafta daha saallantilar bekleniyormuş napcaz bilmiyorum.
Canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhh🙏🙏🙏🙏

Tüm turkiyeye ve özellikle depreme maruz kalanlara geçmiş olsun 🙏Rabbim bir daha yaşatmasın Allah yardımcıları olsun🙏Allah Kimseyi evladından anne babasından ailesinden ayırmasın insallahh🙏
Tv falan açamıyorum telefona ve sosyal medyaya bakamıyorum 12 kasım depreminin tam içinde ve aylarca çadır kenetlerlerde prefabrik evlerde yaşadık rabbim kimseye yaşatmasın insallah🙏

Misafirlerim vardı
Peynirli poğaça yoğurtlu patates salatalı gelin pastası ve halka tatlı ikram ettim
Özdileğin nevresim tk ve özdilek havlu hediye almış komşum
Bi arkadasta kahve fincanı tk almış sagolsunlar
Eşim kaskoyu yaptırdı 1050 tl en uygunu buymuş
Arabayı fullemiş 350 tl ne olur ne olmaz diye depo olsun dedi
Yeşillik meyve almış 20 tl

Eve yeni geldik.
Orduevine gittik. Levrek yedik.
Arkadaşlarla buluştuk .sohbet çay kahve. iyi geldi.ama kızım huzursuzlandi uyanınca

Kızlar ben ev işlerine yetişemiyorum.
Bebek çok hijyen istiyor.
2gune bir nevresim takımı değiştiriyorum.
Kızı günde 3kez değiştiriyorum üstünü başını.kusuyor üstü ıslanıyor vs.
Bizim banyolar oğlanın banyosunda vs derken...
Ayrıca gece çok terliyorum suyum çıkıyor resmen. üstümü değiştiriyorum bu durumda. Doktor ödem atıyorsun normal dedi.
Haliyle çok fazla çamaşır oluyor.
Eşim kamuflaj ile çalışmıyor.
Ofis ortamında takım elbise.gömlek pantolon tiril tiril olmalı. Sürekli ütü lazım oluyor kıyafetlere nevresimlere.
Bunlari çıkar as ütüle katla yerlestir çok zaman alıyor.
Yemek mutfakta masada yeniyor. Oğlan döküyor yerlere.
Tezgah fazla dağılıyor.
Eşim aparatif veya kolay yemek yemiyor.
Yemek ve bulaşıklar yoruyor.anlicaniz rezillik diz boyu.
Yarın temizlikci gelecek.tekrar haftada 1gelsin diye karar aldık.
Annem gelirse de gelsin temizlik için kadın çünkü anneciğim de yetişemez bu evin işine.
Ütüler yapılır banyo ciflenir. Etrafı silip süpürür.
Mutfak dolablarini vs düzenliyor.
Salonda büyük ağır avizelerim var onları siler.
Elbise dolabını vs yerleştiriyor.
Bunlara yetişemiyorum ben😞

Eve yeni geldik.
Arkadaşlarla buluştuk .sohbet çay kahve. iyi geldi.ama kızım huzursuzlandi uyanınca

Ayrıca gece çok terliyorum suyum çıkıyor resmen. üstümü değiştiriyorum bu durumda. Doktor ödem atıyorsun normal dedi.
Ofis ortamında takım elbise.gömlek pantolon tiril tiril olmalı. Sürekli ütü lazım oluyor kıyafetlere nevresimlere.
Tezgah fazla dağılıyor.
Annem gelirse de gelsin temizlik için kadın çünkü anneciğim de yetişemez bu evin işine.
Bence iyi düşünmüşsünüz püre annene de yazık . Benim evde 2 çocuk olsa bana haftada 1 temizlikçi az gelirdi kesin 2 gelmesi gerekirdi😔 evim aşırı kirleniyor

Eve yeni geldik.

Tezgah fazla dağılıyor.
Canım hani derler yaa tek çocuk hiç çocukmuş diye gerçekten de öyle👍👍

Benim büyük kızım olmasına rağmen yardımcı ama yine de yetişemiyorum allah tan ütülenecek kıyafetlerimiz yok eşimin 1. 2 gömleği var onları da ütülüyorum tamam😜😜😜

Ben büyük temizlikte kadın çağırıyorum onun dışında kendim yapıyorum
Yemekleri de eşim çoğu aman iş yerinde yiyor bende kızlarla yiyorum öyle çok özenmeme gerek kalmıyor yani rahat oluyor🤣🤣🤣🤣

Allah kolaylık versin canım bence de temizlikçi çağırman rahatlık olur çocuklarınla daha iyi vakit geçirirsin❤️❤️❤️❤️

Canım hani derler yaa tek çocuk hiç çocukmuş diye gerçekten de öyle👍👍

Benim büyük kızım olmasına rağmen yardımcı ama yine de yetişemiyorum allah tan ütülenecek kıyafetlerimiz yok eşimin 1. 2 gömleği var onları da ütülüyorum tamam😜😜😜

Ben büyük temizlikte kadın çağırıyorum onun dışında kendim yapıyorum
Yemekleri de eşim çoğu aman iş yerinde yiyor bende kızlarla yiyorum öyle çok özenmeme gerek kalmıyor yani rahat oluyor🤣🤣🤣🤣

Allah kolaylık versin canım bence de temizlikçi çağırman rahatlık olur çocuklarınla daha iyi vakit geçirirsin❤❤❤❤
Aklın yolu birdir canım
Birde eşim çok seçici sinir ediyor beni.

Geçen gün marketten nar aldım narlar kocaman. Küçük olsa laf eder çünkü.
Şans bu ya içi minik çıktı. Vay efendim niye bunu aldın.😤

Oğlum tam 10 saattir hiç uyumadı 😳 ben markete giderken 30 dk uyumuştu geldiğimde uyanmıştı zaten çoktan . Ne amaçlıyor acaba uyumama amacı ne

Back
X