Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşin yarım gün çalışıyorsa yardım etmeli.
Hakkını yiyemem bizimki yardımcı olur ama tüm gün çalışıyor. Yine de yardım ediyor fakat bitmiyor işler.
eşim ağır bir insan 😀
Pratik değil elinden geleni yapma ya çalışır ama çok bir faydası olmuyor pure
Kursu var 6 gibi evde oluyor yorgun geliyor

Oğlum tam 10 saattir hiç uyumadı 😳 ben markete giderken 30 dk uyumuştu geldiğimde uyanmıştı zaten çoktan . Ne amaçlıyor acaba uyumama amacı ne
bizim doktora gıdıp hocam 10 saat aralıksız uyumadı demistik on üç saat uyumayan duydum sıkıntı yok uykusu gelınce uyur ne beklıyodunuz bebek bu demısti :uykucu: onu hatırlattın bana tugce. uykusuz çocuk dogurmusuz gorumcemin 2 ay buyuk kızı 9.5ta kalkıyor dedi gecen. dogdu dogalı bir kere o saatte kalkmadı ne 9 u 8de bıle kalkmaz

Benim küçük cocugu olanlara 2.yi doguranlara mutlaka ama mutlaka yardımcı alsınlar eve .anne baba için hem en özel hemde en zor zamanlar bebeklerin ilk 1 yılı. Bu zamanda yıpranan anne baba ilişkisi ev içi huzuru çocukların davranışlarını etkiliyor .bana hergün 2 saat gelen bi kız var çok memnunum evet maddi olarak zorlanıyorum ama gacecek bugünler. Biz kadınlar bu süreci en az zararla atlatmalıyız

Valla kızlar çözemedik sorun ne öyle ağlamıyor da kucakta durmak istiyor sürekli banyo yapmadı ondan mı acaba diyorum

Koydeyiz kizlar merkezdeki akrabalarla konustuk 3/4 sefer deprem olmus bugun yine. Burda hic hissetmedik. Komsularimda durmamis evde hepsi koye gtmis. Artci depremler bir hafta devam edecekmis. Sonrasinda ne olur bilmiyoruz. Uzmanlar cok ic acici aciklamalar yapmiyor. Allah sonumuzu hayretsin. Psikolojim iyi degil. Bugun haberleri cok izledim enkaz goruntuleri cenaze namazlari falan keske o kadar bakmasaydim. Uzuntuden sutum azaldi. Eve donmeye korkuyorum. Deprem korkusu cok fenaymis.

Koydeyiz kizlar merkezdeki akrabalarla konustuk 3/4 sefer deprem olmus bugun yine. Burda hic hissetmedik. Komsularimda durmamis evde hepsi koye gtmis. Artci depremler bir hafta devam edecekmis. Sonrasinda ne olur bilmiyoruz. Uzmanlar cok ic acici aciklamalar yapmiyor. Allah sonumuzu hayretsin. Psikolojim iyi degil. Bugun haberleri cok izledim enkaz goruntuleri cenaze namazlari falan keske o kadar bakmasaydim. Uzuntuden sutum azaldi. Eve donmeye korkuyorum. Deprem korkusu cok fenaymis.
Sen nerdeydin canim cok gecmis olsun 1 saat önce biz yine sallandik bende cok korkuyorum

İyi akşamlar kızlar
Mesajlarınız beni çok etkiledi, çok üzgünüm 😔
Ben Haberleri izlemiyorum, sosyal medyaya bakmıyorum, çok etkileniyorum çünkü
Elimizden dua etmeden başks bişey gelmiyor ne yazık ki.. Scss94 Scss94 yazmış ya lambaya bakmaktan iyice kötü olduk diye.. bende gece her emzirmeye kalktğmda gözüm lamba da 😔

İyi akşamlar kızlar
Mesajlarınız beni çok etkiledi, çok üzgünüm 😔
Ben Haberleri izlemiyorum, sosyal medyaya bakmıyorum, çok etkileniyorum çünkü
Elimizden dua etmeden başks bişey gelmiyor ne yazık ki.. Scss94 Scss94 yazmış ya lambaya bakmaktan iyice kötü olduk diye.. bende gece her emzirmeye kalktğmda gözüm lamba da 😔
bende aynıyım gözüm sürekli lambada

Bugun butun gundur gaz sancisiyla kivraniyor kizim tukenmek uzereyim. Bir taraftan o agliyor bir taraftan oglum huysuzluk yapiyor herseyi bahane edip agliyor. Sabah saat 6 dan beri ayaktayim bir ona kostur bir ona. Esim uc/dort saat once kendini disari atti bunaliyormus dayanmiyormus. Sozde babalik izninde bana yardimci olacak. Neyse. Bugun asidan sonra eczaneye 21 tl gitti.ordan ebebege gittim 75 tl emzik ve ates olcer aldim. Hersey ates pahasi olmus dun aldigimizi bugun alamiyoruz.
Cnm bi ara okurken kendimi gördüm sanki benim oğlan da öyle aglardi kızda ufak ilgi isterdi esimde kendi havasında bitkinlikten. Artık ruh gibi gezerdim sana yakında annen filan varsa gelsin yardım etsin bana kimsede gelmiyordu bunalım geçirdim resmen

Eşim azıcık yatağı sallasa kızıyorum sallama diye 😔
Aynen ya biri kanepede yanimda hareket etse panik oluyorum. Insallah atlatiriz bu korkuyu. Saatlerce enkaz altinda kalanlar nasil atlatacak bu travmayi 😔 hala enkaz altinda olanlar var hava -12 derece dusundukce nefesim daraliyor. Surekli haberlere cikan gocuklu bolge kplerin oturdugu yerin iki dakika otesinde kplere her gittigimizde ordan geciyorduk hic cikmiyor aklimdan. Depremin hemen sonrasinda korku vardi ama psikolojik olarak bu kadar kotu degildim depremin yarattigi tahribata sahit oldukca daha kotu oluyorum.

😔 kızlar bende cok panik yapıyorum sürekli sallanıyoruz sanıyorum. Geçmiyor. Bu kadar siddetle devam etmez insallah. Allah daha fazla can kaybı yasatmasin 😢
Geçecek canım geçecek birkaç güne inşallah sen sakin ol biraz dua oku

Back
X