- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
- #52.461
Eşim sabah geldi ama tekrar çağırdılar. Gitti tekrar ne zaman gelir bilmiyorum cok uykusuzdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4Bizim evin az ilerisinde eski bir mahalle var 20-30 senelik evler. Diyorum o evlere birsey olmadı bizimkilere de olmaz insallah diye kendimi yatıştırmaya çalışıyorum. Eski yeni rabbim herkesi korusun.
Sizin ev kaç senelik tuce
Yanlız arkadaşımız geçen haziranda malatyadan lüks denecek bir binadan sıfır daire aldı . Resimlerini gördüm video filan ooo dedik eşimle şahane valla çok iyi filan . İçine kiracı oturdu adam dün video atmış tüm duvarlar çatlamış çok kötü evin durumu
Şimdi baktım da Elazığ Siirt arası 4,5 saat ya orası nasıl öyle şiddetli hissetmiş
Hayırlı uğurlu olsun canim.Günaydın kızlar nasilsiniz yoğunluktan yazamadım yorumları okuyamadım da, henüz
Herkes çok iyidir inş, hepimize geçmiş olsun
Yaralarımız çabuk sarılsın inş
Yeni bir ev alıyorum, telaşı var, yapım aşamasında bitmek üzere, kiraya vereceğim. Onun hazırlığı var, Kızım burda onun telaşı da güzel,
Bebisler büyüyor mu
kv evide bir yıllık lüks daire 190 m2 310 bine aldılarYanlız arkadaşımız geçen haziranda malatyadan lüks denecek bir binadan sıfır daire aldı . Resimlerini gördüm video filan ooo dedik eşimle şahane valla çok iyi filan . İçine kiracı oturdu adam dün video atmış tüm duvarlar çatlamış çok kötü evin durumu
oturdugunuz evde mi çatlak olmuş tuçeValla hiç bilmiyorum ki ama ev şahaneydi bizim evde de 2 yerde çatlak olmuş
Aynen bunlarda öyle bir rakama aldılar almak için baya çabaladılar evin üzerinde ipotek filan. Varmış haberleri olmadı filan ay ne uğraşmışlardıkv evide bir yıllık lüks daire 190 m2 310 bine aldılar
Catlaklar var binanın girişinde sıkıntı varmış
Aynen Zeyno büyük değil ama olmuşoturdugunuz evde mi çatlak olmuş tuçe![]()
ailem üsküdarda yasıyorBen küçükken büyük İstanbul depremi olmuştu.agustos 1999.
Yurdun büyük bir bölümünü etkilemişti.Hava gün batımında kıpkırmızı olunca deprem olacak filan diye konuşurduk çocuklar arasında öyle.
Nerde çıktı kimden duyduk bilmiyorum.
Deprem günü arkadaşım gün batımı resmi yüklemiş durumuna. Etraf kıpkırmızı.
Birkaç sehirde de aynı görüntüden resimler atmislardi.
Aklıma deprem geldi çocukluğum geldi.
Akşamında da malesef Elazığ ve birçok şehir sallandi
Hangi şehirler var listedeailem üsküdarda yasıyor
Ben 6. Sınıf öğrencisiydim yaz tatiliydi çok iyi hatırlıyorum biz abimle malatyaya gitmiştik gezmeye dedemleri ziyarete 99 depremini hissetmedik elazığ depremi gördüğüm en büyük depremdi dün uzman riskli bölgeleri saydı yaşadığımız ilçeyide söyledi fay burdan geçiyor psikolojımiz 0
Eşime diyorum iç anadoluya gidelimoralar deprem riski en az olan yerler
Bu yerlrşimlerin boşaltılması gerekiyor dedi adam resmen![]()
Nereler risklI bölgelerailem üsküdarda yasıyor
Ben 6. Sınıf öğrencisiydim yaz tatiliydi çok iyi hatırlıyorum biz abimle malatyaya gitmiştik gezmeye dedemleri ziyarete 99 depremini hissetmedik elazığ depremi gördüğüm en büyük depremdi dün uzman riskli bölgeleri saydı yaşadığımız ilçeyide söyledi fay burdan geçiyor psikolojımiz 0
Eşime diyorum iç anadoluya gidelimoralar deprem riski en az olan yerler
Bu yerlrşimlerin boşaltılması gerekiyor dedi adam resmen![]()
Benimki de uyumuyorKahvaltıya gözleme yaptım kahvaltıyı kaldırıp bulaşık makinası çalıştırdım. Geldim abi bebeği emzirdim yatakta yattık o uyudu eşime dedim ki bak dokunma hiç uyanmasın. Ben öyle dememişim gibi uyandırdı çocuğu balkon yıkıyordum cama vuruyor kucağında bebekmutfağa süpürge tutacaktım kimyon rezene demledim içemedim daha yine emziriyorum
Meme de uyuyor bırakıyorum 5 dk sonra gözünü açıyorBenimki de uyumuyor