- 11 Mart 2013
- 33.674
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.053
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #52.481
Çok hissettik birde burada inşaatlar çok dandikŞimdi baktım da Elazığ Siirt arası 4,5 saat ya orası nasıl öyle şiddetli hissetmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hissettik birde burada inşaatlar çok dandikŞimdi baktım da Elazığ Siirt arası 4,5 saat ya orası nasıl öyle şiddetli hissetmiş
Canim ülkemiz zaten deprem riski altinda hep bugün olmazsa 2 yil sonra olacak diyolar insallah en hafif sekilde atlatiriz olmasin hic insallahİnsallah tuce hemen geçer. Okuyorum evde acıyorum sürekli. Duadan başka bir şey gelmiyor zaten elimizdenama bu uzmanların açıklamaları beni cok korkutuyor devamı gelecek diye
evet tabi aksarayda bile hissedildi depremBen küçükken büyük İstanbul depremi olmuştu.agustos 1999.
Yurdun büyük bir bölümünü etkilemişti.Hava gün batımında kıpkırmızı olunca deprem olacak filan diye konuşurduk çocuklar arasında öyle.
Nerde çıktı kimden duyduk bilmiyorum.
Deprem günü arkadaşım gün batımı resmi yüklemiş durumuna. Etraf kıpkırmızı.
Birkaç sehirde de aynı görüntüden resimler atmislardi.
Aklıma deprem geldi çocukluğum geldi.
Akşamında da malesef Elazığ ve birçok şehir sallandi
Kayseri'nin köylerinde bile baya yoğun hissedildi avizeler falan baya sallanmis rabbim yardimcimiz olsun inşallah İstanbul'dayım psikolojim yerle bir bu gidişle psikologa falan gidicem yatıyorum uyanıyorum endişe beni bırakmıyor bir lokma ekmek yesem boğazımdan inmiyor gerçekten tadımız tuzumuz kalmadıCanim ülkemiz zaten deprem riski altinda hep bugün olmazsa 2 yil sonra olacak diyolar insallah en hafif sekilde atlatiriz olmasin hic insallah
evet tabi aksarayda bile hissedildi deprem
Ic anadoluda yani
adıyaman malatya maraş antep çevre illerdende hissedilir umarım olmszHangi şehirler var listede![]()
İmkanimiz olsa da taşınsak.adıyaman malatya maraş antep çevre illerdende hissedilir umarım olmsz
Canım karnının altına yastık koy üst beden yukarda biraz oturur pozisyon olunca hem daha iyi nefes alınıyor daha rahat uynuyorGünaydın herkese hayırlı uğurlu pazarlar olsun insallahDeprem bölgesindekilerin çok çok yardımcısı olsun rabbim.Tekrari olmasın inşallah.
Ruh sağlığım iyice gitti haberlerden sırt ve bel ağrımdan da uyku uyuyamiyorum zaten ağrıdan çok fena durumdayım.
Dün kont.vardi doktor yapicak hiç bişey yok agrilara malesef dedi.
Para pul altin ev araba hepsi boş oluyor böyle zamanlarda Rabbim dert keder kaza bela göstermesin kimseye acı yaşatmasın inşallah.
Aklım fikrim oralarda tam.20.yıl önce 15 yaşındaydım bizde bu günleri yaşadık.Annem hastane personeli olduğu için hemen ise çağrıldı hastane yikildigi için çadırlar kuruldu bahçesine hastane olarak yaklaşık 1 ay çadırda çalıştılar bütün personeller doktoru haemsiresi teknisyeni memuru aileleriyle birlikte yine hastane bahçesindeki çadırlarda kaldık.Annemler gece gündüz çalıştılar.Doğumlar oldu ölümler oldu o çadır hastanede hepsine birebir şahit olduk.kar yağışı çadırların yarı boyuna kadar ulaştı.
Doktorlar bile ödün taşıyıp soba yaktılar.Bashekim yemek dağıtırdı elinde kepçe kazanın basında öyle günler geçirdik.Bu günümüze şükür rabbim tekrarını yaşatmasın insallah
Dun kontrolüm vardı doktora söyledim sırt bel ve kuyruk sokumu ağrım çok fazla yatamıyorum oturamıyorum diye ama şu durumda yapicak bişey yok normal bunlar dedi.3 ay daha idare edeceksin dedi.Canım ağrıların için magnezyum içebilirsin rahatlatıyor![]()
Canım magnezyum erken doğumu tetikliyor diyolar olabildiğince alma dedi doktor hiç almadım hamile korsesini önerdi ona bakıcam vücut dengesi bozuldugundan çoğu agrı bence istersen bir bakDun kontrolüm vardı doktora söyledim sırt bel ve kuyruk sokumu ağrım çok fazla yatamıyorum oturamıyorum diye ama şu durumda yapicak bişey yok normal bunlar dedi.3 ay daha idare edeceksin dedi.
Valla gece oda oda geziyorum en son sabaha karşı salona geçtim arkama yastık koyup koltuğa uzun oturur sekilde uzandım öyle uyudum 1 saat kadarCanım karnının altına yastık koy üst beden yukarda biraz oturur pozisyon olunca hem daha iyi nefes alınıyor daha rahat uynuyor
Bizim doktor zaten aşırı pimpirik eşim o yuzden seviyor.Her şeye ilaç v.s önermiyor normal süreç bu şekilde idare edeceksin diyor.Canım magnezyum erken doğumu tetikliyor diyolar olabildiğince alma dedi doktor hiç almadım hamile korsesini önerdi ona bakıcam vücut dengesi bozuldugundan çoğu agrı bence istersen bir bak
cnım mogrosta 8 kılo arıel beyazları 37ye aldım hep kullanıyorsan yedek alabılırsın dıye yazım dedım ındırımde suan6 kg ariel beyazlar için 45 tl
Market 150 tl
Manav 30 tl
225 tl harcadık
Ağır olarak aldığım sucuk zeytin ve ariel gerisi ufak tefek şeyler