Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce tuce_tuce abi bebeğin saçları çok mu
Yaaa yerim onu ben mis kokulu kuzucuk
Annenin gelme imkanı yok mu kardeşinle birlikte sana moral olarak çok iyi gelir
Aynen ya saçları çok 🤣 siyah saçlı
Annem gelemez daha yeni gitti zaten 🤣 zor alıştım mümkünse gelmesin zaten sil baştan olmayalım 🤣

Günaydın sakin ve güzel bir gün olsun 😹❤️ Bizim abi bebekte çok komik ya gündüz uyumuyor gece emmeye filan kalkmak istemiyor kendini koca adam sanıyor 😳 halbuki daha çok minik🐣😱eşim nöbetçi dün nevresim ve bizim çamaşırlar yıkandı kurudu ütü yapacağım hemen abi bebeğin kıyafetleri yıkanacak 😹

Eşim bes iadesini aldı.
490dan 1ceyrek aldı.

35tl barbun.

Bimden 2tane orkide yağ ve bez 97 lira toplam
Gezen tavuk yumurtası ve bıldırcın yumurtası 27lira toplam

Gece lambası 10 tl
Menü
Mercimek çorba
Balık salata

Kahvaltı yaptık daha şimdi.

kizlar biz biseyler yapiyoruz bakalim yapabilirsek 😆 simdi gecen gün Zeynolin44 Zeynolin44 yazmisti ya kardesi kiralar pahali oldugu icin ev almaya karar vermislerdi bende düsundüm her ay 1150 lira veriyoruz bin lira daha verip her ay bi ev alalim ama 10 yil ödiycez sacma biseymi sizce 🙄

kizlar biz biseyler yapiyoruz bakalim yapabilirsek 😆 simdi gecen gün Zeynolin44 Zeynolin44 yazmisti ya kardesi kiralar pahali oldugu icin ev almaya karar vermislerdi bende düsundüm her ay 1150 lira veriyoruz bin lira daha verip her ay bi ev alalim ama 10 yil ödiycez sacma biseymi sizce 🙄
bence 1150 lirayı her ay çöpe atmak saçma

Bence mantıklı 10 yıl kira boşa gidecek ev sahibi olmak varken

Back
X