Bugün ne aldin kaç tl harcadin

1 sene beklemek ben akıllıca değil bence . Çünkü ikinci el piyasasında bile sürekli fiyat yükseliyor seneye 150 bin lik araba sene olur 200 bin . Geleceğimizin ne olacağı belirsiz bence
Evet yazin 120 130 a baktigimiz arabalar su an 160 i gecti. Acayip artti. Marka model defistirmek zorunda kaldik cunku butcemizi asiyor. Esim de boyle dusunuyor bekledikce zamlanacak diyor. Tesekkurlee cevap icin.

Iyi geceler kizlar. Önceden beri takip ediyorum sayfayi.Ara ara da yaziyordum.Şu anda ucretsiz izinde oldugum icin birikim yapamiyorum. Ben size birsey danismak istiyorum. Ev borcumuz bu ay bitiyor cok sukur. 9 yildir dugun borcu ev borcu derken heo borc odedik. Cok sukur bu gunumuze
Allah saglik versin. Simdi arabamizi degistirmek istiyoruz. 50 bin degerinde bir arabamiz var. Almak istedigimiz araba 150.bin civarinda. 110 binliralik bir kredi kullanicaz. 3 yila boldurursek 26 27 bin faiz odemis oluyoruz. Siz olsaniz ne yaparsiniz? 1 yil daha bekleyip oara mi biriktirirsiniz yoksa krediyi ceker alir misiniz?
piyasa ne olur bilemiyorum ama bu şekilde devam ederse 150.000 alacağınız araba gelecek yil 250.000 olabilir.
Tuhaf bir piyasa var.
Krediler düşük şu anda yani geçmişe göre.
Çarşamba günü bir arkadaş Kredi çekti 1.01den, araba aldı.

Günaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Sizlerde geceleri çok terliyor musunuz.
Doktor normal olduğunu söyledi ödemlerimi attığımı söyledi. Fakat çok fazla terliyorum Sabah kalktım ki suyum çıkmış.
Hemen banyoya girdim.
Zaten ince kıyafetlerle yatıyorum.
Kombiyi de kıstim
Ben emzirirken çok terliyorum
Yazın ne yapıcam çok merak ediyorum

Günaydın kızlar ilk 4 ay gece 3 4 defa kıyafet değiştiriyordum inanılmaz bir ter.doktor bana da aynısını söylemisti terleme vücuttaki odemleri atipnormale donusturnesiymis

Günaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Doktor normal olduğunu söyledi ödemlerimi attığımı söyledi. Fakat çok fazla terliyorum Sabah kalktım ki suyum çıkmış.
Hemen banyoya girdim.
Kombiyi de kıstim
11 ekimde dogum yaptim. Bu dedigin ilk 15 gunde oldu. Gece ipislak oluyordu ustum. Ne havlu yetti ne kiyafet.Terledgim icin usuyordum yataktan cikamiyordum emzirmek icin :KK43: kabus gibiydi

Ama sonra bir daha hic olmadi. Emzirirken de terlemiyorum. Gece uykuda da terlemiyorum artik

Bende geçen haftaya kadar çok terliyordum geçti o durum gece terliyordum ki ev sıcak değil 21-22

Günaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Hemen banyoya girdim.
Kombiyi de kıstim

Önümüzdeki hafta 3 ayını dolduracak bebeğim var. Su gibi terliyorum geceleri. Haftada kaç pijama yıkıyorum terden.

Slm
Misafirlerim kahvaltı ettik gittik ler
Esim çocukları da aldı yolcu etmeye gittiler öğrensinler bunları diye :)
burda dolu yağdı yeri tuttu simdi de kara çevirdi güzel güzel yağıyor 🌨
Bugün yemek derdim yok lahmacun var çorba var börek var
Pure ben bu virüsün doğal bir virüs olduğunu düşünmüyorum bir şekilde nüfusu azaltma yolu amaçlarına da ulaşıyorlar 😷

Back
X