Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annemle kardeşim birlikte alışverişe gidiyorlarmış içimde bir kıskançlık bombası patladı ne yazıkki🥺💣 hava berbat yarın ki plan yatar çocuk üşür belki diye ayrıca etraf virüs kaynıyor 😏 bende hayatımda hiç yapmadığım birşey yaptım arkadaşımı aradım yarın akşam müsaitseniz size 40 uçurmaya gelmek istiyoruz diye . Çok sevindi hiç birşey hazırlama sakın dedim pasta ve kuruyemiş alacağım çay koy yeter dedim

Annemle kardeşim birlikte alışverişe gidiyorlarmış içimde bir kıskançlık bombası patladı ne yazıkki🥺💣 hava berbat yarın ki plan yatar çocuk üşür belki diye ayrıca etraf virüs kaynıyor 😏 bende hayatımda hiç yapmadığım birşey yaptım arkadaşımı aradım yarın akşam müsaitseniz size 40 uçurmaya gelmek istiyoruz diye . Çok sevindi hiç birşey hazırlama sakın dedim pasta ve kuruyemiş alacağım çay koy yeter dedim
ay yerim onu ben ya zaman ne cabuk geciyo 😍😍

Selam kızlar hayırlı cumalar🥰🥰🥰

Yine yanlış yaptım eşimi markete göndermekte üzerimi değiştirmeye üşendim markete gidermisin dedim😱😱

Sözde sadece beyaz peynir ve ekmek al dedim😥😥

2 paket kavurma,, 2 halka sucuk,,, 1 kaşar peynir,,,1 beyaz peynir,,,,1 paket hindi füme,,, hindi salam,,,Nutella,,, 5 litre süt almışşş,,,2 ekmek

Toplam harcama 160 tl🤣🤣🤣

Toplamış kız

Yine yanlış yaptım eşimi markete göndermekte üzerimi değiştirmeye üşendim markete gidermisin dedim😱😱

2 paket kavurma,, 2 halka sucuk,,, 1 kaşar peynir,,,1 beyaz peynir,,,,1 paket hindi füme,,, hindi salam,,,Nutella,,, 5 litre süt almışşş,,,2 ekmek

Toplam harcama 160 tl🤣🤣🤣
Marketi benimkininde peynir hastalıgı var hollanda peyniri,parmesan vs pazar brunch tabagı yapıyor.Allahtan zeytin ihtiyacımız yok hep anneler yapıp veriyor zeytinin vatanındayız diye

Toplamış kız
Marketi benimkininde peynir hastalıgı var hollanda peyniri,parmesan vs pazar brunch tabagı yapıyor.Allahtan zeytin ihtiyacımız yok hep anneler yapıp veriyor zeytinin vatanındayız diye
Benim eşimin de sucuk salam sosis onlara karşı bir zaafı var markete gittik mi hemen o reyona gider 🤣🤣🤣

Kızların ikisi de öğle uykusunda. Bayılıyorum aynı anda uyumalarına :)

Akşam için biber dolması koydum. Önden bir çorba yapmak istiyorum. Tarhana yaparım belki. Öğlene kız mantı istedi. Uyanınca yer. Ben de zeytinyağlı brokoli yerim. Küçük 3 aylık olmak üzere artık başlayayım diyete.

doğumdan sonra 2 hafta çok korkunçtu hayatımda ter nedir bilmeyen bi insan olarak şok oldum çünkü ilk doğumumda Temmuzda oldu böyle birsey yaşamamıştım belki 30 hafta çok çok erken doğduğundandır, bu doğumumda yaşadım ve öksürük oldum o ter yüzünden. Annem lohusa teri bu dedi ne mana bilmiyorum ama çabuk geçti çok şükür
💦
ben 52 ile hamile kaldım, 73 le sezeryana girdim hastaneden eve geldim 71-72 kiloydum çok komik geldi sonra 2 haftada 62 ye düştüm. O ara çok terliyordum işte. Şimdi 59-60 kiloyum, çabuk gidiyor kilolar emzirdikçe

Günaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Sizlerde geceleri çok terliyor musunuz.
Doktor normal olduğunu söyledi ödemlerimi attığımı söyledi. Fakat çok fazla terliyorum Sabah kalktım ki suyum çıkmış.
Hemen banyoya girdim.
Zaten ince kıyafetlerle yatıyorum.
Kombiyi de kıstim

Kızlar keçiboynuzu pekmezi hangi markanın alıyosunuz eskiden bşr arkadsın ailesi yapıyordu şimdi oda tayin oldu önerileriniz var mı

bi arkadaş tavsiyesi ile hünnap marka keçi boynuzu özütü aldım tadı güzel geldi ben hiç sevmem bu tarz pekmezimsi şeyleri ona rağmen fena değil. Bakabilirsin canım eczaneden aldı eşim sanırım

Merhaba

5.20 akbil
7.65 esnaf lokantasında yemek yedim
31.75 bimde harcadım
1 kg yoğurt, katmer, ekmek, avokado, hindi füme, cigkofte durum 2 adet, üçgen peynir, poset

Başka bi harcamam olmaz eve geldim.

Bunları hesaplayıp 50 tlye tamamlayacak şekilde kumbarama atıcam. Bugünü 50 ile kapatıyorum.

Toplam harcama 160 tl🤣🤣🤣
Neyse en azindan istedigin peynir ve ekmek alinmis, ya bunca sey alip onlari almasaydi. Bizim evde salam ve sosis yenmiyor, belki senede bir kere ben alir yerim o kadar, esim sagliksiz buluyor.

Kızlar ben salam sucuk sosis hepsine bayılırım ama sucuk dışında almayız oda bilindik markalarin ve ara sıra nefis köreltmek için
Oğluma hamileyken canım çok salam istedi bilindik iyi bir markanin koca salamini aldım kahvaltilarda yemeye başladım hergun kahvaltidan sonra karnım ağrımaya başladı anlam veremedik sonra bende jeton düştü salamdan şüphelendim yemeyi kestim ağrıda kesildi lütfen eve koymayın 🙄alınınca yeniyor 🙄

Merhaba arkadaslar. Ben de birikim yapiyorum. Onceden yaptigim altin ve nakit birikimlerim mevcut. 2020 icin hedefim nakit harici altin olarak 30 gr altin. Arada da ceyrek alirim ama belli bir sayi vermeyeyim ona. Ocak ayinda 3 gr aldim. Kaldi geriye 27 gr :)
Merhaba daha önce size görmüştüm sanki grupta.
Hedef ilk sayfaya yazıyorum öyleyse.
Kendinizden biraz bahseder misiniz

piyasa ne olur bilemiyorum ama bu şekilde devam ederse 150.000 alacağınız araba gelecek yil 250.000 olabilir.
Tuhaf bir piyasa var.
Krediler düşük şu anda yani geçmişe göre.
Çarşamba günü bir arkadaş Kredi çekti 1.01den, araba aldı.
Tesekkurler. Evet sanirim git gide daha da zamlanacak. Arkadasiniz hangi bankadan cekti krediy acaba,bir de arac kredisi mi ihtiyac kredisi mi bilginiz var mi?

Merhaba daha önce size görmüştüm sanki grupta.
Hedef ilk sayfaya yazıyorum öyleyse.
Kendinizden biraz bahseder misiniz

Belki yazmis olabilirim evet. Yazabilirsiniz.
27 yasindayim meslegine ara vermis ogretmenim. 1 hafta sonra 4 aylik olacak bir oglum var. Istanbuldayim :)

Back
X