Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bisi yok canım basimizi sokacagimız bi evimiz olsun derler ya öyle sade siradan 😁 hic bi özelligi yok hele ki önünde cadde varsa 450 oluyo fiyatlar
Manisa da evler pahalilasti özellikle son yıllarda iş sektörleri arttı bi de ege de izmir Muğla aydın cok kalabalıklasti manisa tercihbediliyir.evet pahalı ama eminim pirim yapar.baktın hiç olmadı bornovadan ev alırsın en azından adı izmir olur 😀😀

Garanti bankasıda kampanya yapmıştı 100bin ve üzeri 0.99 biz öyle çektik yalnız 49 ay dedi minumum erken ödeyip kapatırız dedik
Yeni mi cektiniz bu krediyi? Biz en fazla 36 ay taksitle cekmeyi dusunuyoruz. Gerci garanti bankasini pek.sevmiyorum.ama.faiz.orani iyymis

Duş aldık abi bebekle amcam resim istiyor ona video attım ne zaman geliyorsunuz dedi 🤣 Haziran diyince ooo daha çok varmış dedi . Siz gelmeyin oğlanı yolla diyor bana 😆 bende süt anne bulman lazım dedim . Diyor ki buluruz bir Rus süt anne 🤪🤪🤪

Kızlar lcwden internetten bir siparişim vardı geldi. Fakat ürünleri beğenmedim iade etmek istiyorum. Mağazaya götürsem olur mu.
Nasıl bir yol izliyoruz iadede

Yeni mi cektiniz bu krediyi? Biz en fazla 36 ay taksitle cekmeyi dusunuyoruz. Gerci garanti bankasini pek.sevmiyorum.ama.faiz.orani iyymis
Bende çok sevmiyorum ama aralık sonunda cekmiştik faiz uygun geldi daha önce öderiz dedik o zaman hayat sigortası vs geri alırız

Bizde araba için çekmiştik öbürünü satmıştık parası duruyodu daha alamadık hemen altın hesabına yatırdım o bile kar ettirdi

Back
X