Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın Kızlar,
Sıcak su ve ocak için kullandığımız doğalgaz faturamız 70 gelmiş 30-40 bilemedin 50 gelirdi iyice sapıttılar diyor sabah eşim😓

Eşimle kızımı gönderdim çok şükür
Sadece bebeğe bakmak kolay 2 çocuklu 17 günden sonra ama ben de o düzen yok Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk maasallah bütün evi bitirmişsin bendaha anca kahvaltı yaptım minişim ağladı onu emzirdim masa bile duruyor yarın seni örnek alacağım inşallah

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta diliyorum herkese
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bende bu sabah itibariyle diyete başlamış bulunuyorum 😄
Hayırlı olsun bizlere taş gibi iradelerimiz olsun inş😂incecik kalalım en kısa sürede
Ayyyyy inşallahhhhh yaaaaaaaaaaaaa 🤣🤣🤣

börek yaptım eşim geldi kahvaltı yaptık masayı toparladım yatağı düzelttim 🤣Eşim modemi salondan hole çıkarttı birkaç tadilatla 🤣 çekmiyor diye . Ütü yaptım Bebek emziriyorum . Öğleden sonra sağlık ocağına tartılmaya gideceğiz merak ediyorum

sirkencubin sirkencubin arkadasım sana bısey danısmak ıstıyorum ogluma yogurt mayalıcamda köy sütümü yoksa marketten günlük süt mü sence pastörize süt al dıyen de var senin fıkrın nedir
Bizim doktorumuz tek inekten sağılmış bulursan al ama karıştırılan sütlerden bebeğine yoğurt yapma günlük süt al dedi ben öyle yapıyorum bir araştır istersen

Of sabahtan beri oturmadım sinir oldum oğlanın üzerini tamamen değiştim babasına verdim triliçe yaptım o ara eşim geldi oğlanın üstü başı kaka olmuş sırtına kadar çıkmış😤 onu değiştim hoşaf koydum ocağa . Emziriyorum yine bir makina çamaşır çıktı resmen dünde çamaşırdan sonra kustu değiştirdim . Bi tuvalete gidicem bi diş fırçalayacağım artık bi beceremedim. Sabah oğlanın resmini aile grubuna attım istediler üzerinde penye ve yelek var uyuyor birde penye battaniye. Görümcem uyurken yeleği çıkart yanar demiş . Sanane yazacaktım nereden biliyorsun ev kaç derece filan sinir oluyorum anası üşür kapat üzerini kızı çıkart üstünü 😤 daha çamaşır katlanacak

Evet şehitlere de üzüldüm sabah sabah . Sinir geldi yaaaa

Günaydın Kızlar,
Sıcak su ve ocak için kullandığımız doğalgaz faturamız 70 gelmiş 30-40 bilemedin 50 gelirdi iyice sapıttılar diyor sabah eşim😓

Eşimle kızımı gönderdim çok şükür
Sadece bebeğe bakmak kolay 2 çocuklu 17 günden sonra ama ben de o düzen yok Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk maasallah bütün evi bitirmişsin bendaha anca kahvaltı yaptım minişim ağladı onu emzirdim masa bile duruyor yarın seni örnek alacağım inşallah
Canım teşekkür ederim yorumun için
Daha bebeğin çok küçük, biraz büyüsün. Uykusu düzene girsin, herşey çok daha güzel olucak..
benim ki dört buçuk aylık olucak nerdeyse:KK36:
9 da uyuttum 11 gibi kalktı mesele o iki saat boyunca işlerimi yaptım. İki saat sonra tekrar uyutup yemeğmi yaparım.. bazen huzursuz olduğu saatler oluyor. O zaman bütün işleri bırakıp sadece onunla ilgileniyorum, eşim gelince de ona bırakıp kalan işlerimi yaparım

Ben de tas kebabı koydum ocağa. Bir de pirinç pilavı yaparım yanına. Bir de cacık. Aslında canım salata istiyor bu ara o kadar az yaptım ki. Ama fırsat bulamıyorum çocuklardan.

Küçük kızım hasta yine. Yılbaşından önce 4 gün hastanede yatmıştık zatürreden. Dün baktık öksürüyor yine, burnunda hırıltı var sabah ilk iş kaptık doktoruna götürdük. Ciğerler temiz ama önlem olarak hava verelim dedi. Bir de şurup. Büyük kızım 3 yaşında hastalandığını bilmem, küçüğü 3 aylık ama 15 günde bir doktora gidiyoruz. Allah beterinden korusun bu yavru da böyle böyle büyüyecek inşallah. Havalar ısınsa da rahatlasam.

Back
X