- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #53.221
Kemik sulu pirinç çorbasıAcaba bugün ne yemek yapsam![]()
Etli yeşil fasulye
Kaşarlı spagetti
Yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemik sulu pirinç çorbasıAcaba bugün ne yemek yapsam![]()
Teşekkür ederimMaşallah canım bir de ufacık oyyy yerim ben onu![]()
Ben pastörize sütü tercih ederim. Köy sütünü aldık kaynattık derken içinde ne kadar yararlı bakteri varsa öldürüyoruz.sirkencubin arkadasım sana bısey danısmak ıstıyorum ogluma yogurt mayalıcamda köy sütümü yoksa marketten günlük süt mü sence pastörize süt al dıyen de var senin fıkrın nedir
Kusura bakma lütfen kafanı karıştırmak istemem ancak söylediklerim bilimsel alt yapısı olan bilgiler. Çocuklar için pekmez eğer şekerle arası iyiyse eğlenceli bir gıda ancak öyle sanıldığı yararlı değil ben tamamen çöp gıda olduğunu düşünüyorumbende ondan eksik etmem evden cocuklara vermeye çalışıyorum kafam karıştı şimdi![]()
Geçmiş olsun. Ben bu dönem kendime propolis aldım. Cuma’dan beri öksürük Burun akıntısı var sanırım soguk algınlığı. Normal şartlarda ben bunu ayakta aktaramazdım mutlaka rapor alıp dinlenmem gerekirdi. Sanırım bu propolis takviyesinden çok daha rahat atlatıyorum. Küçük için daha olmaz ama büyük için sen de bir araştırıp doktoruna danışsana.Ben de tas kebabı koydum ocağa. Bir de pirinç pilavı yaparım yanına. Bir de cacık. Aslında canım salata istiyor bu ara o kadar az yaptım ki. Ama fırsat bulamıyorum çocuklardan.
Küçük kızım hasta yine. Yılbaşından önce 4 gün hastanede yatmıştık zatürreden. Dün baktık öksürüyor yine, burnunda hırıltı var sabah ilk iş kaptık doktoruna götürdük. Ciğerler temiz ama önlem olarak hava verelim dedi. Bir de şurup. Büyük kızım 3 yaşında hastalandığını bilmem, küçüğü 3 aylık ama 15 günde bir doktora gidiyoruz. Allah beterinden korusun bu yavru da böyle böyle büyüyecek inşallah. Havalar ısınsa da rahatlasam.
Geçmiş olsun. Ben bu dönem kendime propolis aldım. Cuma’dan beri öksürük Burun akıntısı var sanırım soguk algınlığı. Normal şartlarda ben bunu ayakta aktaramazdım mutlaka rapor alıp dinlenmem gerekirdi. Sanırım bu propolis takviyesinden çok daha rahat atlatıyorum. Küçük için daha olmaz ama büyük için sen de bir araştırıp doktoruna danışsana.
Sirken ben bunu kullanıyorum sabah iki kaşık içiyorum soğukKusura bakma lütfen kafanı karıştırmak istemem ancak söylediklerim bilimsel alt yapısı olan bilgiler. Çocuklar için pekmez eğer şekerle arası iyiyse eğlenceli bir gıda ancak öyle sanıldığı yararlı değil ben tamamen çöp gıda olduğunu düşünüyorum![]()
Folikül kalitesini de artırdığı yazıyordu ben biraz da bu amaçla kullanıyorum. Erken ergenlik için yapılan çalışmalardaki güvenilirliği ne düzeyde bakmak lazım.Büyük için geçen yıl Beeo’nun propolisli takviyesini kullanmıştım Ve dediğin gibi çok şükür hiç hasta olmamıştı ancak propolisin erken ergenliğe sebep olduğu hakkında okuyunca bu yıl tedirgin olup kullanmadım.
Ne amaçla içiyorsun? Demirini artırmak için filan mı yoksa Tatli niyetine mi? Eosin de buna benzer bir ürün kullanıyor ama o sperm sayısını yüksek tutmak için.Sirken ben bunu kullanıyorum sabah iki kaşık içiyorum soğuk
Bunun içinde mi aynı şeyi düşünüyorsunEki Görüntüle 2584392 Eki Görüntüle 2584392
Sağlık ocağına gittik geri dönüşte eşim fırından hamur ve dereotu aldı 10 TL harcadı sanırım . Eve geldik bebek emzirdim . Masa hazırladım çay koydum eşim hamuru kIzarttı . Yedik doyduk çok şükür mutfağı topladım oğlan uyandı yine emziriyorum. Moralim +100 üzerinden -100
hayır direk ilitiyorumCanım sütü önce kaynatıp mı ılıtıyorsun bende denerim belki aklıma takıldı
Demir için..Ne amaçla içiyorsun? Demirini artırmak için filan mı yoksa Tatli niyetine mi? Eosin de buna benzer bir ürün kullanıyor ama o sperm sayısını yüksek tutmak için.
Bizim doktorumuz tek inekten sağılmış bulursan al ama karıştırılan sütlerden bebeğine yoğurt yapma günlük süt al dedi ben öyle yapıyorum bir araştır istersen
tesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.Ben pastörize sütü tercih ederim. Köy sütünü aldık kaynattık derken içinde ne kadar yararlı bakteri varsa öldürüyoruz.
Hiç bir faydası kalmıyor. AOÇ nin cam şişedeki pastörize sütleri bu konuda başarılı.
Rica ederim ben baska marka bilmiyorum. Gecenlerde okumustum migroslarda tire sut kooperatifi urunleri oluyormus icinde pastorize sut var mi bir bak istersen.tesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.
AOÇ nin her yerde satışı varmı bılmıyorum önerin varmı baska daha genel marka sirken
Bende içim cam şişe günlük pastörize sütünü kullanıyorum.. şok ve migros ta genelde bulunuyortesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.
AOÇ nin her yerde satışı varmı bılmıyorum önerin varmı baska daha genel marka sirken
Şehitler için bir tanesi tanıdıktıHayır olsun neden moralin bozuk?