Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar Kızlar
Akşam eşimle avm ye uğradık, hemde oğlum hava alsın dedik
417 Carrefoursa da harcadık
Aldıklarımız;
2 kg kıyma
2,500 kg zeki pirinç
Tarım kredi mercimek 1 kg
Tarım kredi fasulye 1 kg
“ 5 lt sıvıyağ
Tat salça
Yoğurt
İki ekmek
Doğuş çay 1 kg
Pantene şampuan
Grean emzik deterjanı
Fairy el bulaşık deterjanı
Klozetler fırçası
2 adet Hindistan cevizi
2 kg patates

Oğlum çok bez kullanıyor açıkçası prima biraz pahalı geliyor

Tuce ilk 6 ay en kaliteli bez bile olsa sızdırma yapıyor . Bebek ek gıdaya geçmediği için kakası sıvı kıvamda olduğu için. Prima kullandım bimin şokun migrosun bezlerini kullandım ebebek’in bezini kullandım hepsi sızdırdı. Ne zaman ki oğlum ek gıdaya geçti kakası toparlandı kıvamlandı o zaman sızdırmalar azaldı. Şimdi sadece gece uzun saatler uyuyunca çişi sızdırma yapıyor bazen o kadar

İyi akşamlar Kızlar
Akşam eşimle avm ye uğradık, hemde oğlum hava alsın dedik
417 Carrefoursa da harcadık
Aldıklarımız;
2 kg kıyma
2,500 kg zeki pirinç
Tarım kredi mercimek 1 kg
Tarım kredi fasulye 1 kg
Şehriye
“ 5 lt sıvıyağ
Tat salça
Yoğurt içim
İki ekmek
Doğuş çay 1 kg
Pantene şampuan
Grean emzik deterjanı
Fairy el bulaşık deterjanı
Klozetler fırçası
2 adet Hindistan cevizi
2 kg patates
1 lt süt
3 adet küçük süt
Oyna öğren iki adet , yiğenim için aldım
Eşofman alt
Kühne turşu
Ankara armut
500 gr ev mantısı
Carrefoursa yenidoğan ıslak mendil
Ve bir adet cips
E bebekte de sabah 65 lira sipariş verdim
Alt açma örtüsü 40 adet
Fuska su 24 lü
Pamuk mendil

ne güzel düşünmüşsün bende arada öyle yapıyorum zor durumda olan akrabalarımın telefon faturalarını ödüyorum bazen harçlık bırakıyorum.Çok mutlu oluyorum içimde farklı bir his oluşuyor
Geçmiş olsun anneciğine, inşallah bir an önce sağlığıns kavuşur🤲

Selamlar kızlar oglusu yatırırken yaza yim yoğun geçti günüm sabah kahvalti faslı peşine ev topladim toz alıp lahana hasladim yaprak çıkardım bi küçük tencere karışık sarma sehriye çorbası yaptim oglen eşim aradi beklediği bi iş olmuştu parası yatmış :KK55: erken geldi gittik oglus a alışveriş yaptık montu bu sene tam oluyo 2 senedir giyiyordu büyük almistim seneye giysin diye aldik bir mont 2 sweat bir uzun kollu badi bir kadife bir kot pantolon esofman alt birde arkadasimin oglunun d gunu gecmisti ona sweat aldim lcw indirim vardi 300 tl oraya 90 oyuncakcida bise almıyorum ne zamandır bide oglusun yarin d günü şimdiden aldik hediyesini sezonunda herşey pahalı belki ay sonuna doru biseyler daha bakarim kendimde elden taksitim var 150 oraya verdim binde persil gelmişti 7 kg 30 tlydi aldim markete gittim sivi yag kıyma tereyag küçük sucukekmek aldim 120 oraya gitti bol harcamalı oldu 😣😣

Tuce ilk 6 ay en kaliteli bez bile olsa sızdırma yapıyor . Bebek ek gıdaya geçmediği için kakası sıvı kıvamda olduğu için. Prima kullandım bimin şokun migrosun bezlerini kullandım ebebek’in bezini kullandım hepsi sızdırdı. Ne zaman ki oğlum ek gıdaya geçti kakası toparlandı kıvamlandı o zaman sızdırmalar azaldı. Şimdi sadece gece uzun saatler uyuyunca çişi sızdırma yapıyor bazen o kadar
Şuan hangisini deneyeyim o zaman . Kaka değil tek sorun çiş te

Şuan hangisini deneyeyim o zaman . Kaka değil tek sorun çiş te

çişte de sızma sorunu varsa bim şok migros bezlerini önermem, çünkü kalite olarak aynılar çok ahım şahım değiller

ebebeğin baby&me markasını önerebilirim bir tık daha iyi. Ben uzun süre kullandım onu.Hiç sızdırmaz değil ama en azından fiyat / performans olarak daha iyi. Sitesinden sipariş verince kısa sürede geliyor kargo

Bulunduğun yerde kargo sorunu var ise normal molfix’ten devam etmeni öneririm. Bir şekilde ek gıdaya geçene kadar sızdırma sorunu devam edecek malesef.

Biraz da çocuğun bünyesi ile alakalı. Benim oğlan da ilk başlarda çok miktarda çiş kaka yapardı ne yaparsam yapayım sızdırırdı 😂 hala da acayip fazla çiş yapıyor çünkü çok su içiyor

çişte de sızma sorunu varsa bim şok migros bezlerini önermem, çünkü kalite olarak aynılar çok ahım şahım değiller

ebebeğin baby&me markasını önerebilirim bir tık daha iyi. Ben uzun süre kullandım onu.Hiç sızdırmaz değil ama en azından fiyat / performans olarak daha iyi. Sitesinden sipariş verince kısa sürede geliyor kargo

Bulunduğun yerde kargo sorunu var ise normal molfix’ten devam etmeni öneririm. Bir şekilde ek gıdaya geçene kadar sızdırma sorunu devam edecek malesef.

Biraz da çocuğun bünyesi ile alakalı. Benim oğlan da ilk başlarda çok miktarda çiş kaka yapardı ne yaparsam yapayım sızdırırdı 😂 hala da acayip fazla çiş yapıyor çünkü çok su içiyor
Az önce duşta normal molfix düşündüm ya 🤣🤣

Birde her bezde mutlaka kaka var az yada çok .

Bir arkadaş plazaya gitti araç bakmaya orda çalışan satış elemanı söyledi.Bilmiyorum emin değilim ama piyasaya bakılırsa kaçınılmaz olur.satışlar durma noktasında.İndirim olmasa bile kesinlikle zam gelmez.
Araba yok bayilerde.Hepsini uyanık galericiler topladı geçen yılda.Üstüne koyup sürdüler piyasaya.Bütün fiyatlar coştu ondan sonra.İnşallah birileri buna bir dur der.Şaka gibi 3 kuruşluk arabalar 5 kuruş oldu.

Back
X