Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sen bence normal molfix’ten devam et şimdilik. Ek gıda sonrası gündüz bim şok vs bezi gece daha kaliteli molfix falan da kullanabilirsin. Ben bir ara öyle yapmıştım daha hesaplı olması açısından. Bu kadar kaka yapmayacak ilerleyen zamanlarda
Molfix bu yeni serinin üzerine doğru düzgün hiç naylon koymamış ki çişi çeksin garip birşey olmuş . Sleepye baktım onun yorumları da çok kötü 😳 normal molfix alacağım

Tuce ilk 6 ay en kaliteli bez bile olsa sızdırma yapıyor . Bebek ek gıdaya geçmediği için kakası sıvı kıvamda olduğu için. Prima kullandım bimin şokun migrosun bezlerini kullandım ebebek’in bezini kullandım hepsi sızdırdı. Ne zaman ki oğlum ek gıdaya geçti kakası toparlandı kıvamlandı o zaman sızdırmalar azaldı. Şimdi sadece gece uzun saatler uyuyunca çişi sızdırma yapıyor bazen o kadar

Biz bez olarak organik bambo nature kullaniyoruz. Hicbir sizdirma yasamadik su an 4 aylik.

günaydın dünkü harcamalarım 25 tl kkdan ödedim nakit sadece süte para ayırdım bugün komşum alacak sütü akşam bende ondan alır parasını bırakırım.

Dün bende süt aldım .birazını ayırdım .geri kalanını yoğurt yaptım.
Kizima tattırdım dün. Bugün de tattiracagim.

Sabah oğluma 2.5 TL harcadim.okula bıraktım.
Derse girdim çıktim eve geldim.
Eşimle kahvaltı yapacağız.
Ders saatlerin çok güzel
Hele birde o saatler bebek uyku da olursa, yokluğun hiç anlaşılmaz 😊

Back
X