Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhaba
Öğlen arası dışarı çıktım hava buzz gibi kar bekleniyor diyorlar.☃️
Annem geldi dün akşam iyi oldu,
Bu ara çok sinirli ve gerginim annemde aynısını söyledi malesef😖😖
Belli bir sebebi falan yok aslında böyle davranmamin offf kendim den nefret ediyorum böyle olduğum için.
Hediye bakmaya gittik eşimle ilçede yaşamak da çok kötü ayakkabı almaya karar verdik beğendiğimiz ayakkabılarda numara yok küçük.kucuk Numara olanlarsa 230 civarında henüz almadık yani.zaten bulabileceğimiz 2 yer var onda da toplamda 10 tane kıza uygun ayakkabı var.
Yemek yedik eşimle 34 tl ben ödedim.
K.kartima da 35 tl bonus yattı kampanyaya katılmıştım mesajla 11 şubata kadar kullanmam gerek.
Faturaları ödedik hepsi 1000 tl tuttu 😖😖
Dün akşam marketten pirinç yumurta domates salatalık süt falan aldık 80 tl de orası tuttu
Daha k.kartlari ödenmedi bu gidişle yine ancak 1 gr altin alabileceğim.butun ödemeleri yapalımda bakalım elde ne kalıcak.

Tamam şekerim sana dün yazacaktım oğlun ne zaman emekledi süründü ilk dişi ne zaman çıktı 😍
Emekleme yoktu hiç emeklemeden direkt yürüdü kalkıyordu ayağa falan koltuktan tutup kenarlarda geziniyordu ama emeklemiyordu.11 aylikken tamamen yurudu d. Gununde baya normal yuruyordu yani.Ama 5 aylıkken kuacagimizda basa basa kafamiza doğru tırmaniyordu.
Diş 10.5 aylikken cıktı.
Konuşma zaten baya erken başladı 3 aylıkken benimle beraber hööhöö diye yapardım beni taklit ederdi oda.ben susunca oda susardı.
Valla karnımda da çok hareketliydi fıldır fıldır gecesi gündüzü yoktu doktor bile kontrolde zar zor bakıyordu hareketli olduğu için.

Emekleme yoktu hiç emeklemeden direkt yürüdü kalkıyordu ayağa falan koltuktan tutup kenarlarda geziniyordu ama emeklemiyordu.11 aylikken tamamen yurudu d. Gununde baya normal yuruyordu yani.Ama 5 aylıkken kuacagimizda basa basa kafamiza doğru tırmaniyordu.
Diş 10.5 aylikken cıktı.
Konuşma zaten baya erken başladı 3 aylıkken benimle beraber hööhöö diye yapardım beni taklit ederdi oda.ben susunca oda susardı.
Valla karnımda da çok hareketliydi fıldır fıldır gecesi gündüzü yoktu doktor bile kontrolde zar zor bakıyordu hareketli olduğu için.
Maşallah ya🧿 oğlum 2 gündür elini ağzına alıyor kendi kendine midesini bulandırıyor 🤣

Merhaba kızlar iki gündür yazacam hep aksilikler yazamadım.
Hastalara geçmiş olsun.Gününüzün kalanı güzel geçsin.
Doğal gaz faturalarınıza söyleniyorsunuz ama ben imrenerek bakıyorum (900 küsür faturadan sonra :))

Altını seviyorlar ama altından anlamıyorlar 🤣 taktıkları genelde 14 ayar . Eşimin bi arkadaşı Buradan bi kızla evlendi kg kadar altın istedi kızın ailesi 😅sanayi yok düzgün ticaret yok bu para nereden geliyorsa 🤣 fıstık satarak mı acaba diyorum . Valla her ay altın alınca nereden uygunsa bulursak oradan alıyoruz. Güreste büyük bir kuyumcu var ya Atasay oraya ne zaman gitsek çeyrek yok yada yeni tarihli var gibi oluyor . Hele böyle kaoslu günlerse o adam satmak istemiyor . Klimanız var mı tam seni etiketleyecektim sen yazmışsın
14 ayar mii yok kız hep kalın kalın gösterisli altin takarlar tam tersi burada ince zarif şeyler bulamazsın eski bi klimam var yenisini almam lazım uçak gibi ses çıkarıyor a sinifi değil çok yakıyor yaza pahalı olur şimdiden almam lazım ama çok pahalı arcelik te sorduk 3500 diyo en ucuza 😞😞sen de var mı klima ? Klimayla aşk yaşıyorum

Hava buz kızlar dışarı çıkıp geldik oglusla yakında bin şok var patates iki kutu süt meyveli soda 2 tane limonata 20 tl şoka verdim bimden yuvarlak ekmegi var seviyorum ondan aldim 2.90 oraya koştu koştu geldik kar soğuğu var resmen😣😣 eve gelip ıslattigim fasulye vardı onu attim ocaga pissin isleri yaptim bulasik acmistim bitmiş o toplanacak camasir bi posta kurumuş toplayıp katladim sabah banyoyu temizledim pilav yapilcak az dinleniom aksam üstü yaparim sahur yapıp uyudum gece orucum başım agrımaya başladı😝😝

Sırf insanların dır dır konuşması için yaptıracağız bizde.magnetleri yoksa bende hazetmiyorum.sadece mantikli buldugum tek sey cikolata oda yenen bi ikramlik oldugu icin.Ama bulunduğumuz çevre ve çalistigimiz iş yerlerindeki herkes bunu yapıyor ve resmen adet haline getirdi.Hatta hastanenin kendi fiyatı içinde olan süslemeyi yapan kadın dediki siz hiç bişey istemiyorsunuz ama benim süslememi basit bulup herkes organizasyon cağiriyor ışıklı masalar arka planlar yaptiriyorlarmis yapay ağaçlar koca koca aynalar v.s getirten varmis😳😳
Malesef sosyal medya bu hale getirdi insanları.
Bizim insanımız da sever gösterişi.
İsraf israf.... Sonumuz iyi değil.
Okullara kadar inmis bu lüks ve gösteriş.

kızlar şark için gidecekler bu haftalarda belli olacakmış eşime sordum bize büyük ihtimalle çıkar dedi.Ne yapcam hiç bilmiyorum bana fikir verin ne olur çok arada kaldım gitsem mi gitmesem mi
Canım Van Erzurum Diyarbakır gibi doğular çıkarsa değerlendirebilirsin. Büyükşehir ve imkanlar fazla. Erzurum eğitim konusunda da iyi mesela çocuklar için tereddutlusun galiba.

Yeni ev aldınız yerleştirniz.
Çocukların okulları belli.
Gidince ev kiraya verilecek galiba düzen bozulacak .
Gitmezsen eşin yalnızlık çekecek.
Yer belli olduktan sonra daha detaylı degerlendirirsin.
Ama şimdi a b c planlarını hazırla😃

Eşim bebisi uyutmus. Alışverişe çıkınca bende tüm evi havalandırdim. Etrafı dagitmislar toparladım.
Ayva ve nar almış .sadece bunlara 30lira vermiş.
Kıvırcık 4lira
Havuç 2lira
Patates soğan bilmiyorum fiyatını. Su almış.
Domates konservemiz var . ekim'den beri domates almıyorum.

Akşamdan kalma İmam bayıldı vardı. Yanına bulgur pilavı yaptım. Salata ve şalgam. Yedik.
Akşama ne pişirsem bilmiyorum

Canım Van Erzurum Diyarbakır gibi doğular çıkarsa değerlendirebilirsin. Büyükşehir ve imkanlar fazla. Erzurum eğitim konusunda da iyi mesela çocuklar için tereddutlusun galiba.

Yeni ev aldınız yerleştirniz.
Çocukların okulları belli.
Gidince ev kiraya verilecek galiba düzen bozulacak .
Gitmezsen eşin yalnızlık çekecek.
Yer belli olduktan sonra daha detaylı degerlendirirsin.
Ama şimdi a b c planlarını hazırla😃
aynen öyle canım kafam çok karışık yeni ev aldık çok fazla kredi ödüyoruz nasıl olacak bilmiyorum burası kiraya verilecek benim tayin işi nasıl olacak hiç belli değil umarım iyi yerler çıkar

Markete gittim geldim nescafe,, ekmek,,, süt,, makarna,,,cips ,, doğrama tahtası aldım toplam 35 tl harcadım👍👍

Kıymalı makarna,,, karnabahar graten,,, cacık yaptım 👍👍👍

Kızım doğumgünü hediyesi saç maşası istiyordu eşim dışarıdayken aradı sordu sen alma ben alırım dedim şimdi o pahalı alır bilmiyorum inşallah almaz🙏🙏🙏

Uydurmasyon bir yemek yaptım🤣 bakalım nasıl olacak birkaç eksik var akşama eşim alacak . Kargo geldi . Üst kat yıkılıyor kadın msj atmış kusura bakma diye ama başım şişti
Ne yemek yaptın tuce 😄
BiZimde eksikler var akşam eve gelirken eşime aldırıcam
Kendime Sezar salata yapıcam onu yicem sadece eşime yemek var

Birde kizlar bez mevzusu gecmis ben kizim icin migrosun bezini kullaniyorum artik. Oglum icinde bir kac ay once bu beze gecmistim cok memnun kalmistim. Kizimada yaradi fiyatida gayet uygun. Pisik koku vs yapmiyor.

tuce_tuce oglunun uykusu nasil? Benim kiz kök sokturuyor bize kirkina kadar uykusu guzeldi sonra ne olduysa uyumaz oldu. Yatiyor 5 dakika sonra uyaniyor.
Bizim hep öyle Canım 5 dk uyuyor anında uyanıyor .uyuduğunu görünce koşa koşa tuvalete gidiyorum desem . Hele varya eşim nöbetçiyse psikolojik olarak bitiriyorum bazen . Senin bebiş elini emiyor mu elleri buz gibi olmaya başladı 🥺 tüm yumruğunu ağzına girdirmeye çalışıyor kusuyor sonra . Az önce emziği bıraktı emzik tutucuyu ağzına girdiriyor. Geceleri ne durumdasınız . Emzirip uyutuyorum yatağına yatırıyorum. 5 dk sonra uyanıp bizim yatağa gelene kadar mırıl mırıl zorla geliyor yatağa sonra uyuyor

Back
X