Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne yemek yaptın tuce 😄
BiZimde eksikler var akşam eve gelirken eşime aldırıcam
Kendime Sezar salata yapıcam onu yicem sadece eşime yemek var
Patates haşladım ezdim küçük porsiyonluk güveçlerin dibine koydum üzerine tavuk soteledim. Kaşar rendeledim eşim gelirken fırına vereceğim. Arpa şehriye pilavı yaptım . Yoğurt çorbası salata kayısı hoşafı😃

Bizim hep öyle Canım 5 dk uyuyor anında uyanıyor .uyuduğunu görünce koşa koşa tuvalete gidiyorum desem . Hele varya eşim nöbetçiyse psikolojik olarak bitiriyorum bazen . Senin bebiş elini emiyor mu elleri buz gibi olmaya başladı 🥺 tüm yumruğunu ağzına girdirmeye çalışıyor kusuyor sonra . Az önce emziği bıraktı emzik tutucuyu ağzına girdiriyor. Geceleri ne durumdasınız . Emzirip uyutuyorum yatağına yatırıyorum. 5 dk sonra uyanıp bizim yatağa gelene kadar mırıl mırıl zorla geliyor yatağa sonra uyuyor
Bir ara emiyordu ama artik emmiyor. Gece uykulari cok guzeldi bir iki sefer uyanirdi simdi gece de sık sık uyaniyor. Aglayan bebek cok yipratici ya benim oglanda oyleydi bu sakin olur diye umuyorduk ama malesef buda abisine cekmis.

Bir ara emiyordu ama artik emmiyor. Gece uykulari cok guzeldi bir iki sefer uyanirdi simdi gece de sık sık uyaniyor. Aglayan bebek cok yipratici ya benim oglanda oyleydi bu sakin olur diye umuyorduk ama malesef buda abisine cekmis.
Mamaya mı başladın tamamen senin stresin sütten bebeğe geçiyordu bence oda o yüzden strese girdi yavrum yazık 😔

Sırf insanların dır dır konuşması için yaptıracağız bizde.magnetleri yoksa bende hazetmiyorum.sadece mantikli buldugum tek sey cikolata oda yenen bi ikramlik oldugu icin.Ama bulunduğumuz çevre ve çalistigimiz iş yerlerindeki herkes bunu yapıyor ve resmen adet haline getirdi.Hatta hastanenin kendi fiyatı içinde olan süslemeyi yapan kadın dediki siz hiç bişey istemiyorsunuz ama benim süslememi basit bulup herkes organizasyon cağiriyor ışıklı masalar arka planlar yaptiriyorlarmis yapay ağaçlar koca koca aynalar v.s getirten varmis😳😳
Rabbim çok para vermiş bazılarına eltimde öyledir çocuklara bir doğum günü yapar kafelerde organizasyonlar vs normalde kayınvalide bakar kınamakta istemiyorum çok ters geliyor bana

Hayat karşımıza ne çıkaracak belli değil.
Bir arkadaşım anlattı geçenlerde.
Eltisi karı koca memur ve ek gelirleri de varmış epey bir miktar.
Kadın çok fazla harcıyormus adam da aynı.
Gösteriş düşkünü insanlarmis.
Sonra evin büyük oğlu biranda hastalanıyor.
Günlerce yoğun bakımda kalıyor.
Tabii bunların kenarda köşede hiç parası yokmuş.
Maaşlar gidiyor ek gelirler gidiyor.
PAra yine de yetişmiyor.
Akrabalardan tanıdıklardan para istiyorlarmış .
Arkadaşım diyor ki ben onu kaç defa uyardım.
Dinlemedi beni diyor .kötü bir deneyim yaşadı.
Çocuk İnşallah şifa bulur.
Kenarda köşede birikimi olmalı insanın zor durumlara karşı

Hayat karşımıza ne çıkaracak belli değil.
Bir arkadaşım anlattı geçenlerde.
Eltisi karı koca memur ve ek gelirleri de varmış epey bir miktar.
Kadın çok fazla harcıyormus adam da aynı.
Gösteriş düşkünü insanlarmis.
Sonra evin büyük oğlu biranda hastalanıyor.
Günlerce yoğun bakımda kalıyor.
Tabii bunların kenarda köşede hiç parası yokmuş.
Maaşlar gidiyor ek gelirler gidiyor.
PAra yine de yetişmiyor.
Akrabalardan tanıdıklardan para istiyorlarmış .
Arkadaşım diyor ki ben onu kaç defa uyardım.
Dinlemedi beni diyor .kötü bir deneyim yaşadı.
Çocuk İnşallah şifa bulur.
Kenarda köşede birikimi olmalı insanın zor durumlara karşı
Bizimkinin kötü günü bırak yarını düşünmüyolar çocuklarda yüzsüz bir yere gidiyoruz başlar amca şunu al bunu al ilk önce bişey demiyodum şimdi diyorum gereksiz alamayız diye.niye çalışıyoruz karnım burnumda bebeğimle iki gün fazla geçiriyim diye çalışıyorum ona gelecek saglamayacaksam tek maasta yeter bize

Merhaba kizlar

Bugun tam anlamiyla battim

10 tlye yakin akbil kullandim.
6 tl minik bisiy aldim yemek icin

3 farkli market harcamasi
136 tl; 504 tl ve 58 tl

Neyse ayi cikaracak peynir et sucuk tuvalet kagdi kagit havlu un seker ve abur cubur aldik. Deterjan zeytin ve bakliyat stogum gecen aydan var.

Bi cay alirim bir de tabi taze sebze meyve süt haric alisveris yapmayiz.

Her sey cok pahali. Allah herkese yardim etsin.

Klima bakıyoruz almamız lazım eşim bir model bakmış şubeden bir arkadaşta alacak baymak 12000 btu 3000 TL nette mağazada 3300 müş. Alacağız galiba 3 taksit
İyi fiyat canım biz 1.5 sene önce 12000 btü 3200 e almıştık👍👍

Eşim kızıma Şaç maşası almış 250 tl
Küçük kızıma da oyuncak 40 tl
Kolyesi ve kehribar kolyemi yaptırmış 200 tl de ona gitti toplam
490 tl Gitti paracıklar😜😜😜

Back
X