- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #53.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuce ısıtıcı almıştınYa hadi benim bebek var çok makina çalıştı annemler yeni gitti filan falan . Çapraz komşu evde karı koca hatta kadın yoktu evde bayadır 115 te ona gelmiş ikimize 50-60 gelirdi
Nedir bu yozgat in çektiği sosyal medyadan
Aman hayır ya boşuna aldım onu daTuce ısıtıcı almıştın
Kullanıyor musun
Aman hayır ya boşuna aldım onu da![]()
Nedir bu yozgat in çektiği sosyal medyadaneksi de de çok geyiği dönüyor
Bize de 147 gelmiş eylülden beri böyle geliyor yazın 2 ay yokuz her ay 40 50 mutlaka geliyor sadece buzdolabincalistiginicin.Ya hadi benim bebek var çok makina çalıştı annemler yeni gitti filan falan . Çapraz komşu evde karı koca hatta kadın yoktu evde bayadır 115 te ona gelmiş ikimize 50-60 gelirdi
Bende abi bebek duş aldıktan sonra üşür diye düşündüm ondan almıştım. Bir kere 45 dk filan çalıştırdık ilk . Odanın derecesi aynı kaldı bu ne saçma ev ben anlamıyorum
Bizde iki tane var, odasının nemini çok kurutuyor. Açmıyorm artık
Bizde bebeği banyo yaptırırken açıyorz.Bende abi bebek duş aldıktan sonra üşür diye düşündüm ondan almıştım. Bir kere 45 dk filan çalıştırdık ilk . Odanın derecesi aynı kaldı bu ne saçma ev ben anlamıyorum
Evet ve şuan kocamla karar verdik satacağız o ısıtıcıyı birde vantilatör var onu . Dolap uygulamasında ayakkabılarımın bazılarını 1 kez giyinmişim bir sürü topuklu ayakkabım varBizde bebeği banyo yaptırırken açıyorz.
Ama odann ısısında pek bi etkisi yok malesef
Mantıklı, Umarım satılırEvet ve şuan kocamla karar verdik satacağız o ısıtıcıyı birde vantilatör var onu . Dolap uygulamasında ayakkabılarımın bazılarını 1 kez giyinmişim bir sürü topuklu ayakkabım var
Canım letgo yu da dene buralarda bekar polis asker öğretmen çok olduğu için çok rahat satarsın. Ben baya bişey sattımEvet ve şuan kocamla karar verdik satacağız o ısıtıcıyı birde vantilatör var onu . Dolap uygulamasında ayakkabılarımın bazılarını 1 kez giyinmişim bir sürü topuklu ayakkabım var
Günaydın akşam abi bebek banyo yaptı ilk kez saati kurmadım 1 kere kalktık sadece . Artık 2 saatte bir saati kuracağım çünkü böyle beslenmesi geri kalıyor. Eşim nöbetçi işe gitti![]()
Aynen ya bizde sattık dediğin gibiCanım letgo yu da dene buralarda bekar polis asker öğretmen çok olduğu için çok rahat satarsın. Ben baya bişey sattım