Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar kardeşim bende bi kac gundur ayağını burktu izinli bu hafta cumaya kadar burda sabah kalktik kahvalti etrafı topladim oğlanı yıkayıp bi makine camasir actim astim bulasik actim topladim pizza yapcam aksama hamur yogurdum mayalanmis kalkip tepsuye dösuycem bime gittim konserve mısır zeytin ekmek süt eşimle kardeşime kola 30 harcadım kahve içiyorum kardeşime az dinleniyorum sonra pizzayi yapiyim

benim ev aldi basini gidiyo . yarin bu evi görmeye geleceklermis aksam temizlerim .bazanin altindakileri yikiyorum 3 4 gündür
oglumun kucuk kiyafetlerini ayirdim kullanilmayacak olanlari ayirdim. battaniye makinaya sigarsa orda yikiycam yoksa yikamaciya gondercem kredi icin bugün dönus yapilacakmis buyuk ihtimalle olacak. yavas yavas toparlanirim bende bakalim
Kolay gelsin cnm iyi yapıyorsun cocukla bi anda toplanmak zor oluyo

1 yilda 3 .ev olacak nasip olursa 😁 her tasinmada fazla esyalari veriyorum atiyorum valla canım
Yavaş yavaş toparlan canım.
Kıyafetleri yatakları hurcla kolile.
Fazla mutfak eşyalarını kolile.
Ufak ıvır zivirlar çok zaman alıyor.

Yeni evin biraz küçükmüş.
Minimal takıl bence. Kulanmayacagin,fazlalıklarıni ver veya sat.
Az eşya çok huzur

Yavaş yavaş toparlan canım.
Kıyafetleri yatakları hurcla kolile.
Fazla mutfak eşyalarını kolile.
Ufak ıvır zivirlar çok zaman alıyor.

Yeni evin biraz küçükmüş.
Minimal takıl bence. Kulanmayacagin,fazlalıklarıni ver veya sat.
Az eşya çok huzur
öyle tabi canım yaklasik 1 bucuk yildir o yoldayim 😁 evimde gereksiz hic bisey yok inan hala fazlalik cikiyo ama. mesela salonda koltuklar sehpa tarz ünite bide halı var . simdi oturdugum evde cok kücük ve kullanissiz . o evi iyice ayarliycam insallah . balkonda ki kova bile batiyo bana bi bilseen o dereceyim 😁

Valla yoruldum of ya bir gün de sakince ayağımı uzatıp oturamıyorum her güne bir iş koş koş bıktım. Sabah kalktım emzir alt üst değiş . Kahvaltı yaptım bulaşık makinası çalıştırdım . 4 makina çamaşır yıkadım astım az az . Evi süpürdüm toz aldım yerleri sildim bulaşık makinası boşalttım kendime makarna yaptım abi bebek açıktı onu emziriyorum . Kg alımı durdu gece zorla uyandırıp emzirmem lazım

Valla yoruldum of ya bir gün de sakince ayağımı uzatıp oturamıyorum her güne bir iş koş koş bıktım. Sabah kalktım emzir alt üst değiş . Kahvaltı yaptım bulaşık makinası çalıştırdım . 4 makina çamaşır yıkadım astım az az . Evi süpürdüm toz aldım yerleri sildim bulaşık makinası boşalttım kendime makarna yaptım abi bebek açıktı onu emziriyorum . Kg alımı durdu gece zorla uyandırıp emzirmem lazım
uyandır mutlaka canım
Şim en hızlı kilo alma dönemi
6 aydan sonra zor alıyorlar

Selam kızlar 😉
Eşim bugün itibaren bir haftalık izinde
Sabah güzel bir kahvaltı hazırladım.
Sonra bebeği yıkayıp, uyuttuk.. :KK36:
Uzun süredir yapmak isteyip yapamdığm işlerimi yaptım..
çiceklerimle uzun zamandır ilgilenmiyordum,
Onları bir güzel budadım, suladım.. iki balkonumuz var. İkisinide yıkayıp.. fazla olan eşyaları çıkardım..
dün akşam annemler uğradı bize, gelmeye yakın aradılar.. ışık hızıyla evi toparlayıp, mutfağı temizledim. 🤣😂 Annem evimi dağınık görse biterim 😂
Normalde yemekten sonra, eşim sofrayı kaldırır bende oğlumu emzirip uyutup dinlenirim...
Gelirken bize karışık kuru dolma, ev yoğurdu ve salatalık turşusu getirmişler sağolsun 🤗🙏
Bugün dolmanın Yanına sarmısaklı yoğurt ve sos yapıcağım, eşimede sucuklu kuru fasulye yaptım. Bugün ekmek dışında başka harcamamız olmadı..

Bende 2 saatte bir kalkıyorum yine öyle yapacağım 🥺 gündüz uyumuyor gece böyle uyumak istiyor
Bizommcocuk doktorumuz 1 aydan sonra asla uyandırma öyle alışır demisti.kilo alimi yüzdelik persentili iyiyse sorun yoktur. Ben kızlarımda 12 aydan sonra gece beslenmeleri kestim ve şuan ikisi de tüm gece uyurlar sorduğumuz tüm doktorlar aynı şeyi söylediler

Bizommcocuk doktorumuz 1 aydan sonra asla uyandırma öyle alışır demisti.kilo alimi yüzdelik persentili iyiyse sorun yoktur. Ben kızlarımda 12 aydan sonra gece beslenmeleri kestim ve şuan ikisi de tüm gece uyurlar sorduğumuz tüm doktorlar aynı şeyi söylediler
Şimdi şöyle tam 1 aylıkken yani 23 ocakta 4200 gramdı. 3 şubatta 4600 dü şimdi 4800 olmuş yavaşladı 😔

Back
X