- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
- #53.941
tuce yanlış hatırlamıyorsam çok emiyor diyordunŞimdi şöyle tam 1 aylıkken yani 23 ocakta 4200 gramdı. 3 şubatta 4600 dü şimdi 4800 olmuş yavaşladı![]()

Sütün var mı doyuyor mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuce yanlış hatırlamıyorsam çok emiyor diyordunŞimdi şöyle tam 1 aylıkken yani 23 ocakta 4200 gramdı. 3 şubatta 4600 dü şimdi 4800 olmuş yavaşladı![]()
Doyuyor onda sorun yok artık o çok emme işi de bittituce yanlış hatırlamıyorsam çok emiyor diyordun
Sütün var mı doyuyor mu acaba
kilosu normal gibi tuceDoyuyor onda sorun yok artık o çok emme işi de bitti![]()
Gece uyanma işine ne diyorsun zeyno bi arkadaşla konuşuyordum az evvel uyandırma zorla diyor ama böyle de o geceki yağlı sütü az almış oluyor içim hiç rahat değil bu durumda doktora soracağımkilosu normal gibi tuce
2 aylık olmamış daha 600 gr altına düşmemesini istiyor doktorlar 1 kiloda alırsada gayet normal
alıp gögsüne koysan emer bence uyanmaz bir dene çok küçük çünkü ben gece beslenmesi taraftarıyımGece uyanma işine ne diyorsun zeyno bi arkadaşla konuşuyordum az evvel uyandırma zorla diyor ama böyle de o geceki yağlı sütü az almış oluyor içim hiç rahat değil bu durumda doktora soracağım
Bende öyleyim küçük belki kendi uyanamıyor olabilir diye düşünüyorum açıkçası ve öyle de yapacağımalıp gögsüne koysan emer bence uyanmaz bir dene çok küçük çünkü ben gece beslenmesi taraftarıyım
Eki Görüntüle 2589606
miss gibi bir havadan günaydınnn
Karşıda görünen okulumuz o yüzden burayı çok seviyorum rahatız
Bugün okullar tatil edildi herkes evde güzel bir kahvaltı şart oldu![]()
Merhaba Tuğçe, benim bebeğim de 4 aylık ve bu 4 aylık tecrübemden edindiğim,benim kızı kendim uyandirdigim zaman asla istekli emmiyor.İlk ay alarm kurarak beslenmesini yaptım,1200 gram almıştı.Saglik ocağından da bana artık kendin uyandırma acıkınca uyanir dendi.İkinci ay ve sonrasında uyandırmamaya başladım.Once aralıksız 2 saat uyudu sonra 3,sonra 4 şeklinde ilerledi.Ben kendim uyandırmak isteyince ağzını açmadıGece uyanma işine ne diyorsun zeyno bi arkadaşla konuşuyordum az evvel uyandırma zorla diyor ama böyle de o geceki yağlı sütü az almış oluyor içim hiç rahat değil bu durumda doktora soracağım
Merhaba maşallah ya kocaman olmuş bebişMerhaba Tuğçe, benim bebeğim de 4 aylık ve bu 4 aylık tecrübemden edindiğim,benim kızı kendim uyandirdigim zaman asla istekli emmiyor.İlk ay alarm kurarak beslenmesini yaptım,1200 gram almıştı.Saglik ocağından da bana artık kendin uyandırma acıkınca uyanir dendi.İkinci ay ve sonrasında uyandırmamaya başladım.Once aralıksız 2 saat uyudu sonra 3,sonra 4 şeklinde ilerledi.Ben kendim uyandırmak isteyince ağzını açmadıKilo alımında hiç sıkıntı olmadı,2700 doğmuştu şuan 7 üstünde.Dedigin gibi bizimki de gündüz uyumuyor,onu bırakmak bir an olsun mümkün değil ve emzikte almıyor.Geceleri de kendi böyle rahat ediyor demek ki diyorum.Bence sağlık ocağında sana da aynı şey söylenir.
Ve nasıl alistiysa öyle gidiyor emin ol..Görümcem bebeğini sürekli uyandırıp besleyerek büyüttü şuan 10 aylık ve hala saat başı uyaniyorlar.Anne için çok zor..
Hiç bakamıyorum diye düşünme.Surekli okuyorum bu sayfayı.Hem bebeğe hem evine çok güzel yetiyorsunMerhaba maşallah ya kocaman olmuş bebişikinci ay kaç gram aldı acaba
biraz önce tarttım bebeği 4900 çıktı kontrole 10 gün var . Manyak manyak takıntılarım var bebenin üzerinde de yapmaya başladım bu takıntılarımı bıktım kendimden
. Dün gece 01:30 da emzirdim uyuduk 03:30 saat kurmuştum kapatmışım 04:30 da kalktı emzirdim uyuduk 07:00 de kalktık . Kendimi kötü hissediyorum bakamıyorum sanki
Valla bak bende evde sürekli koşuyorumHiç bakamıyorum diye düşünme.Surekli okuyorum bu sayfayı.Hem bebeğe hem evine çok güzel yetiyorsunSenin gibi olabilsem keşke hatta..kendiliğinden üç saat sonra kalkmış yani dimi? düzenini kendi belirliyor bir şekilde.ve artık doyup doymadigini anlayabiliyor,sarılık konusu tamamen kapandığı için de acıkınca uyanıyor
o üç saat dört saatte olur korkma sakin.çünkü
gündüz uykuları yok ve beslenmek kadar uyku da önemli gelişimlerinde.ikinci ay 1600 aldı ama farklı hiçbir şey yapmadım ben.kendi haline bıraktım ama gündüz daha kısa aralıklarla emzirdim.agladikca emdi aslında.emzik tutmayınca susturucu olarak kullandımhaftalık 200-250 gram normal diye biliyorum ilk zamanları için.ve büyüdükçe bu gramlar daha da azalıyor.abi bebeğin 5 olmuş bile yani
10 güne daha da artar
![]()