Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bikac gün sonra 7.aya giriyoruz insallah🙏
Bebek oğluma şampuan yağ,pişik kremi almam lazım.
Kapı süsü ve hediyelik sipariş edeceğim tabi modele kar verebilirsem😖izne cikincada çikolata siparişi veririm o da öyle halolur.
Görümcem de beşik sipariş verecekti yurt dışına falan gitti araya kaynadı bende soramam ne oldu sipariş işi diye.
Biraz panik başladı çünkü büyük oğlumda 7.aydan itibaren şancı çıkıyordu nst de ve 37 haftalıkken alındı onun için yetiştiremezsem diye bi heyecana kapıldım.
Evde de düzen değişikliği yapmamız lazım yatak odasından çıkması gereken ayak ucu komodini ve uzun bir etejer falan var.
Bel ağrılarım ve aşağıya doğru baskılar başladı bu hafta onun içinde ayrıca tedirginim.
Canımmm sana abi bebeğin uyku arkadaşı ve yaptığım setini özelden atıyorum acemilik eserim🙈

Günaydın kızlar cadı kızım büyüdükçe akıllanır derken büyüdükçe yaramazlaşıyor koltuğun tepesine çıkıyor başlıyor saymaya biiiiiiiii kiiiiiiiii diye hanfendi kendini aşağı atacakmışşşş😱😱😱 Zeynolin44 Zeynolin44 senin kızın da böyle mi nerde tehlikeli işler var koşuyor asla oturmuyor artık çok yoruldum yapma etme demekten aslında öyle söylemek de istemiyorum ama mecbur kalıyorum😰😰😰😰

Dün 4 TL şalgam aldık sadece fırında çipura,,, salata,,, zeytinyağlı enginar kalbi,,, çorba yaptım yedik😋😋

Bugün de kelle paça çorbası yapacağım ekmek dışında harcamam olmaz ama büyük kızım yemez ona bişeyler yapmama şazım🤔🤔🤔🤔

Günaydın kızlar cadı kızım büyüdükçe akıllanır derken büyüdükçe yaramazlaşıyor koltuğun tepesine çıkıyor başlıyor saymaya biiiiiiiii kiiiiiiiii diye hanfendi kendini aşağı atacakmışşşş😱😱😱 Zeynolin44 Zeynolin44 senin kızın da böyle mi nerde tehlikeli işler var koşuyor asla oturmuyor artık çok yoruldum yapma etme demekten aslında öyle söylemek de istemiyorum ama mecbur kalıyorum😰😰😰😰

Dün 4 TL şalgam aldık sadece fırında çipura,,, salata,,, zeytinyağlı enginar kalbi,,, çorba yaptım yedik😋😋

Bugün de kelle paça çorbası yapacağım ekmek dışında harcamam olmaz ama büyük kızım yemez ona bişeyler yapmama şazım🤔🤔🤔🤔
benim minik sakin bir hanımefendi çok şükür
Çok sıkıntı çekti çok ağladı yavrum rahatsızlıklarından dolayı
Fıtraten sakin bir bebek tehlikeli şeylerin farkında artık yapmıyor korkuyor 😂😂

Kahvaltı yaptık mutfağı toparladım bebek emzirdim alt değiş derken ütünün yarısını yaptım yine bir emzir temizle . Ay hava öyle soğuk ki 😏 kombiyi arttırdım kalınca giydik yerlerden soğuk üflüyor . Alt kattaki benim kullandığım 2 odayı da yakmıyormuş yerler buz . Pazar günü bir bebek görme şöleni var kardeşim yarın geliyor o varken istememiştim yorulmasın diye ama denk geldi 🙄 sanırım 12 kişi olacaklar eşime sordum bakalım 🤔. Akşama çakma tiremusu 🤣 bulgur pilavı arabaşı çorbası salata yoğurt var menümde

Selam kızlar
Biz bugün sabah erken kalktık geçen aylarda tamir ettirdiğim telefonumda gene bir sorun oldu onu yaptırmaya gittik bir avmde telefoncuya.

telefonu ücretsiz yaptılar ama yine de harcamamız oldu kahvaltı yaptık orda bir yerde, dönüşte tatbak mağazasına uğradık biraz kuruyemiş aldık. Yol parası falan derken 100 tl ‘ti buldu harcama.

eşim akşama fırında kanat patates istedi daha onları alacağız öğleden sonra. Bugünümüz harcamalı bitecek malesef.
Sağlık olsun önümüzdeki günlerde harcamasız geçirerek telafi ederim :)

benim minik sakin bir hanımefendi çok şükür
Çok sıkıntı çekti çok ağladı yavrum rahatsızlıklarından dolayı
Fıtraten sakin bir bebek tehlikeli şeylerin farkında artık yapmıyor korkuyor 😂😂
Neyse canım kötüü günler geride kaldı inşallahhhhh🙏🙏🙏

Benim kızım tehlikeli olduğunu bile bile yapıyor🤣🤣🤣🤣

Dün harcamasız geçti bugünde öyle olur
Akşam için ne yemek yapsam bir türlü karar veremedim 🥴diyette olduğum için hafif şeyler yapmak istiyorum ama aklım hep hamur işlerinde.Yiyemedigim için yapıp yapıp buzluga atmak istiyorum sürekli 🙈
Scss94 Scss94 krediniz belli oldu mu canım

😁 cocuk aksiyon seviyo demek yapacak bisi yok benim yegenim ayni kizin gibi canim hep biseylerin tepesinde valla 😂😂
Ayyyy vallahi canım büyük kızım hiç böyle değildi şimdi diyorum ben. Çocuk. Mu büyütmüşüm gerçi annem sürekli büyük kızımi alır gezmelere götürürdü ama bu cadıya kimse teklif etmiyor götürelim mi diye😜😜😜😜

Dün harcamasız geçti bugünde öyle olur
Akşam için ne yemek yapsam bir türlü karar veremedim 🥴diyette olduğum için hafif şeyler yapmak istiyorum ama aklım hep hamur işlerinde.Yiyemedigim için yapıp yapıp buzluga atmak istiyorum sürekli 🙈
Scss94 Scss94 krediniz belli oldu mu canım
Fırına balık at yanına da salata oldu bitti 😋

Bende diyete devam ediyorum biraz verdim ama istediğim gibi gitmiyor yavaş veriyorum 😫
Lahmacun içi hazırladım fırına verdik salata ayran yaptım ben 1 lahmacun bol salata yerim
Sabah 3 ekmek 3.75
Birde lahmacun masrafı olur oda 8 tl ancak olur
Maaşlar yatsın artık feci durumdayız
Biz yine ekside olacağız çok değil ama büyük ödemeler yok önümüzde ki ay toparlanmış oluruz inşallah

Bende diyete devam ediyorum biraz verdim ama istediğim gibi gitmiyor yavaş veriyorum 😫
Lahmacun içi hazırladım fırına verdik salata ayran yaptım ben 1 lahmacun bol salata yerim
Sabah 3 ekmek 3.75
Birde lahmacun masrafı olur oda 8 tl ancak olur
Maaşlar yatsın artık feci durumdayız
Biz yine ekside olacağız çok değil ama büyük ödemeler yok önümüzde ki ay toparlanmış oluruz inşallah
Yarınki menüm benim de lahmacun salata ayran. Annem gelecek 😁

Is bankasinda 305.55 görünüyor gram

2.50 gramim var

Yine bankadan almaya karar verdim. Kullanmadığım isbankasi hesabim vardi orda biriktiricem

Kuveytturk kullaniyordum ama havale eft uvreti almiyor diye cok kullaniyorum. Surekli girip bakiyordum biriktirdigime indi cikti derken stres oluyordum

Kullanmadığıma attim. Alip unutuyorum bir daha bakmiyorum boyle daha iyi

Back
X