Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın.
10 gün oldu ben hâlâ toparlayıp iyileşemedim. 2 çocukla dinlenmeye fırsat olmuyor. Derken dün eşim de hastalandı. Bugün işe gidemedi evde. Dün lebeniye çorbası yapmıştım kaldı. Öğlen onu yeriz. Akşama hazır o evdeyken gidip balık mı alsam diyorum. Ne zamandır yiyemedik. Kış sebzeleri çok yoruyor artık beni ne yapsam diye düşünmekten. Dondurucuda da azaldı olanlar. Bahar gelse de artık enginar kabak patlıcan vs alsak.
Yarın maaş günü. Bu iki ayı da atlatırsak sonra elimiz çok rahatlayacak inşallah. Ödemeler var biraz. Mart başında da işe dönüyorum birkaç ay az da olsa ek dersim gelir. Bezi mamayı karşılasa yeter.

Selam kızlar
sabah ilk iş kredi ve kira ödemelerini yaptım toplam 3bin tl.

Oğlanla kahvaltı yaptık , ortalığı toparladım kuruyan çamaşırları topladım yerleştirdim. Wc lavabo temizledim. Yoğurt mayaladım.

öğleden sonra görümceme gideriz, yol parası masrafımız olur. akşam dönerken soğuk oluyor taksiye biniyorum çocuk üşümesin diye

Selam 🧜🏻‍♀️
Dün oğlumu muayeneye götürdük, çok şükür herşey yolunda. :KK36:
Ordan kayınvalidelere gittik, markette 25, yolda75 lira tuttu..
Bugün kahvaltıdan sonra yatak odasına temizliğe giriştim; önce tülleri makinaya attım, sonra camı ve duvarları sildim. Tozları aldım. Nevresimi değiştirdim.. yerleri silip, Tülleri taktım.. daha şimdi odanın kapısını kapattım. 🤦🏼‍♀️ Birazdan oğlumu emzirip kalan işlere devam edeceğmm , hazır eşim evdeyken tül yıkama cam silme işini bitirmek istiyorum..

Annem geldi 🥳
Sabah güzel bir kahvaltı masası hazırladım.

Köy tavuğu, Köy tereyağı, salça, asma yaprağı,
Baharat ,portakal, limon, salamura zeytin turşu getirmiş.

Babama iş arkadaşları torun hediyesi olarak çeyrek altın vermişler. Annem getirdi taktı🥰

Akşama lahmacun salata ayran var menumde.

Selam kızlar hayirli cumalar dun kardesim döndü evine bugun kendi nevresimlerimizi onun uyuduklarini fln attim yikandi astim koltuk minderlerini attım yikandı bi battaniye vardı onu yikadim astim banyo küçük tuvaletu yikadim ıslak mendil kolanya yaptim kapı kurplarıni sildim elektrik cektim paspas yaptim toz aldim valla koyu mobilya pişmanlık hergun toz alsan bitmiyor derdi et sote bulgur pilavı pisirdim hünkar beğendi yapicam bide salata yeter bu günlük yarin kiz kardeşime gidebiliriz annemlerle özledim oda benim oglani çok ozlemis evler yakın değil malesef😥

Selam kizlar, bizim haftasonu yogun gececek, o yuzden bu aksam market alisverisini hallederiz. Cumartesi bize gelen Amerikali arkadasa oglen yemegine gidiyoruz, Turkiye`de uzun yillar yasamis arkadaslari da gelecekmis, annemle Turkce konusmak istiyorlarmis, anneme de iyi olur. Ordan cikista biraz sehri gezeriz, anneme calistigim yeri gostermek istiyorum, sonra da Turk restaurantinda aksam yemegiyle gunu kapatacagiz.
Pazar oglanin arkadasinin dogum gunu var, oraya gidecegiz, oglani havuza da gotururum, gun bitti. Allahtan camasir yok, yemek ile temizligi de bir ara yapacagiz artik.

Back
X