Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nohut gaz yapmasin
Geçen hafta denedim püre kimyon attım tabağıma .gaz olmadı birde her sabah kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra rezene demleyip içine de kimyon atıyorum oda çok işe yarıyor . Kuru fasülye ye daha cesaret edemedim

Geçen hafta denedim püre kimyon attım tabağıma .gaz olmadı birde her sabah kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra rezene demleyip içine de kimyon atıyorum oda çok işe yarıyor . Kuru fasülye ye daha cesaret edemedim
Benimki artık çıkarabiliyor büyüdü. Seninki küçük diye endişelendim.
Bezelye yapmak istiyorum bende

Benimki artık çıkarabiliyor büyüdü. Seninki küçük diye endişelendim.
Bezelye yapmak istiyorum bende
Ben yaptım yedim onda da birşey olmadı ama benimki gazlı bebek değil püre ya seninki gazlı zor olur sana 🥺 ama birşeyler de yemezsem hiç yemek bulamıyorum ayrıca garip beslenmiş oluyorum

Günaydın.
Dün doktor işimi hallettikten sonra büyük kızı kuaföre götürdüm. Azıcık saçını kestirdim ucundan. Güçlensin diye. Kendim de kaşlarımı aldırdım. 40 tl harcadım. Dün gece kayınvalidede kaldık. Bu akşam yemekten sonra eve döneceğiz. Bugünü de sıfır masrafla kapatırız :)

Günaydın.
Dün doktor işimi hallettikten sonra büyük kızı kuaföre götürdüm. Azıcık saçını kestirdim ucundan. Güçlensin diye. Kendim de kaşlarımı aldırdım. 40 tl harcadım. Dün gece kayınvalidede kaldık. Bu akşam yemekten sonra eve döneceğiz. Bugünü de sıfır masrafla kapatırız :)
Sıfır harcamalar bana da uğrasa keşke 😞

Sabah her zaman ki gibi 6:30 da kalktık.
emzirme sonrası;
Dün akşam yıkanan çamaşırları hemen astım
Kahvaltı için hamur yoğurdum, pişi yapmak için..
Fırına patates koydum.. 10 gibi oğlumun uykusu geldi. Onu yatırdım.. kahvaltıyı hazırladım tam yapıcaktık, oğlum uyandı 😄 gündüz uykusu hep öyle 20 dk 30 dk falan.. dün hava güzeldi, ama banyo yaptırdığımız için, çıkarmadık oğlumu üşütür diye., bugün çıkarız.. şuan hava soğuk ama güneşli., elimde çayım, sırtımı güneşe verdim, sizi okuyorum 🙂

Ocağı derinlemesine temizledim gözleri beyaz sabun ve tel ile ovdum, gözleri koyduğumuz o çukur yerleri diş fırçası ile bayağı bir fırçaladım 😂 uzun süredir bu şekilde derin temizlemiyordum iyi oldu. Mutfağın camını da sildim güzelce.

Akşama tarhana ıslattım, bulgur pilavı var yanına da mantar sote yapacağım.

hava güzel oğlanla dışarı çıkarız

şok markete yarın çok çeşitli oyuncaklar geliyor haberiniz olsun kızlar, uygun fiyatlı hepsi de.

Selam kızlar temizlik yaptim kac gundur ev aldı başını gidiyordu sabah bulasik makinesini bosalttim bir makine havlulari actim ortalik sipurdum kuşun kafesi temizledim balkonu temizledim camlarini sildim karnabahar yemegi yaptim kıymalı spagetti var bide salata yogurt yeter çay yanina halley fln var sabah bi aksilik olmassa arkadaşım gelcek kahvaltiligim var milfoy boregi patates kizartma fln yapcam

Bu ara masraflı geçiyor avm ciktik esime iç çamaşırı çorap 45 verdim lcw de gratis e gittik kulak pamuğu banyo lifi bebek yağı 33 verdim oyun parkina gittik 10 tl harcadım oyun kartına varken para 45 attım 10 bonus veriyo 55 tl oldu içinde bine girdik 15 orda harcadım ekmek tavuk süt aldiklarim sabah su istedim 8 oraya verdim yarin harcamasiz olur umarim 🙄🙄

Selam kizlar, dun hazirlandim trene gittim, unutmusum tatil oldugu icin tren 2 saatte bire dusuyor, tabi kacirmisim, eve dondum, ise gitmekten vazgectim. Oglan zaten evdeydi, ben de annemle vakit gecirmis oldum, dolaplari elden gecirdim, annemin bavullarini hazirladik, tarttik. Benim iki sut pompam var, birini anneme verdim, gotur ihtiyaci olana ver ya da sat dedim, Turkiyedeki fiyati 1200 lira gozukuyor, ne kadar pahali.
Haftasonu arkadaslara gittik, orada Turkiye`de 14 sene yasamis bir ciftle tanistik, bizden baya buyukler ama cok sevimli insanlar. Gitmedikleri sehir kalmamis, Van, Erzurum, Sivas, Kars, Giresun, saydi da saydilar ben utandim bir Turk olarak, ulkemi hic gezememisim. Simdi emekli olmuslar, ama senede bir kere arkadaslari icin gidiyorlarmis, annemle Turkce konustular baya, annem tabi ki misafirperverligini konusturdu, mutlaka bekliyorum dedi.
Haftanin yemekleri: Tavuklu sehriye corbasi, sulu kofte, kiymali patlican musakka, firinda sebzeli tavuk, mucver, pirinc pilavi, biskuvili supangle.

Pazara gittim

30 lu yumurta
3 kilo mandalina
1 kilo greyfurt
1 kilo çeri
3 kilo patates
2 kilo soğan
Yeşillik
2 marul
2 kilo havuç
1 kilo turp
1.5 kilo elma
1.5 kilo muz
Yarım kilo çekirdek biraz fındık
1 kilo kabak

Toplam harcama 70 tl👍

Kızım arkadaşlarıyla awm ye gitti 100 TL de o harcamış😅

Umarım başka harcama olmaz🙏🙏🙏

Merhaba yemekten sonra İlk kez avm ye gittik hava çok güzeldi bugün 🤣 eşimle bebek arabası ittirdik sırayla herkes hevesini aldı görmemiş gibiyzi🤣 oğluma kotondan hediye gelmişti 90 TL miş gidip onu verdik yerine 5 parça aldım üzerine 5 TL ekledim🤣12-18 ay hepsi güzel bir alışveriş oldu valla . Eşimin eski ev arkadaşı aradı izne gelmiş ve nisanda evlenecek bize gelmek istedi hemen eve geçtik çay koyduk tatlı yapmıştım yedik içtik bebeği uyuttum

Merhaba yemekten sonra İlk kez avm ye gittik hava çok güzeldi bugün 🤣 eşimle bebek arabası ittirdik sırayla herkes hevesini aldı görmemiş gibiyzi🤣 oğluma kotondan hediye gelmişti 90 TL miş gidip onu verdik yerine 5 parça aldım üzerine 5 TL ekledim🤣12-18 ay hepsi güzel bir alışveriş oldu valla . Eşimin eski ev arkadaşı aradı izne gelmiş ve nisanda evlenecek bize gelmek istedi hemen eve geçtik çay koyduk tatlı yapmıştım yedik içtik bebeği uyuttum
Ayyy tuce güldürdün beni ya😂
Benim kız hiç sevmezdi bebek arabasını en fazla yarım saat durmuştur içinde sonrada çalındı zaten binmiyor diye birdaha almadık
Hala özenirim bebek arabasında gezen çocuklara😍😍

Ayyy tuce güldürdün beni ya😂
Benim kız hiç sevmezdi bebek arabasını en fazla yarım saat durmuştur içinde sonrada çalındı zaten binmiyor diye birdaha almadık
Hala özenirim bebek arabasında gezen çocuklara😍😍
Abi bebek şimdiye kadar evde bebek arabasında gezdi🤣 ilk kez dışarı çıktı onda da uyudu zaten bir süre hemen eve geri geldik bebek arabasını bebeğe değil de kendimize aldık resmen ittirip zevk alıyoruz 🤣

Şu sıralar dalgınım arabayı ileri vites yerine geriye almışım duvara çarptım yeni boyanan yer yine göçtü boya catladı😔Eşimede üzülüyorum çok zor sartlarda şuna hep bir sorun çıkıyor oda bunalımda moralsiz hep.Allahım sen gönlümüze göre bir tayin yeri nasip et yarabbim ailece huzur içinde sağlıkla yaşayalım çok birsey istemiyorum.Ögretmeni yazmıs oğlanın sabah ağlamış etkinlik yaparkende hep kopuktu bugün evde bir sorunmu var demiş.Kac gündür babasını soruyor anlayacağınız ailece bitmiş bir haldeyiz.Cok zorlanıyoruz çok dipteyiz çok moralsiziz.

Back
X