- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #54.221
Püre joker de bezler indirimde; Goon marka da dahilBebiş emziriyorum bende ayaktayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Püre joker de bezler indirimde; Goon marka da dahilBebiş emziriyorum bende ayaktayim
Evet canım bakıyorum şimdi teşekkür ederim yeni gördüm.Püre joker de bezler indirimde; Goon marka da dahil![]()
Canım buzluk işini yavaş yavaş yapmaya basla.Yavaştan eksikleri tamamlayıp bir düzen kurmaya başlıcaz.buzluga birşeyler yapmam lazım misafirlik ama Onlari son aya bırakırım.en ust kattayiz evde tadilat işi var tavanlara yalıtım yapılcak 1000 tl fiyat verdiler inşaat işini nasıl halledicez bilmiyorumama mecbur hem ısı hemde rutubet için yaptırmak zorundayız doğumdan önce hallolması lazım yoksa 2 kez boya badana işi çıkıcak sonraya kalırsa.
Kenarda daha doğum paramızda hazır değil.Aldigimiz maaşlar ancak okul,kredi,faturalar,market,ve ihtiyaçlara zar zor yetiyor.
Hastaneye 2300 tl ödenecek sezeryan doğum için.
Molfixin izotonik sulu ıslak mendilini alma sakin canım.Herkese merhabalar...
2 gün raporuydum pazar günü agrım vardı pazartesi doktora gittik kızdı neden 1 gün bekledin gelmedin dedi.Belki erken doğum sancısı v.s olabilirdi dedi.bidaha aynı şeyi sakin yapma ya beni ara yada dogumhaneye gel nst ye bağlasınlar dedi.
Suyu bir tık fazla cıktı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.tekrar şeker tahlili istedi dün sağlık ocağına verdim kan sonuçlar bugün çıkıcak.birde oğluşum kordon dolandırmışaçar daha dedi.hep yüzü kapalı renkli foto çekecekti ama dönmedi tosbik malesef.kilosu gelişimi iyi dedi
2 gün boyunca full harcama kısacası
Hastane 50 tl muayene
52 market bir market
200 baska market
120 civari da annem kendisi market yapmış pazartesi biz yokken yağ kasar,sut oglana aburcubur falan almiş vardı halbuki almadan duramaz sagolsun
Dün evdeydim annem mantı açtı biz eşimle kapattık 1 tencere pişirdik akşam yemeğine
2 pisirimlikte buzluğa koyduk.
6 yufkadan sigara böreği sardım buzluğa koyduk
Yarin falan beyaz ve kara lahanadan karışık dolma yapicak annem hazir yemek olsun diye buzluğa 3 pişirimlik falan olur dedi.
Annem bugün cevizli çörek mercimek köftesi ve patates yoğurtlamasi yapicak akşama.
200 tl lik alışverişte stokluk ariel toz deterjan 2 paket aldık renkli ve beyazlı tane 6.5 kg tanesi 26.90 dan a 101 den fax sıvı sabun da 4 lt 11 tl gibiydi galiba,
10 kg patates 5kg soğan aldık yerel marketten onlarda Sani rim 35-40 arası tuttu gibi.
Normalde sıvı alıyordum ama onuda çok koyuyorum çabuk bitiriyorum diye bu kez toz aldım malum doğum iznine çıkıcam 2 ah sonra 4 ay maaş almicam tek maaşla zorlamasın diye böyle aldım.Simdi birde fazladan yağ,şeker,un,tuvalet kağıdı alırız yedek doğum sonrası için masraf az olsun diye.
Oğlanın yeni dogan bezlerini kayınpederim alacakmış eşim 2 paket yetermi diye sordu 62 li falan 134 tane falan oluyor toplam tucecim 2-5 kg yetermi bukadar?yoksa 3 paket mi alinsin ?
Islak mendil stoğu saglam
Ev içinde dün a 101 de sofie ıslak mendil 3lu 8.5 tl idi ondan aldık 2 tane 3lu paket,geçende wtonstan kaşa arkasından 3lu almıştık 7 tl ye
Bebişede slepy organik pamuklu natürel saf sulu olandan aldık 6 paket,6 pakette unibaby saf sulu aldık denk geldikçe.enazindan bir süre yeter bunlar bize.
232 indirimden molfix almıştık 3-6kg olandan oda var yedekte.
Temizlik günü biz bir odaya toplanıyoruz. Kadın evi iyice havanladiriyor. Yine de kokuyor amaMerhaba hanimlar. Kahvalti yaptik oglanla ortaligi topladim bir tek benim yatak odam kaldi. Kizi uyuttuktan sonra orayida halledecegim. Sebze corbasi biraktim kahvaltidan hemen sonra. Aksam icin yanina ispanakli krepte yapacagim. Bir meze cesidide yapsam yeter. Bugun fazla isim yok kizin camasirlarini yikayacagim birde lavabolari klorluyacagim. Aslinda evde kucuk cocuk oldugu icin pek domestos/camasir suyu kullanmaktan yana degilim ama hijyen icin mecbur kullaniyoruzSiz nasil yapiyorsunuz hanimlar ozellikle kucuk bebegi olanlar ne sıklıkta kullaniyorsunuz bu tarz kimyasallari?
Aynen kalici bir kokusu var. Su yeni cikan klorsuz domestosu bir denemek lazim aslinda.Temizlik günü biz bir odaya toplanıyoruz. Kadın evi iyice havanladiriyor. Yine de kokuyor ama![]()
Cifle yikatiyorum tuvaleti banyoyu lavaboları..Aynen kalici bir kokusu var. Su yeni cikan klorsuz domestosu bir denemek lazim aslinda.
canım çok üzüldüm rabbim kolaylık versin işlerini rast getirsinDualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
bez almıştık internetten yanında 2 paket hediye gelmişti birini okula oğlumun dolabına yolladim diğerinide banyoya koymuştum yine oğlum wc ihtiyacından sonra afedersin poposunu temizlemek için kullanıyor.kreste ıslak mendile halledildigi için öyle alıştı banyoda da sürekli ıslak mendil bulunduruyoruz.Molfixin izotonik sulu ıslak mendilini alma sakin canım.
Felaket parfüm kokuyor![]()
Merhaba hanimlar. Kahvalti yaptik oglanla ortaligi topladim bir tek benim yatak odam kaldi. Kizi uyuttuktan sonra orayida halledecegim. Sebze corbasi biraktim kahvaltidan hemen sonra. Aksam icin yanina ispanakli krep yapacagim. Bir meze cesidide yapsam yeter. Bugun fazla isim yok kizin camasirlarini yikayacagim birde lavabolari klorluyacagim. Aslinda evde kucuk cocuk oldugu icin pek domestos/camasir suyu kullanmaktan yana degilim ama hijyen icin mecbur kullaniyoruzSiz nasil yapiyorsunuz hanimlar ozellikle kucuk bebegi olanlar ne sıklıkta kullaniyorsunuz bu tarz kimyasallari?
Evet bende a101 indiriminden üni Baby stoklamistim. Kızımda kullanıyorum memnunum.bez almıştık internetten yanında 2 paket hediye gelmişti birini okula oğlumun dolabına yolladim diğerinide banyoya koymuştum yine oğlum wc ihtiyacından sonra afedersin poposunu temizlemek için kullanıyor.kreste ıslak mendile halledildigi için öyle alıştı banyoda da sürekli ıslak mendil bulunduruyoruz.
A 101 den bir ara öyle 4lu uni baby almıştım 3 paket onlar bitmek üzere yine olursa alicam bizim evde ıslak mendil ihtiyacı bitmiyor elimizden hiç düşmez.
Buzluk işinide şimdiden yaparsam çok beklemiş olurmu donuk vaziyette diye endişeliyimdediğin gibi son ay benim için zor aslında şimdi bile harketelerim yavaşlamaya başladı.
Hiçbir iş yapmaz oturur oEşim aradı Kv Cuma geliyormuş kp ayın 1 inde o bebek bakacakmış bizde eşimle zaman geçirecekmişiz . Çok sinirliyim artık evde ne yemek yaparım ne temizlik bitti Kv yapsın isterse yapmasın umurum değil ben oğlumu emzirip onunla yatacağım
Yapmasın aç otururuz evi de pislik götürsün bi temizlikçi alır onlar gidince temizletirimHiçbir iş yapmaz oturur o