Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın altının durumu korkunç bir noktada ne yazıkki ne olacaksa böyle 😔 yarın sabahta Kv geliyormuş kahvaltıya . Bugün akşama pırasa makarna çorba yapacağım . Yarına da köfte var buzlukta patates köfte çorba yaparım . Yemek menüleri oluşturuyorum yine haftalık. Yemek konusunu Kv ye bırakırsam evde herşey alt üst olur .önümüzdeki hafta içi de perdeleri makinaya atarım . Annem gitmeden hemen önce mutfağı ve salonu yıkamıştı dün mutfağın perdesini açtım topladım eşim diyor ki niye öyle kararmış ki perde 😒 niye acaba dedim ya niye😁 tam 1 ay oldu ve durum içler acısı
Yarın ki menüm benim de fırında köfte patates ve çorba olucak

1haftayi da geride bıraktım kazasız belasız😁

Kahvaltıyı yaptık. Eşime sen uyu ben oglani okuldan alırım dedim.
Kizi banyo yaptırdım. Uyuyor şimdi .

Akşam için menüye tarhana çorbası eklicem

Günaydın.
Gece çok uykusu geçti. Küçüğü defalarca uyandı. Büyüğü kötü rüya görüp ağladı. Bu akşamı etsek hayırlısı ile..
Bugün eşime erişteli mercimek kızla ikimize lazanya yapıyorum. Yarın arkadaşlarımız gelecek. Maç izlemeye. Orman kebabı pilav ve mercimek çorbası planlıyorum. Tatlı getirirler muhtemelen. Çocuklar da oynar iyi olur.

we

Biz ilk evlendigimizde istanbulda yasadik bir kac yil. Tayinimiz tunceliye cikinca neye ugradigimi sasirmistim :)) tam teror zamaniydi. Odum kopuyordu tunceliden. Sonra gittik gorduk teror sorunu disinda muhtesem bir yerdi cok baglanmistik oraya esimle. Simdi teror sorunu da kalmadi zaten orda hala gorev yapan arkadaslarimiz var olay filan olmuyormus iki yildir. Ya nasil anlatsam dogasi havasi suyu tertemiz. Ortami guzel. Oraya giden memurlarin cogu uzatiyor gorev suresini :) tavsiye ederim yani gitmenizi. Tek dezavantaji buyuk bir sehir degil oyle alisveriz merkezleri filan yok biz esimle cok aramiyorduk zaten doganin tadini cikariyorduk :)
Çok alışveriş yapan biri değiliz pek sevmem sürekli dışarıda olmayı eşim asker işte onlar için sıkıntılı olabilir ben memurum umarım iyi yere çıkar eşimin tayini

Çok alışveriş yapan biri değiliz pek sevmem sürekli dışarıda olmayı eşim asker işte onlar için sıkıntılı olabilir ben memurum umarım iyi yere çıkar eşimin tayini
Insallah gonlunuzden neresi geciyorsa oraya cikar canim. Ama dedigim gibi tunceli tehlike acisindan eskisi gibi degil.

Insallah gonlunuzden neresi geciyorsa oraya cikar canim. Ama dedigim gibi tunceli tehlike acisindan eskisi gibi degil.
Benim de bekarken ev arkadaslarim oraliydi gitmiştim yanlarına.biz egeliyiz türkiyenin birçok yeriningordum.bence de türkiye de kı en aydın çağdaş kentlerden biri.böyle olmasinda alevi kültürünün coknetkisi var.

Bana bezle ilgili birşey sormuştun 😔 ama ben atladım şekerim ya bir kez daha sorar mısın🤣 ayrıca aldığın bez molfix püre&soft mu
Olsun önemli değil meşgulsün bebeğin gelen gidenin var.2-5 kg 1 numara yeni dogan bezi kaç adet kullandın ortalama kaç adet yeterli oldu diye sormuştum😊130 tane falan yetermi? 1 numara almadan 2 numara 3-6 kg 232 adet almıştık indirimli denk geldi diye molfix ekliyorum görselini.

Eklentiler

• Screenshot_20200221-131313_Chrome.webp
    Screenshot_20200221-131313_Chrome.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 23
Back
X