Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazartesi annem babam geliyor uzun zaman oldu evime gelmeyeli çok mutluyum bu yüzden eşim evdeyken alışverişe çıktık
360 tl benzin
40 tl kızıma kitap kalem
27.5 süt
437 tl market sebze meyve
10 tl yufkacı
30 tl balık
Kuruyemiş,lokum,5 kg un,1.5 kg kıyma,1 kg kuşbaşı,3 paket tavuk,bolca meyve ,ıspanak,pırasa,karnabahar,marul,maydanoz,roka,tahin,helva,nutella,ıslak mendil,zeytin,krem santi,birkaç parca daha vardı herşey çok pahalı gerçekten 😣😣😣

10 kg süt aldım 6 kg kaynattım yoğurt mayalıycam 4 kg de içmeye ve pastalara kaynattım
Börek yapıp buzluga koyucam hazır olur kahvaltıda fırına atarım
Süt kaymagından tarçınlı kurabiye yapıcam
Gelin pastası yaparım hazır olsun herşey ailemle vakit geçirmek istiyorum

Kızım için ingilizce test almak isiyorum pure sen ingilizce öğretmeniydin yanlış hatırlamıyorsam önereceğin deneme soru bankası var mı canım 2. Sınıf

Herkese merhabalar...
Günden güne ekonomi ülkenin sağlık durumu güvenlik durumu eğitim durumu herşey kötüye gidiyor.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Şehitler zaten içimizi ayrıca yakiyor.
Virüs muhabbeti bizim iş yerimizde oldu irandan gelen sevkiyat tırlarinin şoförlerinden birisinden dolayı virüs şubesiyle 16 kişi karantinaya alındı. şirketimiz hafta basından beri panik halinde bir takım önlemler alındı sonuçlar dün öğleden sonra geldi neyseki virüs değilmiş.Haberlere falan cıktı o derece.
Yurt dışından günlük neredeyse 10 farklı ülke vatandaşı giriş çıkış yapıyor sirketimize işimiz çok zor.

Şehit sayısının da okadar olmadığını bizzat ölüm raporunu tutan doktordan öğrendik sayı tv de verilenin 5 katı falan.
Eşimin kuzenide şuan suriyede görev yeri aslında edirne ama 15 gün önce görevlendirmeyle gitmişti.Ailesiyle saniyelik görüşmeler yapıyormuş ancak.
Evde de usta var tavan yalıtımı yapılıyor aşırı derecede yorgunum.Bir bitip düzene girse çok rahatlayacağım.
Bu hafta tadilat dışında market pazar v.s için fazla harcama yapmadık.
Görümcem büyük oğluma polodan swet bebek oğlumada 2 takım 5li hastane cikisi 1 takımda mevlut kiayfeti almış.
Banada loğusa tacı terliği ve bebek tulumuyla takım şeklinde loğusa seti almış sağ olsun 🙏
Ama eksikler bir türlü bitmek bilmiyor tabi.

Zeynep geçmiş olsun. Ben de çok korkarım.
Haberlerde gördum.
Bir çocuk felçli kalmış şuan hicbiryeri tutmuyor. Annesi yemeğini yediriyor. Komşusu çocuğa vişne yedirirken boğazına kaçmış çocuğun. Nefessiz kalmış.
Önceden sapasaglammis.. çocuğun resimleri var videoları var. Ailesi bakıp bakıp ağlıyordu😞
Sagol pure, cok tehlikeli gercekten, esime bir yandan ambulans cagir diyorum bir yandan oglanda morarma var mi nefes alabiliyor mu diye kontrol ediyorum, Allah tan esim daha soguk kanli, hamleyi yaparak kurtardi seker firladi cikti. Ilk yardim kursu bakicam, ne kadar hazirliksisiz anladim.

Oglana banyo yaptirirken deprem oldu yine. Bende yeni dus almistim ustum ciplakti. En korktugum seylerden biri geldi basima. Insallah bir daha boyle birsey olmaz. Evde yanlizim diye kizimi yikamayada cesaretim yok su an. Esim gelince yikayacagim artik.
Sana hiç kıyamıyorum

Merhabalar çok zor günler geçiriyorum bu sabah kendi evimde resmen hakarete uğradım çok üzgünüm kendime olan güvenim yıkıldı bende altında kaldım 😔 maddi olarakta iyi bir ay değil çok fazla saçma Harcama oldu elimde değildi. Şimdi bilet alınacak onu da biz öderiz . İnternet faturasını ödemeyi atlamışım ilk kez 90 TL onu ödedim . İnşallah diyorum gram bozdurmak zorunda kalmam parasız kalacağız Böyle giderse maddi manevi bizim ev bitik

Merhabalar çok zor günler geçiriyorum bu sabah kendi evimde resmen hakarete uğradım çok üzgünüm kendime olan güvenim yıkıldı bende altında kaldım 😔 maddi olarakta iyi bir ay değil çok fazla saçma Harcama oldu elimde değildi. Şimdi bilet alınacak onu da biz öderiz . İnternet faturasını ödemeyi atlamışım ilk kez 90 TL onu ödedim . İnşallah diyorum gram bozdurmak zorunda kalmam parasız kalacağız Böyle giderse maddi manevi bizim ev bitik
hakaret eden kim tuce neden hakaret etti

Insallah bir an once feraha kavusursun canim sorun kv kpden kaynaklaniyorsa sık disini onlar gittikten sonra rahat edersin insallah.

hakaret eden kim tuce neden hakaret etti
Kp dün geldi zeyno . Bugün sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik kaldırdım kahve yaptım oturuyoruz. Kp dedi ki Ekin toplamaya giden kadınlar gibi olmuşsun gözlerin bile garip bakıyor dedi. Bakımsızmışım 2 ay geçmiş doğum yapalı gibi gibi sözler . Bunları bana söylerken yüzümde full makyajıma vardı üzerimde siyah tayt siyah askılı badi beyaz hırkam vardı . Kendimi çok kötü hissetmeme sebeb oldu

Kp dün geldi zeyno . Bugün sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik kaldırdım kahve yaptım oturuyoruz. Kp dedi ki Ekin toplamaya giden kadınlar gibi olmuşsun gözlerin bile garip bakıyor dedi. Bakımsızmışım 2 ay geçmiş doğum yapalı gibi gibi sözler . Bunları bana söylerken yüzümde full makyajıma vardı üzerimde siyah tayt siyah askılı badi beyaz hırkam vardı . Kendimi çok kötü hissetmeme sebeb oldu
yanlış konuşmuş kp ama hakaret diyince aklıma çok agir şeyler geldi 🙄
Kp alemmis

üzerine vazife olmayan bir konuda saçma sapan yorum yapmış. İnsan ancak çok çok samimi olduğu birine söyleyebilir bunu ki doğum yapalı iki ay olmuş birine çok yakın olsam da söylemem böyle bişeyi. Eşin babasıyla konuşmalı bu tip yorumlarda bulunmaması için

Back
X