- Konu Sahibi pure hazel
- #54.841
Günaydın herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OfffffDisarda kahvalti yapalim dedik keske evde yapsaydik. Oglan bir suru huysuzluk yapti sonra kiz basladi. Ustune birde kapali mekan oldugu halde! kadinin teki cocuklarin dibinde yakti sigarasini pufur pufur sigara icmeye basladi. Gittim yanina burasi kapali alan gormuyormusunuz ustelik kucucuk cocuklar var dedim. Ben sordum musaade ettiler dedi. Kuplere bindim. Gittim calisanlarin yanina agzima geleni saydim. Sikayet edecem sizi dedim adam piskin piskin edebilirsiniz dedi. Aradim ihbar hattini bir guzel ihbar ettim. Kahvaltiyi yarida birakip ciktik. 50 tl bosa gitti. Oglani parka goturduk oynadi biraz kizda temiz hava aldi. Bime gittim iki uc sey aldim 75 tl tuttu. Sozde en ucuz market. Cılkı cikti herseyin.
Evet ya esimde biraz tepki gosterdi bana kadina cok sert cikistin diye. Iyi yaptim dedim kapali alanda sigara icilmeyecegini bunun yasak oldugunu herkes bilir benim cocugum kimsenin keyif olsun diye sactigi zehiri solumak zorunda degil. Ben olsam acik bir yer bile olsa cevremde kucuk cocuk varsa heleki bebek varsa icmem milletteki rahatliga bak.Offfff
sigara içen insanları üçüncü dünya insanı olarak görüyorum. Hele bir de kapalı toplu mekanda. Böyle bencillik Yok. İyi ki şikayet etmişsin. Keşke kahvaltı ücretini de ödemeseydin. Böyle pişkin işletmeciye az bile. Mekan yorumlarina da yaz lutfen.Disarda kahvalti yapalim dedik keske evde yapsaydik. Oglan bir suru huysuzluk yapti sonra kiz basladi. Ustune birde kapali mekan oldugu halde! kadinin teki cocuklarin dibinde yakti sigarasini pufur pufur sigara icmeye basladi. Gittim yanina burasi kapali alan gormuyormusunuz ustelik kucucuk cocuklar var dedim. Ben sordum musaade ettiler dedi. Kuplere bindim. Gittim calisanlarin yanina agzima geleni saydim. Sikayet edecem sizi dedim adam piskin piskin edebilirsiniz dedi. Aradim ihbar hattini bir guzel ihbar ettim. Kahvaltiyi yarida birakip ciktik. 50 tl bosa gitti. Oglani parka goturduk oynadi biraz kizda temiz hava aldi. Bime gittim iki uc sey aldim 75 tl tuttu. Sozde en ucuz market. Cılkı cikti herseyin.
Allah Allah ona neymiş.Senin tercihindir çocuğamı bakarsın,kendinemi ona sen karar verirsin.Hakikaten hadsizlik etmiş kayınpederin.Daha minicik bir bebeğin var.Insanlara kolay geliyor galiba 9 ay boyunca bir insan taşıdın ve kim ne derse desin canını ortaya koyup bir can getirdin dünyaya.Bütün hayatın değişti.Eskisi gibi olmanı beklemeleri saçmalık.Sen moralini bozma.Herhalde kayınpederin kaynananda çektiklerini senin üzerinden çıkarmaya çalışıyor.Kendi karısıyla ilgilensin o.Ya şu yeni doğum yapmış kadınların üstünden bi herkes çeksin elini ya.Bu nedir arkadaş.Yok kilo aldın,yok yüzün gözün,yok üstün başın,yok sütün memenBizde de aynı şey oldu biliyor musun anneme herşeyi anlatmam bunu ilk kez anlattım ki ben birşey anlatmak istesem annem taraf olmazdı. İlk kez annem bu ne patavatsızlık senin kv de böyle kp de artık anla ve üzülme filan dedi kocana sahip çık siz mutlusunuz şöyle Böyle konuştuk. Ki sana yemin ediyorum çocuk doğmadan nasılsak evde aynıyız eşime soruyorum ne değişti diye asla birşey değişmedi diyor . Gene evde temizlik yapılıyor yemek hala aynı mod kişisel bakımım vallahi aynı hergün işlerimi bitiririm makyajımı yapar eşim gelmeden üzerimi değişirim şikayet ettiğim göbeğim gitti 2 kez regl oldum bu ay işe yaradı ki spor yapıyorum. Manikürüm ağdam tam haftada 2 maske peeling yapıyorum . Gece bebek uyuyunca yatmadan duşa giriyorum yüzümde birşey yok herşey normal ben çözemedim . Bana diyor ki kendine bak çocuk nasıl olsa büyür . Bi faranjit oldum diye dünyanın sonu gelmiş gibi davranıldı . Kansız değilim hiç kansız kalmadım ayrıca vitamin takviyesi alıyorum
Esim odedi ya bana kalsaydi odemezdim. Yorumlara yazmak hic aklima gelmedi dogrusu iyi fikir. Gerci bir cok kisinin boyle bir hassasiyeti yok sanirim bir kac cocuklu aile daha vardi benim disimda kimse rahatsiz olmadi. Birde hakli oldugum halde donup tuhaf tuhaf baktilar sanki niyetim huzur bozmak. Bizim insanimiz kural kaideden anlamiyor bunu anladim ben.sigara içen insanları üçüncü dünya insanı olarak görüyorum. Hele bir de kapalı toplu mekanda. Böyle bencillik Yok. İyi ki şikayet etmişsin. Keşke kahvaltı ücretini de ödemeseydin. Böyle pişkin işletmeciye az bile. Mekan yorumlarina da yaz lutfen.
Bu adamların milleti koruma istekleri ne olacak acabaEvet ya esimde biraz tepki gosterdi bana kadina cok sert cikistin diye. Iyi yaptim dedim kapali alanda sigara icilmeyecegini bunun yasak oldugunu herkes bilir benim cocugum kimsenin keyif olsun diye sactigi zehiri solumak zorunda degil. Ben olsam acik bir yer bile olsa cevremde kucuk cocuk varsa heleki bebek varsa icmem milletteki rahatliga bak.
Ben öyle olmadığımı biliyorum eminim ama yine de insanın sinirleri bozuluyor . O kendi karısının çamaşır suyu lekeli atletlerine baksın demek istiyorum ama söylenmiyor işte aman boşverAllah Allah ona neymiş.Senin tercihindir çocuğamı bakarsın,kendinemi ona sen karar verirsin.Hakikaten hadsizlik etmiş kayınpederin.Daha minicik bir bebeğin var.Insanlara kolay geliyor galiba 9 ay boyunca bir insan taşıdın ve kim ne derse desin canını ortaya koyup bir can getirdin dünyaya.Bütün hayatın değişti.Eskisi gibi olmanı beklemeleri saçmalık.Sen moralini bozma.Herhalde kayınpederin kaynananda çektiklerini senin üzerinden çıkarmaya çalışıyor.Kendi karısıyla ilgilensin o.Ya şu yeni doğum yapmış kadınların üstünden bi herkes çeksin elini ya.Bu nedir arkadaş.Yok kilo aldın,yok yüzün gözün,yok üstün başın,yok sütün memen.Herkes mükemmel sanki işleri güçleri yeni annelerle uğraşmak
Bir bilsem. Esleri disinda herkesin avukati kesiliyorlar.Bu adamların milleti koruma istekleri ne olacak acaba
Benim eşim olsa beni sakinleştirmek kendi kavga ederdi ben onu sakinleştirmeye çalışırdımEvet ya esimde biraz tepki gosterdi bana kadina cok sert cikistin diye. Iyi yaptim dedim kapali alanda sigara icilmeyecegini bunun yasak oldugunu herkes bilir benim cocugum kimsenin keyif olsun diye sactigi zehiri solumak zorunda degil. Ben olsam acik bir yer bile olsa cevremde kucuk cocuk varsa heleki bebek varsa icmem milletteki rahatliga bak.
Püre adaçayı demleyip onunla Gargara yap çok iyi geliyorSon günlerdeki acı haberlerden sonra iyice bunaldık.
Bogazim indi . Sprey vardı evde biraz acısını aldı.aksam tuzlu gargara yaptım. Çorba ıhlamur çay .. inşallah gecer
Yarın alırım canımPüre adaçayı demleyip onunla Gargara yap çok iyi geliyor
Eşiminde benimde boğazımıza indi gargara yapıyoruzYarın alırım canım
Evde ıhlamur ve rezene var sadece