Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kv kp dediler ki biz çarşıdan lahmacun yaptırıp getireceğiz sen çorba salata filan yap gittiler yaptırmadan gelmişler fırında hazır olacak gidip alacağız sanıyorlarmış artık . Aşağı markette kıyma yok kıyma olsa ben evde iç hazırlanıp yollayacaktım. Eşim işten çıktı gittiler ordu evinden 16 lahmacuna 80 TL verdi eşim O paraya ben 60 lahmacun yaptırırdım neredeyse gelde üzülme şimdi
Haklısın et yemekleri lahmacun yaptırmak falan burda uygun.dogalgaz fatura ne kadar geldi bana 425 ki en çok yaktigimiz ay bu aydi. Geçen ay 650 gelmişti karambole faturalandiriyir diye düşünmeye basladim

Haklısın et yemekleri lahmacun yaptırmak falan burda uygun.dogalgaz fatura ne kadar geldi bana 425 ki en çok yaktigimiz ay bu aydi. Geçen ay 650 gelmişti karambole faturalandiriyir diye düşünmeye basladim
Daha gelmedi 400 bekliyorum. Kendin hesaplayabilirsin faturanı

İyi akşamlar hanımlar.Doğal gaz için oda termostatı kullanıyormusunuz ? Merak ettiğim evden çıkarken falan dereceyi düşürüyormusunuz?

İyi akşamlar hanımlar.Doğal gaz için oda termostatı kullanıyormusunuz ? Merak ettiğim evden çıkarken falan dereceyi düşürüyormusunuz?
Ben taktirmadim petwklere Ama taktiranlar çok memnun ve tasarruf yapıldığını söylüyor. Kullanmadiklari odaları peteği açıp ısısını dusuruyorlarmişm

Tuce kp ödeseymiş madem lahmacun almaya niyetlenmiş
Bizimkiler hiç kıymazlar eşime mümkün mertebe benim ailemde kv de de hep kendileri öderler
Aman işte zeyno ne diyim bir yerden mutlaka bize zarar oluyor. Biletlerini kendileri aldılar yA işte illa zarar olacak bize .

Günaydın kızlar
5 te kalktık
Eşim 6:30 da kalktı, kahvaltı yaptık.
, onu uğurladım.
Dün eşim bebeğe iki paket prima care ve uni baby deterjan aldı 147 lira ödemiş, 70 lira gibi bir indirim olmuş.
Şuan Sabah haberlerini izliyorum :kahve:

Bugün yarın benim de elektrik faturam gelir. Bakalım ne kadar gelecek.
Elektrik süpürgesi aktif çalışıyor
Ütü sürekli
Çamaşır makinası hergun 😁
Dondurucu sürekli zaten
Ortalama 140-160 arası geliyor

günaydın şifremi unuttum yine açamadım telefondan servise vermiştim bilgiler sıfırlanınca gitti hepsi
Dün 55 tl harcadım hepsi karttan bugün harcarmıyım bilmiyorum elektrik 86 gelmiş ilk defa bu kadar az geldi.Yarın eşim nöbetçi komşuları çağırdım oturmaya menü hazırlamam lazım bugün akşamdan birazını yapıp yarın akşamda salata olanları yaparım çay demlerim üzerine kahve içeriz

Back
X