Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Su 32
Elektrik 132 gelmis
Bakalim dogalgaz ne kadar gelecek

Iki gundur hava cok guzel. Gündüz yakmiyoruz kombiyi. Geceleri aciyorum ama emzirmeye kalkinca cok sicak diye kapatıyorum. 35te yaniyor gece ama yine de cok sicak oluyor. Oglum da terliyor kapatiyorum

Havalr boyle giderse dogalgaz faturasi düşer rahat ederiz biraz
Hangi şehir

günün harcaması marul 5tl
Oğlana gofret ( ayda bir tane hakkı var ) 2 tl
11 tl eşim sigara istedi

harcamasız geçiremedim günü yarın da pazara gider haftalık meyve sebze alırım

hava o kadar güzel ki dışardayız oğlumla yürüyüş yaptık şimdi parka geldik, o oynuyor ben güneşleniyorum :)

Ay merhabalar sabah kahvaltı hazırladım yaptık kaldırdım kahve yaptım içtik bulaşık makinası çalıştırdım. Bulgur pilavı kavurdum . Salata yaptım masa hazırladım dik süpürge ile evi süpürdüm kv lerin nevresimler yıkandı astım. Eşim geldi annesigille lahmacun yediler masayı kaldırdım bulaşık makinası boşalttım kv ler gittiler. Benide arkadaşım davet etti ona indim oturduk havam değişti . Eve geldim anneannemle annemle konuştum kendime bakım yaptım bebek emzir filan . Eşim gelirken aradı sevdiğim abur cuburları almış çok yorulup üzülmüşüm bu akşam dinlenmem lazımmış 🤣 15 TL harcadı sanırım . Doğalgaz 378 TL geldi

Dogalgaz faturasi 306 tl su faturasi 47 tl
Ekmek kuruyemis cikolata 50 tl buguni kapattik yarin doktor.muaynesi var bakalim kaca patlayacak🙈

Iyi aksamlar kizlar bugun sacma sapan harcamalar yaptim. Canim fena abur cubur cekti aksam cocuklari esime birakip markete gittim yumurta ve sut disinda abur cubura 65 tl harcadim. Pisman oldum ama is isten gecti. Bu hafta dogum param yatacak elimde de bir miktar var birlestirip bir yarim altin almak istiyorum kendime. Kiza takilan paralari gram altina cevirdik bir miktar parasi kaldi onuda grama cevirsek tamamdir. Boylece kizin 6 gram altini bir adette tam altini olacak. Annem ve babamin bana dogum hediyesi olarak taktiklari sette var onuda kiza saklayacagim insallah. Yurt disindanda kardeslerim anneannem dayilarim filan takar takisini onuda gramlarin uzerine eklerim. Oglanda anneannem yarim altin takmisti bundada bir tam altim takacagini soylemisti 🥰 Bu arada esim tunceliye gitmeyi kesin koydu kafasina deprem tazminatini tasinma masraflari icin biriktirecegini soyledi. Gidersek evimizi kiraya verecegiz orda ev tutacagiz. Ilk basta burdaki evi satip ordan ev aliriz demistik ama ev fiyatlari ucmus durumda orda. En mantiklisi kiralamak. Esimin tekirdagda imarli bir arsasi var babasiyla ortak almislardi. Oraya muteahhitin girmesini bekliyoruz ama bu kriz ortaminda biraz zor. Muteahhit girse esime iki daire dusecek. Krizden once bir kac mueahhit arayip ilgilendiklerini soylemisti ama simdi ne arayan var ne soran. Bakalim ne olacak.

Çocukları zor uyuttum.

Kizlar kariyerim adına karar aldım.
Yalnız biraz zamana ihtiyacım var.
Müdür yardımcısı olmak istiyorum. 1yil çalıştıktan sonra da okul müdürlüğü için uğraşacağım.
Kendime güvenim tam bu konuda.
İdareciligi yapabilirim🤩
Zamana ihtiyacım var dememin nedeni de cocuklari biraz büyütmek.
İdareciligin tatili yok .yılda 30gun sadece.8-5 mesai.
Beni düşündüren bunlar. Normal memur gibi çalışma saatleri.
Birkaç yıla kadar düşünüyorum inşallah 😍
Bu da uzun vadeli hedefim olarak burda dursun

Bebek uyutma seansı yapıyorum an itibari ile 🤣 altın filan bozdurmaya hiç gerek yok şuan sevindim buna 😍 bu arada mart bütçesi yaptım 4000 TL kenara atıyorum ne alsam acaba ? Abi bebek mart ayı itibari ile sünnet oluyor👼🏼Ona minik bir bütçe ayırdım

Bebek uyutma seansı yapıyorum an itibari ile 🤣 altın filan bozdurmaya hiç gerek yok şuan sevindim buna 😍 bu arada mart bütçesi yaptım 4000 TL kenara atıyorum ne alsam acaba ? Abi bebek mart ayı itibari ile sünnet oluyor👼🏼Ona minik bir bütçe ayırdım
Hadi bakalım minik erkeğe maşallah simdiden 👶
Bende bütçeyi yaptım heyecanla bekliyorum maaşları. Bu ay 6bin kalacak gibi duruyor aksilik olmazsa.
Gelecek ay k.kartim 500e düşecek. Temmuzda bitecek taksitim.

2015 de oğlumu 600 tl sünnet etmiştik özelde
Kolay geçer çok bilmez şimdi oğlum 40 günlüktü yaptık sorun yaşamadık

Hadi bakalım minik erkeğe maşallah simdiden 👶
Bende bütçeyi yaptım heyecanla bekliyorum maaşları. Bu ay 6bin kalacak gibi duruyor aksilik olmazsa.
Gelecek ay k.kartim 500e düşecek. Temmuzda bitecek taksitim.
Parayı nasıl değerlendireceksin püre

Çocukları zor uyuttum.

Kizlar kariyerim adına karar aldım.
Yalnız biraz zamana ihtiyacım var.
Müdür yardımcısı olmak istiyorum. 1yil çalıştıktan sonra da okul müdürlüğü için uğraşacağım.
Kendime güvenim tam bu konuda.
İdareciligi yapabilirim🤩
Zamana ihtiyacım var dememin nedeni de cocuklari biraz büyütmek.
İdareciligin tatili yok .yılda 30gun sadece.8-5 mesai.
Beni düşündüren bunlar. Normal memur gibi çalışma saatleri.
Birkaç yıla kadar düşünüyorum inşallah 😍
Bu da uzun vadeli hedefim olarak burda dursun
benim eşim bu saydığın sebeblerden dolayı hiç istemiyor idareciliği pure yaz tatilleri için özellikle

2015 de oğlumu 600 tl sünnet etmiştik özelde
Kolay geçer çok bilmez şimdi oğlum 40 günlüktü yaptık sorun yaşamadık
Bizde doktor ayarladık 300 TL inşallah sorun olmaz kaç günde iyileşir acaba . Kv lere filan haber vermeyeceğiz Zeyno yoksa geri gelir hemen

Back
X