• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar 20 yas yasagi 18e inmis. Sonra ne oldu?
Kreşler açılıyormus yani ama yasak devam mi ediyor? Krese kim gidicek o zaman? Ben bu haberin bi yerini yanlis anladim sunu bi anlatin 😂
Yok yok doğru anladın😁😂
Bu şey gibi oldu, Bayram da sokağa çıkma yasağı varken köprülerin bedava olması gibi 😁🤣🤣

Günaydınlar 😉
bugün hava güzel, kombiyi kapattım 😁
hala ara ara yakıyorum🙈
hava ya çok sıcak oluyor ya çok soğuk 🥴
Oğlum dün çok huzursuzdu, hasta oldu diye çok korktuk. ⏰ 12:00 geliyordu uyuduğunda
Burnu biraz tıkanmıştı, açınca hemen rahatladı kuzum :anne:
Bugün eksikleri liste yapıp markete gideceğim, hem hava alırım biraz 💃🏻

Günaydın kizlar
Çilek reçeli koydum ocağa.🍓
Ev mis gibi kokuyor.
Kahvaltıya yetişsin🍽️🍫
canım reçelin şekerini ne kadar koyuyorsun
Benim biraz sulu kaldı son yaptığım çok tatlı olmuştu acaba şekeri mi fazla oldu diyorum

Günaydın kızlar
74 tl dogalgaz faturası geldi ısınma yok artık 20 nisanda kapandı
80 üzeri gelirdi 10 tl bir düşüş oldu

Bugün ogluşun doğumgünü 5 yaşını doldurdu kuzum 🤗🤗
Pastasını evde yapacağım akşam kutlarız
Oğlum ağır abi iki gün önce oğlumun doğum gününü kutlayacağız dedik hayırrr diye bağırdı hiç sevmiyor böyle merasimleri sıpa 😂😂

canım reçelin şekerini ne kadar koyuyorsun
Benim biraz sulu kaldı son yaptığım çok tatlı olmuştu acaba şekeri mi fazla oldu diyorum
Canım 2kg dan biraz fazla çilek çilek için 5su bardağı şeker koydum tadı müthiş.
Kıvamı rengi kokusu çok iyi.

20200529_092417.webp

Günaydın kızlar
74 tl dogalgaz faturası geldi ısınma yok artık 20 nisanda kapandı
80 üzeri gelirdi 10 tl bir düşüş oldu

Bugün ogluşun doğumgünü 5 yaşını doldurdu kuzum 🤗🤗
Pastasını evde yapacağım akşam kutlarız
Oğlum ağır abi iki gün önce oğlumun doğum gününü kutlayacağız dedik hayırrr diye bağırdı hiç sevmiyor böyle merasimleri sıpa 😂😂
Mutlu yılları olsun inş

Günaydın kızlar reçel sevenler çekirdeksiz küçük üzüm reçelini de deneyin çok güzel oluyor
V40 serisimi? Hb olan onlar galiba.Bir ara bende bakıyordum, bir arkadaşım volvonun en kötü arabası dedi 🙈 ama bencede tipi güzel arabanın.Birde içlerini güzelleştirse volvo süper olacak, ama çok kötü iç mekanları.Hala ince upuzun el freni var 🤣 300.000 tl veriyorsun en ucuzuna bir elektronik el freni koymuyorlar.Ama tank gibi araba ,herşeyiyle güvenli süper.Ben onun jeep ini çok beğeniyorum, xc serisi 😊 inşallah herkese gönlündeki en güzel şekilde nasip olur
Evet evet aynen o v40 Volvo dizayn değil de güvenlik anlamında çok iyi.yoksa dediğin gibi gösterisli değil.inşallah herkesin gönlünden geçeni olsun

Back
X