• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar. Büyük kızım sabahın 6 sında uyanıyor ilk başta uyandırıyordu ama şimdi öğrendi bebekle beni uyandırmamak için gidiyor odasında oyun oynuyor . Bugün acıkmış muz yemiş bir de 😀 biz de bebekle 9 gibi kalktık kahvaltı yaptık. Şimdi boş boş oturuyoruz ben kitap başladım küçük ayağımda uyurken kitap okuyorum bir kaç sayfa. Aklıma geldi bankada fark koydular ya kuyumcuda fark oldu mu gidip soran var mı hiç?
GeyikliGece GeyikliGece işi özlemen bu dönemde şaşırtıcı 😀

Kocamin kontrol randevusunu unuttum herkese ameliyat cikmis dedim napiyim cok ayip unutulurmu hic ya :KK43: :KK12:
Kafa an itibariyle iptal demektir:ıslık::KK53:
Midem agriyo kivraniyorum 2 gundur
Birde usume gozumu zor actim
Insallah covid kapmamisizdir bi guzelde bulastirmisimdir herkese :halay:

Selam kızlar. Büyük kızım sabahın 6 sında uyanıyor ilk başta uyandırıyordu ama şimdi öğrendi bebekle beni uyandırmamak için gidiyor odasında oyun oynuyor . Bugün acıkmış muz yemiş bir de 😀 biz de bebekle 9 gibi kalktık kahvaltı yaptık. Şimdi boş boş oturuyoruz ben kitap başladım küçük ayağımda uyurken kitap okuyorum bir kaç sayfa. Aklıma geldi bankada fark koydular ya kuyumcuda fark oldu mu gidip soran var mı hiç?
GeyikliGece GeyikliGece işi özlemen bu dönemde şaşırtıcı 😀

Valla özledim cunku ev cok sıkıcı. 24 saatin rahat 18inde yatiyoruz evde. Vucudum cürüyor gibi hissediyorum 😑😑
Isim guzel, bazen stresi cok ama eglenceli. Is arkadaslarim da cok kafa dengi.

Kocamin kontrol randevusunu unuttum herkese ameliyat cikmis dedim napiyim cok ayip unutulurmu hic ya :KK43: :KK12:
Kafa an itibariyle iptal demektir:ıslık::KK53:
Midem agriyo kivraniyorum 2 gundur
Birde usume gozumu zor actim
Insallah covid kapmamisizdir bi guzelde bulastirmisimdir herkese :halay:
Geçmiş olsun canım, vardır bir hayır
Mide ağrısı stresten oluyor çoğunlukla

Valla özledim cunku ev cok sıkıcı. 24 saatin rahat 18inde yatiyoruz evde. Vucudum cürüyor gibi hissediyorum 😑😑
Biizm 4 yaşındaki asla yatırmaz bizi sürekli bir etkinlik atlama zıplama 🥴

Evet ztn mideme vurur biliyorum kasiliyor kusmak istiyorum :KK43:
Ilık şekerli su içmeyi denedin mi, yarım bardak kadar,
Bir arkadaşım kuru kekiği çiğner ve yutar, çok rahatladığını söylemişti, denemek istersen, ben nane çayı içerim azcık nane, kimyon limon dilimi atarım 1 tadim kaynatırım, şifa olsun

Biizm 4 yaşındaki asla yatırmaz bizi sürekli bir etkinlik atlama zıplama 🥴

Bizimkinin isi yoksa kalkmaz 😂
Kahvaltı hazirsa kalkar. Sonra biraz oynar veya benle yatar. Acikirsa gelir yemek ister. Sonra oglen uykusuna yatar. Ben yatarsam yatar. Kalkarsam kalkar.

Kahvaltı hazirsa kalkar. Sonra biraz oynar veya benle yatar. Acikirsa gelir yemek ister. Sonra oglen uykusuna yatar. Ben yatarsam yatar. Kalkarsam kalkar.
Maşallah valla senin gibi enerji dolu birinden böyle çocuk 😀 eşim bana diyor çocuk senin yüzünden böyle diye demek alakası yok nasıl olacaksa öyle oluyor yani nihayetinde 🤗
Ben de işimdeki insanları özledim ama işimi hiç özlemedim stresli zamanları geliyor hemen aklıma sıkılıyorum 😣

Bende özledim çalışmayı evde tükeniyorum. Hep aynı şeyler eşim vakalar devam ederse ücretsiz izin al diyor yok dedim sen al aynı hak babaya da var.

ohhh ikinci çocuk beni korkuttu da seni niye korkuttu bacımcığım 🤣

ohhh ikinci çocuk beni korkuttu da seni niye korkuttu bacımcığım 🤣

Su hali korkutmuyor da 0-2 yas arasi korkutuyor 😂

Benim oglan 1 yasina kadar vegan beslendi 😑 alerjisi vardi. Protein almasi icin fasulye puresi falan zorunluydu. Sonra gazdan sabaha kadar ciyak ciyak 😑😑 sonra kademeli olarak her seyi vermeye başladık. Bazi seyler agir geldi surekli kustu. o haller aklima gelince kesinlikle cesaretim yok.

Su hali korkutmuyor da 0-2 yas arasi korkutuyor 😂

Benim oglan 1 yasina kadar vegan beslendi 😑 alerjisi vardi. Protein almasi icin fasulye puresi falan zorunluydu. Sonra gazdan sabaha kadar ciyak ciyak 😑😑 sonra kademeli olarak her seyi vermeye başladık. Bazi seyler agir geldi surekli kustu. o haller aklima gelince kesinlikle cesaretim yok.
benim oğlumda 3 yaşına kadar kustu cok zor hem gazlı vardi hem reflüsü ayyy allah olmayan herkese versin inşallah. çok sakinmiş ama oğlun maşallah 😍

benim oğlumda 3 yaşına kadar kustu cok zor hem gazlı vardi hem reflüsü ayyy allah olmayan herkese versin inşallah. çok sakinmiş ama oğlun maşallah 😍

Benim annem yanimda oldugu icin cok cok zorlanmadim yani nankorluk etmeyeyim... ama yine de zordu. Allah olmayana da versin gercekten bizim sikayet ettigimiz seyleri hayal eden o kadar cok aile var ki...

Ablam doktor ve oglumun sakinligini hayvansal gida yememesine bagliyor. Insan oglu cig sut emmis diye bir laf var ya 😅 benimki cig sutu birak pastörize bile icmedi 😅😅

Benim annem yanimda oldugu icin cok cok zorlanmadim yani nankorluk etmeyeyim... ama yine de zordu. Allah olmayana da versin gercekten bizim sikayet ettigimiz seyleri hayal eden o kadar cok aile var ki...

Ablam doktor ve oglumun sakinligini hayvansal gida yememesine bagliyor. Insan oglu cig sut emmis diye bir laf var ya 😅 benimki cig sutu birak pastörize bile icmedi 😅😅
anaaaa hiç mi yemeyecek

MAYIS AYI HARCAMALARI

400 aidat

Dun 2.5 porsiyon börek, 3 tane unsuz cookie, 2 tane cappy meyvesuyu 74.5
Bugun domates, tuvalet kagdi, kagit havlu, elde bulasik deterjani, ekmek, yogurt, sut damlası 56 tl
Toplam 572 tl olan harcamamiza ekliyorum; 702.50

Esimin kredi karti 1644 tl
Icinde;
Benim anneler gunu hediyem 189 tl
Mutfak rafi 188 tl
Berjer koltuk 459 tl
4 adet yastik 136 tl×4 E Esila09 tavsiye etmisti climarelle olani aldik henuz gelmedi
119 oral b dis fircasi
4 kere ogluma balık siparisi 25 tlden; 100 tl
40 tl kapiya paspas

2750 tl + faturalar.
Faturalari bilmem esim soylemez 😂

Cok karli bir ay oldu. Cogu aylik harcama degil eve genel masraf. Allaha sukur 😂

Back
X