• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

B Bugunneselibirgun
Suveybe13 Suveybe13
Evet yaa bende biliyorum onu.
Et ve sebzeyi marine edip fırına yolluyordum.
Odun ateşinde yavaş yavaş mis gibi pisiyordu.
Antep'te de aynı😁
Ayrıca yazları her sabah patlıcan biber kozlemeleri fırında pişirilir. Yanına da tırnak pidesi alınır
Biz de devam bu işlemler çok lezzetli gercekten

E Esila09 çatalca tarafında villa kiraları 15bini gecti

Biz kas ta baktik 7 gece 6 bin lira iki aile gidicez kardesimle. 3 yatak odali olanlar var 8 bin lira.
Ztn otele de butce ayirmaktan cekinmiyorduk yine sartlara gore revize eder gideriz.
Yada cok sakin koylerde deniz gunes icin ev tutucaz.
Insallah kismet olur bombos bir yaz istemiyorum.
Tatil benim icin cok onemli

Burada cok iyi bir spa oteli acildi biraz zaman gecerse orayi da dusunebiliriz 3 gece yeter maksat havamiz degissin
Kardesim kizi icin cok istiyor. Kis bebegi gunesi denizi gorsun tanisin istiyor.
Dun oyle mutluydu gol kenarinda anlatamam alismis seviyor gezmeyi

@tuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek

Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?

Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.

Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
Bizim ağustos ayı için kıbrıste otele rezervasyonumuz vardı. İptal ettik biz. Sadece eşimle ben olsam belki giderdim yine ama kızım ağustosta 4 aylık oluyor, çok küçük. Henüz tamamen bağışıklığı vs gelişmediği için göze alamıyorum. Belki bir ev falan tutulup gidilebilir. Çok istiyordum kızım yürümeye başlamadan bir sene daha rahat tatil yapmak. Seneye peşinden koşmakla geçecek çünkü tatil dediğimiz şey 😅

Günaydın kızlar hava serinledi iki gündür. Kızlar yolunuz diyarbakira düşerse mutlaka haşan paşa hanın da kahvaltı yapın. Koskocaman tarihi bir han bir sürü çeşit kahvaltılık ayyy sabaha sabah aklıma geldi
Doğu görevinde Diyarbakır’a gitme fırsatım oldu, Hasan paşa hanında kahvaltı yapmıştım aman Allahım o masayı unutamıyorum :skandal:Han da çok otantikti, o günlere gittim şimdi:KK51:

Back
X