- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.561
Yarından itibaren bir nevi sürü bağışıklığına geçirildi zaten 2 yıl içinde herkes bu hastalığına yakalanacak bilim insanlarının söyledikleri bu yönde. Ben okula başladıktan sonra eve Çinli gelse müdahale etmemdediğin gibi 3 yıl evden çıkmadan belki yakalanmayız o da imkansız dikkat ederek bişeyler yapılabilir
Benim calisma programimda agustosta yurtdisi fuar gozukuyor. Cinden katilim yuksek olursa hep seni hatirlicam

Biz villa kiralayacagiz sanirim
Otellere giderim ama tek dusunduren hepa filtre
Biz hastahaneye gidince biraktik tedbiri fln kalmadi
Sonra komsuya da gittik anneme de gittim kardesime de
Ztn devlet herkesi birden sokaga suruyorsa oda bikti gibime geliyor
En azindan vaka sayisi en fazla olan 5 il ve hala cikis hizi ilk 5te olan 5 il evde kalsaydi o kdr kamu calisani o kdr sektor sokaga cikicak ne fazla otobus var ne servis nasil mesafe korunacak minibuslere ceza yaziliyor polis binmeyin diyor gidiyor ben neler olacagini cok merak ediyorum
Istanbul pazartesi sapanca karasu cebeciye kosacak. 15 gun daha dayanirim sonra bende bu is bitti tamam sinav donemi de geliyor ztn.
Ben de gitmeden dayanabilecegimi dusunmuyorum malesef. Ama bir anda olacak yıgılmalar da beni tabii korkutuyor.
Villa kiralama nasil oluyor? Baktiginiz belli bi site var mi? Belki biz de dusunebiliriz ama pek bilgimiz yok.
GeyikliGece ben eylülden sonra 2. dalga olacak diye düşünüyorum. Normalde otel tatili yaparız ama bu sene tatil yapmayı düşünmüyorum. Aslında plan yapmak için sürecin nasıl ilerlediğini gözlemlemek lazım gerçi herkes çok rahat artık çoğunluk dikkat etmiyor artık.
Evet herkes cok cok rahat. Biz mi anormaliz ki acaba?
Biz kendimizi cok kisitliyoruz herkesin keyfi yerinde. Geziyor tozuyor egleniyor.
Bizim ağustos ayı için kıbrıste otele rezervasyonumuz vardı. İptal ettik biz. Sadece eşimle ben olsam belki giderdim yine ama kızım ağustosta 4 aylık oluyor, çok küçük. Henüz tamamen bağışıklığı vs gelişmediği için göze alamıyorum. Belki bir ev falan tutulup gidilebilir. Çok istiyordum kızım yürümeye başlamadan bir sene daha rahat tatil yapmak. Seneye peşinden koşmakla geçecek çünkü tatil dediğimiz şey![]()
Ay bebek kucukmus gercekten.
Benim mayistaki tatilim ve bi de ucak biletim zaten iptal oldu.
Nisandaki turum da...
Ekimde bi rezervasyonum var duruyor.
Agustosta da yurtdisi gozukuyor zorunlu olarak

Bu gecis sureci beni endiselendiriyor. Musteriler mesaj yagmuruna tuttu 1inde aciyor musunuz gelicez öldük bittik cok özledik.
Ben de isi ozledim normalimizi ozledim ama bizi bazi maceralar bekliyor gibi.