• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce tuce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek

Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?

Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.

Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
Geçen yıl hamilelik dolayısıyla tatile gidemedik.Bu sene güzel hazırlık yapmıştık.Planlarimiz iptal oldu tabi 😳 Artık bu yaz sehirdisi gideceğimiz tek yer İstanbul olur.Ki onu da istemiyorum ama mecbur eş ailesi..Bunu da olabildiğince geç yapicaz ortak kararla.
Ben bu yaz tatil işini fazla buluyorum acikcasi.Ama böyle düşünüyorum diye de bu konu da kendini kasan nadir kişilerden olduğumuzu sayiyorum.iki buçuk ay oldu toplamda üç kez çıktım ve onbeser dakikaydi.Oldu ki bi pazar ya da markete gitmem gerekse kendimi bilimkurgu filminde sanarim.Disarda hayat nasıl hiiic bilmiyorum 😊

Aynen pure hazel pure hazel otobusler full cekiyor valla.
Insanlar icice tatil yapicak sonra biz onlarla ayni odalarda calisicaz, ayni toplu tasimayi kullanicaz 😶

Is yerimde bi gelisme oldu ben pazartesi ise basliyorum. Benden once sirasi gelenler kabul etmemis calismayi. Ucretsiz izin istemis cogu. Biz bugune kadar tam maas aldik sadece yol kesildi. Ama suan gelmeyene vermeyeceklermis. Ve cogunluk calismak istememis. 10 kisi ile acilacak. Ben 29. Siradaydim.

Bir doktorun açıklaması şu şekildeydi.
Salgın süreci 2 tip insanı yıpratacak.
Birincisi çok katı önlem alanlar (elleri sürekli yıkayıp dezenfekte kullanmaktan eli yara bere içinde kalanlar vs..)
İkincisi , virüsü ciddiye almayanlar.

Orta yolu bulacağız mecbur.

Evet ben uzun sure hayatimizdan tamamen cikacagina inanmiyorum inanamiyorum

Morportakal senin adina sevindim evde bunalmistin

Orduevine hava almaya gittik bazen diyorum ki keşke lojmanda olsaydık batıya dönünce lojman isteyeceğim bebekte dışarı çıkacak hem.
Lojmanda alem yapiyor millet sosyal medyada görüyorum😂🙈

Bize lojman çıkardı fakat okula uzak olacakti.
Bu Mega kentte trafik sıkıntısı yaşamak istemedim.
Doğuda lojmandan başka bir yerde kalmaz eşim

Aşıların bulunma sürelerine baktınız mı.
15yil 20 yıl .. veya AIDS gibi hastalıkların aşısı bile yok😱

Ztn asi degil ilac bulunmali diyorlar
Beni en cok dusunduren ispanyol gribi
Ama o zmnki saglikla simdiki sistem farkli.
Yasayip gorecegiz

Lojmanda alem yapiyor millet sosyal medyada görüyorum😂🙈

Bize lojman çıkardı fakat okula uzak olacakti.
Bu Mega kentte trafik sıkıntısı yaşamak istemedim.
Doğuda lojmandan başka bir yerde kalmaz eşim
Valla öyle korona lojmana uğramamış

Back
X