- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.581
Boşver miğdene gidecek tadi iyi olsun yeter![]()
Dimi bende oyle dusundum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver miğdene gidecek tadi iyi olsun yeter![]()
Geçen yıl hamilelik dolayısıyla tatile gidemedik.Bu sene güzel hazırlık yapmıştık.Planlarimiz iptal oldu tabituce_tuce izin belli oldu mu?
Okuyamadim pek
Hanimlar genele soruyorum; bu yaz tatile gitmeyi planliyor musunuz yoksa iptal mi?
Ben dün bir otobüs gördum. Istanbulun meshur hatti 500t. Asla aralikli durma, bosluklu oturma falan yok. Baya sıkışıktı.
Biz uzak duralim dersek 3 yil falan herhalde evlere kapali yaşayacağız. Burdaki cogu kisinin en başından beri cok tedbirli oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar boyle gidebilecegiz? Ne dusunuyorsunuz?
Bir doktorun açıklaması şu şekildeydi.
Salgın süreci 2 tip insanı yıpratacak.
Birincisi çok katı önlem alanlar (elleri sürekli yıkayıp dezenfekte kullanmaktan eli yara bere içinde kalanlar vs..)
İkincisi , virüsü ciddiye almayanlar.
Orta yolu bulacağız mecbur.
Lojmanda alem yapiyor millet sosyal medyada görüyorumOrduevine hava almaya gittik bazen diyorum ki keşke lojmanda olsaydık batıya dönünce lojman isteyeceğim bebekte dışarı çıkacak hem.
Aşıların bulunma sürelerine baktınız mı.
15yil 20 yıl .. veya AIDS gibi hastalıkların aşısı bile yok![]()
Valla öyle korona lojmana uğramamışLojmanda alem yapiyor millet sosyal medyada görüyorum
Bize lojman çıkardı fakat okula uzak olacakti.
Bu Mega kentte trafik sıkıntısı yaşamak istemedim.
Doğuda lojmandan başka bir yerde kalmaz eşim
Teşekkür ederim, Allah’a emanet hepsi inşallah bir şey olmadan atlatırız şu süreci..tuce_tuce neyin var
notdefteri2_ kurumlarda girişte çıkışta ateş ölçülüp maske dezenfektan dagitiliyor.
Dikkat etsin
Altınların bereketli olsun
Hiç belirli birşey yok yA iyiydim öğleden sonra öyle canım sıkıldıtuce_tuce neyin var
notdefteri2_ kurumlarda girişte çıkışta ateş ölçülüp maske dezenfektan dagitiliyor.
Dikkat etsin
Altınların bereketli olsun
İhtiyaç dahilinde alışveriş yaparsın abartmazsin sanmıyorum.Hiç belirli birşey yok yA iyiydim öğleden sonra öyle canım sıkıldı