• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Basladim canim. Annem geldi bir haftaligina bakici ile beraber bakacaklar. Bakici alisinca annem gidecek. Benim de yarim gun zaten kasim ayina kadar. 12 de evde olacağım insallah. O zamana kadar da alisirim insallah bebisin yokluguna napim.
Hayirli olsun arabaniz. Sabah okudum yazamadim hastaneye falan kontrole gittik.
Bu arada kizlara ve sana sorayım yatirimlik ev alma dusuncemiz var. Tamamina yakini kredi cekip 200 bin kadar yavas yavas odemek istiyoruz. Sizce mantikli mi.
Bir evimiz var 150 bin civari da arabamiz var bizimde. Arabayi kucult demeyin biz buna ancak sığıyoruz çünkü. Yani pesinatimiz kucucuk olacak. Yani odeyebilme gücümüz var bebis de kucukken dedik faiz oranları 0.64 cok cok iyi. Alsak mi acaba diye ikilemdeyiz.
Ev almak isteyen kizlar kesinlikle kacirmayin bence.
İyi yapmışsın canım alışır bebek merak etme.
Ayrıca yarım gün çok çok iyi.

Tabii ki faiz oranları düştü işinize yarayabilir.
ev fiyatları yükselmedi ise uygun ev bulursanız fiyatı şişirilmemiş ev tabii ki alın.
Kira geliri olur.

İyi yapmışsın canım alışır bebek merak etme.
Ayrıca yarım gün çok çok iyi.

Tabii ki faiz oranları düştü işinize yarayabilir.
ev fiyatları yükselmedi ise uygun ev bulursanız fiyatı şişirilmemiş ev tabii ki alın.
Kira geliri olur.
Esim bi ara arabayi satip 50 binlik alalim araba. 100 bini pesinat yapip 300 bine ev alalim dedi. Dedim yok o kadar da degil amann ne sıkıyoruz o kadar.
Gazlasam alacak adam🤭
Insallah bebis de bende alisiriz canim. Kasimdan sonra tam gün.o zamana büyümüş de olur insallah.
Sende cok cok iyi toparladin valla hem kötü borçlar hem araba falan. Allah nazar degdirmesin🎉🧿

Esim bi ara arabayi satip 50 binlik alalim araba. 100 bini pesinat yapip 300 bine ev alalim dedi. Dedim yok o kadar da degil amann ne sıkıyoruz o kadar.
Gazlasam alacak adam🤭
Insallah bebis de bende alisiriz canim. Kasimdan sonra tam gün.o zamana büyümüş de olur insallah.
Sende cok cok iyi toparladin valla hem kötü borçlar hem araba falan. Allah nazar degdirmesin🎉🧿
Amin canım.
Şükür bugünümüze.

Şimdi 50 binlik arabalar başınıza masraf açabilir.
Yaşı büyük olur kilometresi fazla olur araba yorgun olur.
Arkadaş öyle yaptı tamirhaneden çıkamıyoruz diye ağlıyor.

Selam kızlar
Ev araba piyasası alev almış, herkes tepkili ama bir yandan da alıcı bulunuyor 🤔 Biz de esimle su an alınmaz diye düşünüyoruz.

Kızıma bez aldik $45
Süt kaynattim yoğurt yapacağım.
Yemeğe tavuklu şehriye çorbası, salata, yogurt olacak.

Işyeri protokolleri onaylanmış eşim cuma günü işe başlıyor. Karmaşık duygular içerisindeyiz 😅

Alışverişe çıktık bugün
60 tl kuruyemiş
65 tl et
45 tl 15 kg süt
Sebze meyve 350 tl gitti toplam
Sebze fiyatları iyi meyveler pahalı sadece karpuzun kilosu 1 tl idi
Salkım domates 2.25
Salatalık 3.5
Patlıcan 3
Biber 3
Patates 2.25
Sogan 1.5

Dün siteye çilek getirmişlerdi 3 kilosu 20 tl aldım reçel yaptım 6 kavanoz recelim oldu öncede yapmıştım bir kere daha yaparım birazda komposto yaptım harika oldu kompostolukta atacağım buzluğa👍

Kızlar bizede biraz cesaret verin ya biz hiç bişey alıp satamıyoruz
Evlenirken evimiz vardı kendi evimizde oturuyoruz çok şükür
Babam araba hediye etti düğünden sonra Clio4 2013 model otomatik dizel ful paket sıfır aldık
Araba hala 80 bin km lerde satmaya kıyamıyoruz hiç hasar yok
Birikmiş paramız altınlarımız falan 400 bin ediyor ama öyle duruyoruz cesaret edemiyoruz bir şey almaya
Bizde aynıyız canım araba var ev kira değil. sizin kadar olmasa da ev ya da arsa alabilecek kadar paramız var sürekli karar değiştiriyoruz benim dediğime eşim bir şey diyor onun dediğini ben beğenmiyorum.nasip olmuyor şimdide diyor ki eşim altın çok yükselecek altın alalım dursun.delircem artık bir şey alamamak canımı çok sıkıyor.

Alışverişe çıktık bugün
60 tl kuruyemiş
65 tl et
45 tl 15 kg süt
Sebze meyve 350 tl gitti toplam
Sebze fiyatları iyi meyveler pahalı sadece karpuzun kilosu 1 tl idi
Salkım domates 2.25
Salatalık 3.5
Patlıcan 3
Biber 3
Patates 2.25
Sogan 1.5

Dün siteye çilek getirmişlerdi 3 kilosu 20 tl aldım reçel yaptım 6 kavanoz recelim oldu öncede yapmıştım bir kere daha yaparım birazda komposto yaptım harika oldu kompostolukta atacağım buzluğa👍
Afiyet olsun canım.Yarım litrelik mi şişeler

boza boza evet öğrencilerin olduğu yerdeyiz dediğin gibi 1+1 2+1 falan almak mantıklı ama evlere bi bakıyorsun çok küçük ama 200 bin istiyor mümkünatı yok 100 bin bile etmez ssanki çöpe gidicekmiş gibi geliyo para
Eşim dükkan alalım diyor birazda kredi çekeriz diyor hatta bir tane bulduk market şu an 470 bin istiyor o biraz aklıma yattı sadece

Bizde aynıyız canım araba var ev kira değil. sizin kadar olmasa da ev ya da arsa alabilecek kadar paramız var sürekli karar değiştiriyoruz benim dediğime eşim bir şey diyor onun dediğini ben beğenmiyorum.nasip olmuyor şimdide diyor ki eşim altın çok yükselecek altın alalım dursun.delircem artık bir şey alamamak canımı çok sıkıyor.
Aynıyız aynı😄
Allah inş nasip eder hepimize

Bugün kızımı dışarı çıkardım ama öyle bir yağmur yagdı ki hemen geri döndük her yeri sel götürdü
Marketede gidemedim yarına kaldı
Şimdi yürüyüşe çıkıcam bacaklarım tutmuyor ama hırs yaptım aksatmayacağım diye kendime söz verdim
2 saatte anca bitiririm 😂😂

Kizlar ya keyfim kacti acilan mekanlardan bir kismi tekrar kapatilmis haber yok ama randevu iptal edilmis insallah kapatilmamistir geri adim atilmasi moral bozar

Iyi akşamlar kızlar. Bugün annem uğradı oturduk beraber çay falan içtik birşeyler hazirladik yedik. Annem zorlu bir süreçten geçiyor içini döktü çok üzüldüm haline. Akşam yemekte taze fasulye pilav patates salatasi ve tursu vardi. Oglumun su siralar hic istahi yok sabah bir dilim tava boregi oglen yulaf lapasi yedi zorla. Aksam pilav ve taze fasulye vermeye çalıştık yemedi patates salatası için hasladigim patatesten ayirdım onuda yemedi. Tutturdu kekli sut ver sütun icine biraz kek ufalatip verdim. Sicak ogunlerden cok sogudu su siralar. Insallah duzelir kisa zamanda. Bugün iki ekmek dışında bir harcamamız olmadi.

Son düzenleme:
Back
X