• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

notdefteri2_ notdefteri2_ birazdan yine yapacağım

3 orta boy patates rendele.
Suyunu iyice sık
Üzerine 1 su bardağı kaşar peyniri rendele.
Bir yumurta kır
Tuz karabiber ekleyip karıştır

Yağlı kağıt serdiğin tost makinesine harcı yay.
Üzerine yine yağlı kağıtla kapat o şekilde pişir tost makinesini kapatıp

Günaydın kızlar
7 de kalktık şimdi yazabildim.
bugün annem bana uğrayacak ordan izmire geçecek.
Kahve yanına tatlı yapıcağım.
Çikolatalı soğuk bişey olucak.
Bir de bebek arabasına bir müşteri gelicek, biraz uygun fiyata vericeğiz.
Hesabımzda 💰 birleştirip altın alacağım .

Günaydın.
Annemleri yolcu ettim. Eşim bugün de çalışıyor. İşe gitti. Yarın kısmetse tapumuzu alacağız. İmza atılmadan sevinemiyorum. Alsak da heyecanımı yaşasam. Ankastrelerimi annemle babam alacak. Ev hediyesi. Bizi büyük bir yükten kurtardı. Şimdiki salonum tek cam, yeni salon 3 cam. Perdeler uymayacak. Şimdilik görünen perde, avize ve ufak tefek boya masrafları var. Dolaplar falan yapılı o iş olmayacak. Eşimin teyzeleri hediye almak istiyorlarmış. Ben de keşke para yardımı yapsalar dedim. Ben de avize ya da perdeye kullanırım. Sorarlarsa söyle dedim eşime 🤣🤣

Y Yuppiyayye @p_ritha teşekkür ederim @uzaklardabiz bende öyle düşünüyorum oğlum 2.5 yaşında olmasına rağmen ben uyarıyorum birşey olduğu zaman. Bir kaç kez oğlum bağırdı bu çocuğun yanında annesi hemen uyardı bağırma o sesten korkuyor falan dedi. 2.5 yasindaki cocugu uyarabiliyorsan ses çıkarıyor diye bir zahmet kendi oglunuda siddete basvurdugu zaman uyar basit bir olay degildi cunku oğlum allah korusun basını vursaydi ya kafa tasi çatlayacaktı yada beyin kanaması geçirecekti ve korkudan morardı aglamaktan bunlar hiç birşey olmamış gibi davrandı. Gencte degiller gayet aklı basinda insanlar adam en az 55 kadinda nerden baksan 45 yasinda. Çok seviyordum kendilerini ama dunden beri buz gibi sogudum
Şakamı bunlar.Bence anneye söyle kırıldığını.sonuçta çocuğun arkasında abisi olmasa herşey olabilirdi.Madem çocukları şiddete meyilli eğitsinler çocuklarını.Ben olsam gelmeyin bile derim yani.Kimse kusura bakmasında herkesin çocuğu kendisine kıymetli.

Günaydın.
Annemleri yolcu ettim. Eşim bugün de çalışıyor. İşe gitti. Yarın kısmetse tapumuzu alacağız. İmza atılmadan sevinemiyorum. Alsak da heyecanımı yaşasam. Ankastrelerimi annemle babam alacak. Ev hediyesi. Bizi büyük bir yükten kurtardı. Şimdiki salonum tek cam, yeni salon 3 cam. Perdeler uymayacak. Şimdilik görünen perde, avize ve ufak tefek boya masrafları var. Dolaplar falan yapılı o iş olmayacak. Eşimin teyzeleri hediye almak istiyorlarmış. Ben de keşke para yardımı yapsalar dedim. Ben de avize ya da perdeye kullanırım. Sorarlarsa söyle dedim eşime 🤣🤣
Hadi hayırlı olsun mutlu güzel günlerde oturun inşallah 😊

Gün çoktan aydııııııııı🤣🤣🤣

8.30 da kızımı tuvalete kaldırdım uyandı geri yatmadı ne güzel 10 a kadar uyuyacaktım🥳🥳🥳

Neyse kalktık balkonları yıkadım ,,, evi sildim,,, toz aldım,,,, çamaşır serdim 1 makina daha yıkanıyor :temizlik:

Akşama yemekte terbiyeli şehriye çorbası,,,, tavuklu lazanya,,, semizotu salatası var
Damla çikolatalı kurabiye de yapacam:kk77:

Benim cadı kızım yine iş becerdi 18 litrelik sıvıyağın kapağını açmış az biraz kullanmıştım yarım biberon dut şerbeti dökmüş içine nasıl kullanacam ben şimdi onu😩😩😩

Günaydın Kızlar

sabah erken uyandık eşimi işe uğurladık. Oğlan hala iştahsız kahvaltı olarak karpuz peynir zeytin tahin helvası yedirdim.

ona yedirince canım çekti ben de karpuz peynir ile yaptım kahvaltıyı

bir makine çamaşır yıkandı astım, oğlanı banyo yaptırdım biraz suyla oynadı eğlendi. Birazdan uyutacağım.

akşama ne yapsam hiç bilmiyorum belki kıymalı patlıcan yemeği yaparım daha karar vermedim.

öğleden sonra yatak odası camlarını sileceğim evi süpüreceğim. Hava çok sıcak 🥵

Gün çoktan aydııııııııı🤣🤣🤣

8.30 da kızımı tuvalete kaldırdım uyandı geri yatmadı ne güzel 10 a kadar uyuyacaktım🥳🥳🥳

Neyse kalktık balkonları yıkadım ,,, evi sildim,,, toz aldım,,,, çamaşır serdim 1 makina daha yıkanıyor :temizlik:

Akşama yemekte terbiyeli şehriye çorbası,,,, tavuklu lazanya,,, semizotu salatası var
Damla çikolatalı kurabiye de yapacam:kk77:

Benim cadı kızım yine iş becerdi 18 litrelik sıvıyağın kapağını açmış az biraz kullanmıştım yarım biberon dut şerbeti dökmüş içine nasıl kullanacam ben şimdi onu😩😩😩

günaydın canım, bence biraz bekle belki yağ ve şerbet ayrışır durdukça.

Karışırsa yapcak birşey yok 😂 Tatlı yaparken kullanırsın o yağı

Şakamı bunlar.Bence anneye söyle kırıldığını.sonuçta çocuğun arkasında abisi olmasa herşey olabilirdi.Madem çocukları şiddete meyilli eğitsinler çocuklarını.Ben olsam gelmeyin bile derim yani.Kimse kusura bakmasında herkesin çocuğu kendisine kıymetli.
Dune kadar idare ediyordum durumu hep yumuşak şekilde uyarmaya çalıştım çocuğu 5 yaşında böyle şeyleri anlayacak yaşta komşuyuz yüze yüze bakıyoruz diye idare ettim ama dünkü olay bardağı taşırdı. Abisi son anda elini oğlumun başının altina atti dediğin gibi biraz gec kalsaydı yada orda olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Birde şöyle birşey var benim nasıl çığlık attığımi gördüler çok kötü oldum kalbim yerinden firlayacak gibi oldu oğlum ağlamaktan morardı bir kaç saniye nefes alamadi o halimizi görmelerine rağmen olayı sanki sıradan birşeymiş gibi kapatmaya çalışmaları çok gıcık etti beni. Huylandım bir kere bir daha eskisi gibi davranamam onlara.

Dune kadar idare ediyordum durumu hep yumuşak şekilde uyarmaya çalıştım çocuğu 5 yaşında böyle şeyleri anlayacak yaşta komşuyuz yüze yüze bakıyoruz diye idare ettim ama dünkü olay bardağı taşırdı. Abisi son anda elini oğlumun başının altina atti dediğin gibi biraz gec kalsaydı yada orda olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Birde şöyle birşey var benim nasıl çığlık attığımi gördüler çok kötü oldum kalbim yerinden firlayacak gibi oldu oğlum ağlamaktan morardı bir kaç saniye nefes alamadi o halimizi görmelerine rağmen olayı sanki sıradan birşeymiş gibi kapatmaya çalışmaları çok gıcık etti beni. Huylandım bir kere bir daha eskisi gibi davranamam onlara.
Allah Allah çocuklarının yaptığını görmediler desem, öyle bile olsa çocuk katılınca insan bi gider yanına yardımcı olmaya çalışır.Ben anne değilim öyle bir durumda anne ve çocuk görsem yardımcı olabilirmiyim diye çırpınırım.Ne diyeyim canım garip insanlarmış

Selams kahvaltı yapıldı kaldırdım bebek emdi uyurKen eşime bırakıp kaçtı 🤣 markete gittim
Yerel marketten
Kahvaltılık çikolata
Muz
Salatalık
Domates
Tavuk
Diş macunu
60 TL tuttu

a101 den
Tahin
Pekmez
20 Li soda
3 tane meyve püresi ( içlerini boşalttım attım kavanozları bebek için lazım çantama püre vs koymam lazımdı tanesi 3 TL )
Bezelye
Buz dolabı poşeti
Minik çöp poşeti ( bebek bezi için çantama lazımdı)
Roll on
Türk kahvesi
Baldo pirinç
Paket et döner ( cuma yola çıkarsak o gün yemekle uğraşıp yorulmak istemiyorum valiz yapacağım pratik yemek olur )
120 TL de burası tuttu

Hello kizlar

Acayip yogunuz malum haftasonu... Hic gelemiyorum.

Bugun yemek molamda 70 tl kotondan 2 tshirt aldim
Gratisten 70 tl harcama yaptım. Buyuk boy bebek sampuani, dis macunu bir iki parca da stokluk uygun ürün denk geldi aldim.

Kahve ve kruvasan aldim sabah 25 tl.
Sac lastiğim koptu bi de toka aldim bizde sac toplamak zorunlu. 3.5 tl de ona verdim.

Herkes umarim iyidir. Hepinizi öpüyorum.

günaydın canım, bence biraz bekle belki yağ ve şerbet ayrışır durdukça.

Karışırsa yapcak birşey yok 😂 Tatlı yaparken kullanırsın o yağı
Kocaman kutu nasıl ayrıştıracam ki🤦‍♀️🤦‍♀️

Neyse biraz şişeye boşaltmıştım onu kullanayım çaresine bakarım🤣🤣🤣

Coook sicak..
Sabah 8de hortladim. Bana gore cok ilginc bir durum yarin sabah kalkarken aglarim. Ruyamda saati 1 gordum o kdr uykum bitmis.
Kardesime ugramak istiyoruz. Markete gitmemiz lazim.
Bizim yan komsu yasli bir teyze kizi ve teyzenin torunu
Teyze fena degilde kizi bi ilginc
Kargocuyla kavga eder en zor gunlerde tabak aliyordu kirikmi diye bekletiyordu
Simdi bahcedeki kopege takmis. Belediyeye bi telefon edip aldiracakmis.
Biz kimlik cikardik. Asilarini yaptirdik.
Ben yarin bi arayayim sagi solu.
Cok bilendim herkes bir sekilde orta yolda bulusuyor uyum sagliyor bu kizi carpacam ben
Birde zemin katta gunduz bile korkup kapi kilitliyor faturacilara kapi acmiyor
Allah bi nimet gondermis bi kendine gel dimi ne istiyosun el kadar masumdan.
Ah bi denk gelse de bozsam

Back
X