- 11 Mart 2013
- 33.751
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.061
Cuma mı diyorsun senceDiğer tayinlerde belli olunca açılır bence.Bizim tayin müjdesini alalım aynı gün sizin izin müjdesini inş.Ne çektik beee
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma mı diyorsun senceDiğer tayinlerde belli olunca açılır bence.Bizim tayin müjdesini alalım aynı gün sizin izin müjdesini inş.Ne çektik beee
![]()
Bende yıkayıp çekirdeklerini çıkarıp atacagim dondurucuya.
Belki 1 kavanoz kadar da reçel yaparım
Allah korusunoouuy ya yaptırın tabi bizde 3 aylıkken yaptırmıştıkbende abi bebek abi oluyo yarın doktora kontrole gidicem deyince hamilesin sandim bian
![]()
İyi düşünmek istiyorumCuma mı diyorsun sence
Biz tayin görmeyeceğiz evet ama bende tayin bekliyorum tamamlansın izinle bağlantısı var mı diye düşünüyorum o yüzden. Normalde 15 gün çıkacaktık 20 gün çıkıyoruz kışa ne olur durum bilmediğimiz içinİyi düşünmek istiyorumNormalde 1 hafta arayla belli oluyor.8-12 tarihleri arası tamamlanacakmış dedi arkadaş.Eşimde 25i açıklanacak bekleme diyor
İnş Cuma açıklanır haftasonuna rahat rahat gireriz.Haftaya kalacağını düşünmek istemiyorum.
Maşallah maşallahAy bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor
tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.
Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı☺☺
Maşallah maşallah![]()
nasıl verdin benimde acilinden 10.15 kilo vermem.lazım
Bu aralıklı orucu çok duyuyorum denemek lazım okul açılana kadar vermem lazım. Ayrıca Zerya ismini çok beğeniyorum senin isminse çok güzelsağolasınpaketli tüm ürünleri çıkartıp yüzde 90 sağlıklı beslendim. Karantina günlerinde kendi yaptığım tatlılardan yediğim oldu o yüzden yüzde 90 diyorum.
Ekmek börek çörek yok, varsa bile tam buğday unundan yapılmış ve az porsiyon. Bol bol meyve sebze protein.
hiç aç kalkmadım sofradan hep doyana kadar yedim, ama sağlıklı şeyler yedim.
Bir de aralıklı oruç şeklinde yaptım bunları 8-16 şeklinde. Çok faydası oldu
Ayyyyyyy çok mutlu oldum cqnım şuan kaç kilosunAy bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı☺☺
Oooooo tebrik ediyorumAy bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Ayyyyyy benimdeMaşallah maşallah![]()
nasıl verdin benimde acilinden 10.15 kilo vermem.lazım
Sen adana da mangallari kebaplar ye ben burda buryanlari içli köfteleriAyyyyyy benimde![]()
Ayyyyyy evet ya aslında gerçekten bu aralıklı oruç güzel kilo verdiriyorSen adana da mangallari kebaplar ye ben burda buryanlari içli köfteleribirikim gibi birbirimizi gaza getirip zayiflayalim
Ayyyy hadi bi gazla başlayalım ama yarın olmaz kfc yicezDeneyelim kesinlikle zaten sıcaklar da başladı umarım azalır yemeler![]()