• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O zaman bu geç yatmadan limon pul biber yoğurt yiyin gerçekten göbek bölgesi için ise yarıyor bu gazla az önce yedim ne hos acı beni çok aciktiriyor o da ayrı bi mevzu
Evet bende diyete başlayınca hemen zencefilli tarçınlı zerdeçallı yoğurt yerim gerçekten işe yarıyor👍👍

Bu aralıklı orucu çok duyuyorum denemek lazım okul açılana kadar vermem lazım. Ayrıca Zerya ismini çok beğeniyorum senin isminse çok güzel
Yok hayır benim ismim değil 😅ama ben de çok beğeniyorum bir kızım olsaydı koyacaktım.

gerçekten çok işe yarıyor aralıklı oruç. Uzun süreli açlık vücuda acayip yağ yaktırıyor. Ve bir süre sonra Asla aç hissetmiyorsun zaten

Aslında ben normal insanlar gibi yesem kilo almıyorum geçen sene 57.5 kilo idim şuanda 70 den fazlayım🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Normal insanlar biziz bence 😂😂diğerleri hiç yemiyor ki eşimi öldürsen akşam 6 dan sonra yemek yemez.
Bende 74 kiloyum ama hedefim eylul 1 kadar 60 düşmek ortalama ayda 5 kilo.

Ayyyyyy evet ya aslında gerçekten bu aralıklı oruç güzel kilo verdiriyor

Deneyelim bizde
zerya271210 zerya271210 canım tam ayrıntılı yazar mısın neler yaptın aralıklarda hiç bir şey yemedin mi

canım şöyle anlatayım

sabah 10 buçuk 11 gibi kahvaltı. Yumurta peynir zeytin domates salatalık. Hatta bir porsiyon meyve. 2-3 adet ceviz. Hindi füme. Baya doyurucu oluyor

Birkaç saat sonra yeşil içecek içtim ödem atmak için.

Akşama kadar çok acıkırsam leblebi , muz gibi ara öğün yaptım.

akşam En geç 19-19.30 gibi akşam yemeği. genelde bol salata, yanında et tavuk vs. Sebze yemeği varsa ondan yedim yoğurt ile. Veya baklagil nohut kuru fasulye vs. Pilav olarak pirinç yaptıysam çok çok az yedim. Bulgur varsa biraz daha fazla yedim. Ama asla normal bir tabak değil :)

Yani 8 saatlik tokluk süresinde ara öğün yapabilirsin yemekten yemeğe aç kalmak zorunda değilsin.

burada önemli olan 15-16 saat aç kalmak. Akşam 19 gibi yediğin akşam yemeğinden sonra kalori içeren bişi yemeyeceksin. Çay kahve soda içebilirsin şekersiz olacak tabi. Sonra tekrar sabah 11 gibi kahvaltı.

İlla dakikası dakikasına 16 saat olmak zorunda değil. Ama en az 15 saat ağzına kalori içeren birşey sürmeyeceksin. Zaten bir süre sonra sabah tok kalktığını açılmadığını farkedeceksin

Ayyyyyyy çok mutlu oldum cqnım şuan kaç kilosun

canım ben şuan 73 kiloyum. 95 gibi bir kilo ile başladım hamilelik sonra birden iş hayatından evde çocuk bakma hayatına geçince çok fazla kilo aldım.

hedefim kilomu 63-68 arasında opsiyonlamak. O yüzden 63 olana kadar durmayacam🤣

Normal insanlar biziz bence 😂😂diğerleri hiç yemiyor ki eşimi öldürsen akşam 6 dan sonra yemek yemez.
Dimi kız biz normal insanız onlar yemiyor:63:
Arkadaşıma sordum öğlen saat dört gibi kız sabahtan beri ne yedin yedim işte bir iki ısırık tost nasıl yani bu kadar mı dedim heeeeeee diyor😥😥😥

Ayyy evet işte tamda kızımın doğum günü Eylül ne güzel olur 60 olsak🤲🤲🤲🤲
canım şöyle anlatayım

sabah 10 buçuk 11 gibi kahvaltı. Yumurta peynir zeytin domates salatalık. Hatta bir porsiyon meyve. 2-3 adet ceviz. Hindi füme. Baya doyurucu oluyor

Birkaç saat sonra yeşil içecek içtim ödem atmak için.

Akşama kadar çok acıkırsam leblebi , muz gibi ara öğün yaptım.

akşam En geç 19-19.30 gibi akşam yemeği. genelde bol salata, yanında et tavuk vs. Sebze yemeği varsa ondan yedim yoğurt ile. Veya baklagil nohut kuru fasulye vs. Pilav olarak pirinç yaptıysam çok çok az yedim. Bulgur varsa biraz daha fazla yedim. Ama asla normal bir tabak değil :)

Yani 8 saatlik tokluk süresinde ara öğün yapabilirsin yemekten yemeğe aç kalmak zorunda değilsin.

burada önemli olan 15-16 saat aç kalmak. Akşam 19 gibi yediğin akşam yemeğinden sonra kalori içeren bişi yemeyeceksin. Çay kahve soda içebilirsin şekersiz olacak tabi. Sonra tekrar sabah 11 gibi kahvaltı.

İlla dakikası dakikasına 16 saat olmak zorunda değil. Ama en az 15 saat ağzına kalori içeren birşey sürmeyeceksin. Zaten bir süre sonra sabah tok kalktığını açılmadığını farkedeceksin
Ayyy çok güzel birbirimiZi motive edelim yaaaaaa çok mutlu oldum senin adına❤️❤️❤️❤️
canım ben şuan 73 kiloyum. 95 gibi bir kilo ile başladım hamilelik sonra birden iş hayatından evde çocuk bakma hayatına geçince çok fazla kilo aldım.

hedefim kilomu 63-68 arasında opsiyonlamak. O yüzden 63 olana kadar durmayacam🤣
Durma. Canım durma eeeeeewe diğer kilolaları da beraber. Verelim o zaman😍😍😍😍

zerya271210 zerya271210 harikasın yaaaa😍
Bende bir kaç aydır diyet yapıyorum son bir haftadır da yürüyüş yapıyorum yürüyüşün faydasını gördüm benimde hedefim 58
62 civarıyım şu an inş 58 i görürüm 🙏

Teşekkür ederim 😍 bana da en iyi gelen spor yürüyüş ama aylardır hiç yapamadım hep evdeydim. Ben de bundan sonra yürüyüş yapmak istiyorum sarkmamak için.

vermen gereken kilo az çok rahat verebilirsin, protein ağırlıklı beslenip yürüyüş yaparsan hemen gitmeye başlar kilolar 👍

Dimi kız biz normal insanız onlar yemiyor:63:
Arkadaşıma sordum öğlen saat dört gibi kız sabahtan beri ne yedin yedim işte bir iki ısırık tost nasıl yani bu kadar mı dedim heeeeeee diyor😥😥😥

Ayyy evet işte tamda kızımın doğum günü Eylül ne güzel olur 60 olsak🤲🤲🤲🤲

Ayyy çok güzel birbirimiZi motive edelim yaaaaaa çok mutlu oldum senin adına❤❤❤❤

Durma. Canım durma eeeeeewe diğer kilolaları da beraber. Verelim o zaman😍😍😍😍

valla verelim canım 🥰 hatta hayatımızdaki tüm fazlalıklardan kurtulalım kilo , eşya, insan 😅 beni daraltan herşeyden kurtuluyorum valla çok mutluyum

Bizim evde hayat 6 dan sonra başlıyor kek dondurma çay kahve meyve 🤪

valla verelim canım 🥰 hatta hayatımızdaki tüm fazlalıklardan kurtulalım kilo , eşya, insan 😅 beni daraltan herşeyden kurtuluyorum valla çok mutluyum
Ayyy bayıldım bende yapmak istiyorum gereksiz insanları atsam şöyle oh mis 🤣🤣

Back
X