• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkür ederim 😍 bana da en iyi gelen spor yürüyüş ama aylardır hiç yapamadım hep evdeydim. Ben de bundan sonra yürüyüş yapmak istiyorum sarkmamak için.

vermen gereken kilo az çok rahat verebilirsin, protein ağırlıklı beslenip yürüyüş yaparsan hemen gitmeye başlar kilolar 👍
7 kilo verdim bakalım devamı gelicek mi
Beni en çok zorlayan hamur işi bağımlılığım ve şu an yaz geldiği için dondurma
Her akşam yiyorum bu aralar :eek:

Ayyy bayıldım bende yapmak istiyorum gereksiz insanları atsam şöyle oh mis 🤣🤣

tuce o kadar rahatlıyorsun ki anlatamam 🤣 fazla eşyalarımı çıkarmaya başlayalı çok olmuştu evim ferahladı. Gereksiz insanlarla da arama mesafe koydum merhaba merhaba o kadar. Beni germelerine hiç izin vermiyorum artık. Böyle bir rahatlık yok 😁

“inan sana değil kastım, cahille sohbeti kestim.” Hayat felsefem 😂

7 kilo verdim bakalım devamı gelicek mi
Beni en çok zorlayan hamur işi bağımlılığım ve şu an yaz geldiği için dondurma
Her akşam yiyorum bu aralar :eek:

aynı bağımlılıklara ben de sahiptim 😂 hala da seviyorum ama yesem bile çok az yiyorum, ben bunun tadını yıllardır biliyorum gerek yok şuan diyorum kendime.

dondurma için de şöyle bir çözüm buldum kendim yapıyorum meyvelerden. Bir magnumun bir Maraş usulünün yerini tutmuyor ama bana yetiyor 🤣

valla verelim canım 🥰 hatta hayatımızdaki tüm fazlalıklardan kurtulalım kilo , eşya, insan 😅 beni daraltan herşeyden kurtuluyorum valla çok mutluyum
Aslında evde hiç fazladan eşya bulundurmamaya çalışıyorum ama kiloya gelince biraz cimriyim herhalde🤣🤣🤣

Beni en çok motive eden şey kilolu resimlerim oldu
Bi akşam arkadaşlar resim attılar bi etkinliğimizden
Aman allahım görmez olaydım😱68 civarıydım o ara
Hemen ertesi sabah diyete başladım bir süre çok hızlı kilo verdim yine az az vermeye devam ediyorum
Ayyyy ben ne zamandır tartıya çıkmıyorum çıksam belki yüzleşecem ama korkuyorum😩😩😩

tuce o kadar rahatlıyorsun ki anlatamam 🤣 fazla eşyalarımı çıkarmaya başlayalı çok olmuştu evim ferahladı. Gereksiz insanlarla da arama mesafe koydum merhaba merhaba o kadar. Beni germelerine hiç izin vermiyorum artık. Böyle bir rahatlık yok 😁

“inan sana değil kastım, cahille sohbeti kestim.” Hayat felsefem 😂
Benim hiç fazla eşyam yok zaten 🤣 atmayı çok severim hiç fazla almam . Cahille sohbeti bende izne gidince kesmiş olacağım öyle susup bakacağım😃

Özendiğim hayatı yaşıyorsun 😂😂
Minimalizm akimi dunyada coknkarsilik buldu yeni dünya düzeninde çok da mantıklı.
Bunun üzerine kitaplar var bende okumak istiyorum
Benim hayatım hep minimal 🤣 oğlana bile fazla eşya almamak için kendimi yırtıyorum 75 TL ye salıncak aldık letgodan hemen çöpe atabilelim diye😃

Benim hayatım hep minimal 🤣 oğlana bile fazla eşya almamak için kendimi yırtıyorum 75 TL ye salıncak aldık letgodan hemen çöpe atabilelim diye😃
Akillı kadınsın tatlim çocuğun yediği helal giydiği oynadığı haram.ben ilk çocukta çok abarttım ama şimdi topladım kendimi

Akillı kadınsın tatlim çocuğun yediği helal giydiği oynadığı haram.ben ilk çocukta çok abarttım ama şimdi topladım kendimi
Ben kalabalığı sevmiyorum ne kadar eşya o kadar zor temizlik düzen vs vs işte sen anla . Çocuğun eğitim vs daha önemli para harcayacağım günler o zaman asıl

Ay bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum

Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor 🤣

tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.

Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı 🙃☺☺
canim süpersin 😍😍 kaç kiloydun çok iyi vermişin maşallah 😊

Ay bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum

Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor 🤣

tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.

Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı 🙃☺️☺️
Maşallah canım güncel kilon kaç ben ramazandan beri veremiyorum

canım ben şuan 73 kiloyum. 95 gibi bir kilo ile başladım hamilelik sonra birden iş hayatından evde çocuk bakma hayatına geçince çok fazla kilo aldım.

hedefim kilomu 63-68 arasında opsiyonlamak. O yüzden 63 olana kadar durmayacam🤣
Yazmışsın canım yeni gördüm kilolarımız yakın bir ay olacak 72 altına düşemedim bende kasımdan beri sağlıklı besleniyorum 65 olmadan dinlenmek istemiyorum ama ramazanda uzun süre aç kalınca iştahım açıldı düzenim değişti tekrardan eski beslenme düzenime dönemedim.taşınma isleride başlayınca spor da aksıyor tabi.hedefim 56 eylüle kadar ne kadar verirsem o kadar iyi

Back
X