• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum

Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor 🤣

tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.

Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı 🙃☺☺
Nasıl becerdin sırlarını paylaşırmısın bizimle 😊

O zaman bu geç yatmadan limon pul biber yoğurt yiyin gerçekten göbek bölgesi için ise yarıyor bu gazla az önce yedim ne hos acı beni çok aciktiriyor o da ayrı bi mevzu
Benim de midemi ağrıtıyor yerim ama yeterli biraz zayıflayım 72 kg sabah tartıldım. Yumurta haşladım domates koydum çantama kahvaltıda yerim. Öğlen içinde ton balığı götürüyorum

Günaydın kızlar. Sabah sabah evimiz çingene mahallesi gibiydi 🤣 oğlan bir taraftan kiz bir taraftan hem acıkmışlardı hem bezleri sızmıştı o ordan ağlıyor öteki diğer taraftan eşimde o hengamenin içinde ise gec kalmıştı koştur koştur hazirlandi. Kızı doyurdum temizledim emzirip uyuttum oğlanı yıkadım karnını doyurdum onunda sesi yok Allahın izniyle kendime bir kahvaltı hazirlayacagim birazdan 🤣

Günaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğünde :KK66: sabah da sizleri okudum 😂
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
şimdilerde 60-62 arasıyım.
bol sıvı tüketimi şart :KK66: ben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.

Günaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğünde :KK66: sabah da sizleri okudum 😂
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
bol sıvı tüketimi şart :KK66: ben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
canım arkadaşın niye öyle bişi dedi acaba 🤔 ben 49 50 kiloydum boyuma göre zayıftım baya

Günaydın kızlar
inşallah daha fazla bekletmez bebiş güzel haberlerini alırız 😍😍

Günaydın kızlar
Allah tez vakitte sağlıklı ve tatlı bir bebek nasip etsin ❤

Back
X