• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğünde :KK66: sabah da sizleri okudum 😂
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
şimdilerde 60-62 arasıyım.
bol sıvı tüketimi şart :KK66: ben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
Bana çok bilimsel alt yapisi olan birşey gelmedi. Çok kişi var 50 kilolaryla hamile kalan.hiç stres sıkıntı yapmadan çalışmaya devem 😎😎

Günaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğünde :KK66: sabah da sizleri okudum 😂
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
bol sıvı tüketimi şart :KK66: ben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
Acaba arkadaşın kilonu kıskanmış olabilir mi 😂
Ben 48 ile hamile kaldım :) boyum 1/58

Kızlar beni galiba zor günler bekliyor :KK43: bekar bir kardeşim var 28 yaşında diğerleri evli. Annem uzun zamandır evlenmesini istiyor ama kardeşim bir türlü kafasına yatan biriyle karşılaşmadı. Az önce konuştuk kiz arkadaşı olduğundan soz etti herşey güzel başladı ama sonrasinda kizin evlenmiş ve boşanmış olduğundan bahsetti. Kardeşimin niyeti ciddi tam konuşamadık oğlum bağırıp çağırıyordu arkadan o uyuduktan sonra arayacağım. Annem bunu öğrense hem yüreğine iner hemde kıyameti koparır ortalığı yıkar huyunu bilmiyorum. Bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çok şaşkınım. Kafam karman çorman. Annem bu kardeşime çok düşkün böyle birşey asla kabul etmez adim gibi biliyorum. Banada çatar büyük ihtimalle hep sen yüz veriyorsun diye. Düşündükçe daralıyorum.

Kızlar beni galiba zor günler bekliyor :KK43: bekar bir kardeşim var 28 yaşında diğerleri evli. Annem uzun zamandır evlenmesini istiyor ama kardeşim bir türlü kafasına yatan biriyle karşılaşmadı. Az önce konuştuk kiz arkadaşı olduğundan soz etti herşey güzel başladı ama sonrasinda kizin evlenmiş ve boşanmış olduğundan bahsetti. Kardeşimin niyeti ciddi tam konuşamadık oğlum bağırıp çağırıyordu arkadan o uyuduktan sonra arayacağım. Annem bunu öğrense hem yüreğine iner hemde kıyameti koparır ortalığı yıkar huyunu bilmiyorum. Bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çok şaşkınım. Kafam karman çorman. Annem bu kardeşime çok düşkün böyle birşey asla kabul etmez adim gibi biliyorum. Banada çatar büyük ihtimalle hep sen yüz veriyorsun diye. Düşündükçe daralıyorum.
Bu mesajın burda değil de bdv de olsa baya bir tepki alırdın muhtemelen.
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.
bende evliyim, çok şükür iyi giden bir evliliğimiz var. Ama yarının ne olacağı belli olmaz.
Bence annen gibi düşünme, kardeşine destek ol.

Çocuğu var mı kızın.
Kaç kasında kız.
28 yaşında çocuğu yok bildiğim kadarıyla. Kardeşim mutlu görünüyor kızın tarafından anlattı biraz olup bitenleri ama tek taraflı dinlemiş tek isteğim o konuda naif davranmaması cunku her hikayenin cift tarafi vardir geri kalan onun tercihi bana kalırsa. Ama annemin tepkisini düşündüğümde içim kararıyor.

Bu mesajın burda değil de bdv de olsa baya bir tepki alırdın muhtemelen.
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.
bende evliyim, çok şükür iyi giden bir evliliğimiz var. Ama yarının ne olacağı belli olmaz.
Bence annen gibi düşünme, kardeşine destek ol.
Elimden geldiği kadar olmaya çalışıyorum zaten tercihini elestirmedim sadece şaşkınlığımi dile getirdim. Zor günler bekliyorum derken annemin vereceği tepkiyi biliyorum buda hepimizi huzursuz edecek bunu kastettim. Kardeşimin kararına saygı duyuyorum benim için önemli olan onun mutlulugu. Ve evet hepimizin başına gelebilir telefonu kapattıktan sonra kızın yerine ilk kendimi koydum zaten kotu giden bir evlilikten sonra iyi biriyle tanışmak herkese umut olur o kizada olmuştur belki.

Kardeşinde evlenmiş boşanmış olabilirdi kız bekar olabilirdi.Dünya hali kimin basına ne gelecegı belli olmaz hersey kader.Böyle düşünmenize üzüldüm açıkcası çokta yorum yapmak istemiyorum hassas konular bunlar.Benim teyzemin oğlu evlendi boşandı 10 yasında oğlu vardı 9yas küçük biriyle evlendi kızında ilk evliliği üstelik.

Günaydın altın kızlar.İnş herkes kilo verir,bebiş isteyenler tez vakitte sağlıcakla bebek sahibi olur,altın çok düşer, tuce_tuce tuce_tuce nin izin açılır, Penguen Penguen ile bizim tayinler tez vakitte açıklanır inş🤲
Yaaaa inşallah güzel haberler alalım

Günaydın kızlar
Yok artık resmen kıskanmış 😒 ben 42 kg ile abi bebeğe hamile kaldım şuan 47 kg oldum

Kardeşinde evlenmiş boşanmış olabilirdi kız bekar olabilirdi.Dünya hali kimin basına ne gelecegı belli olmaz hersey kader.Böyle düşünmenize üzüldüm açıkcası çokta yorum yapmak istemiyorum hassas konular bunlar.Benim teyzemin oğlu evlendi boşandı 10 yasında oğlu vardı 9yas küçük biriyle evlendi kızında ilk evliliği üstelik.
O söylediğin Türk toplumuna ters adam isterse 20 kez evlensin önemli değil kadın 1 kez evlendin o iş bitiyor 🤬 neyse yorum yapmayacağım

Back
X