• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar dün e-bebekte bez islak mendil mama oyuncak falan aldik kiza 175 tl tuttu. Oyuncagi oglan hemen kapti tabi ve su an ortada yok insallah balkondan asagi atmamistir 😃 goon marka bezde indirim vardi alıp deneyeyim dedim çok hoşuma gitti dokusu ve kokusuz olması. Keşke daha önce deneseydim. Bugun ev islerine pek el atmadin yemekte yapmam lazım ama ne yapacağıma karar veremedim bIr turlu :işsiz:

Kızlar dün e-bebekte bez islak mendil mama oyuncak falan aldik kiza 175 tl tuttu. Oyuncagi oglan hemen kapti tabi ve su an ortada yok insallah balkondan asagi atmamistir 😃 goon marka bezde indirim vardi alıp deneyeyim dedim çok hoşuma gitti dokusu ve kokusuz olması. Keşke daha önce deneseydim. Bugun ev islerine pek el atmadin yemekte yapmam lazım ama ne yapacağıma karar veremedim bIr turlu :işsiz:
Bende bakayım goon.
Şubeden mi aldın. Sipariş mı verdin

Ayyyyy zor olmuyor mu yaaaa benim büyük 13 yaşında küçük 21 aylık ama küçük bizi mahvediyor

Bu arada küçüğüm bezi bıraktı sen ne zaman başlayacaksın🤣🤣🤣
Ayy zor olmaz mı aileler yardım etti gidip geldiler hergün gelen yardımcımız vardı virüsten önce. İnşallah geçecek bugünler 😍😍
Eylül de deneyeceğim 2 yaşına yakın olacak süper olmuş bezi bırakması yavrum da rahat eder sende.

Ayy zor olmaz mı aileler yardım etti gidip geldiler hergün gelen yardımcımız vardı virüsten önce. İnşallah geçecek bugünler 😍😍
Eylül de deneyeceğim 2 yaşına yakın olacak süper olmuş bezi bırakması yavrum da rahat eder sende.
Ohhhhh canım yardımcı olması iyi olmuş👍👍

Evet ya kızımın teni çok hassas sürekli kaşınıp çiziyordu şimdi çok iyi oldu🥰🥰

Diyete başladık. Dimi yok geceydi hatırlamıyorum yok 😎😎ben başladım gibi çok şu içtim daha fazla hareket ettim
Kız hani içliköfte den sonra başlayacaktın🤣🤣🤣🤣

Biz bugün dışardan yicektik annem çağırdı
Yarın dışardan yer sonraki gün başlarım

Sabah tartıldın mı

Kız hani içliköfte den sonra başlayacaktın🤣🤣🤣🤣

Biz bugün dışardan yicektik annem çağırdı
Yarın dışardan yer sonraki gün başlarım

Sabah tartıldın mı
Ayıptır söylemesi akşam yicem😂😂ama gün içinde az yedim bol su içtim bide kahve yanında çikolata yemedim diyete başlamış sayılırım yanii

Ay cok yoruldum bugun
Aksama valiz hazirlamam lazim.. cok heyecanliyim biraz nefes almak cok iyi gelecek.. gidecegimiz evin manzarasi sahane yanima kitap alayim..
Persembe aksami gratis gibi bi yere gitmem lazim
Cuma da eve gelip pogaca yapicam. Yoldaki tesislere pek girmeyiz..

pure hazel pure hazel ilk bez değişimini yaptım az önce külot bez almıştım dediğim markanın ne kadar kolay sokuluyor yan bantları. Daha önce molfix külot bez kullanıyordum yan bantlarını yırtana kadar çocuk bir suru sarsiliyordu. Çok memnun kaldim ya bu zamana kadar kullandigim en kaliteli bebek bezi diyebilirim.

Back
X