• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayy Allah ya bende çok şaşırdım şu an
Her gittiğimizde aşı takvimi üzerine konuşuruz çünkü
Hatta 9 yaştan sonra erkeklerde penis kanseri için kızlarda rahim ağzı kanseri için aşı var yaşı geldiğinde mutlaka yaptır diye tembihler

pure hazel pure hazel purecim teşekkür ederim. Sağlıklı beslenerek gayet güzel kilo veriliyormuş bunu öğrendim. Çok hafifledim ve rahatladım hem vücut olarak hem psikolojik olarak.

tuce_tuce tuce_tuce canım herşey yolunda mi abi bebek iyidir inşallah , güzel haberlerini bekliyoruz

Simdi video geldi masallah asker babanin erkek oglu :D

Bezelyeleri ayıkladım buzluğa attım 4 poşet çıktı. 4 de önceden koymuştum, bize yeter sanıyorum.

buzlukta biraz vişne vardı biraz da kiraz ekledim oğlana meyve suyu yaptım

koltuk örtülerini yıkadım astım

Akşam çilekleri temizleyip şekere yatırmıştım öğleden sonra reçel yapacağım.

vakit olursa sil süpür de yaparım ev temiz aslında ama içim rahat etsin haftasonu girmeden.

tuce_tuce tuce_tuce gecmis olsun, damatligini da gorun insallah.
Oglum dogdugunun ikinci gunu hastaneden cikmadan sunnet olmustu, kadin bir cerrah yapmisti. Dogumdan once verdikleri hastane paketinde sunnet istiyor musunuz diye soruyorlardi, biz de arkadaslara sorduk Turkiyedeki gibi kesiyorlar, sorun yok deyince biz de yaptirdik.
Bu arada burada 4 yas asisi var, doktorumuz Turk, hep Amerika ve Turkiye asilar konusunda ayni takvimi izliyor derdi.

tuce_tuce tuce_tuce gecmis olsun, damatligini da gorun insallah.
Oglum dogdugunun ikinci gunu hastaneden cikmadan sunnet olmustu, kadin bir cerrah yapmisti. Dogumdan once verdikleri hastane paketinde sunnet istiyor musunuz diye soruyorlardi, biz de arkadaslara sorduk Turkiyedeki gibi kesiyorlar, sorun yok deyince biz de yaptirdik.
Bu arada burada 4 yas asisi var, doktorumuz Turk, hep Amerika ve Turkiye asilar konusunda ayni takvimi izliyor derdi.
aşı varsa da kimseye dememişler gizli bilgi galiba 🤣 çevremde kimse yaptırmamış pure hazel pure hazel siz yaptırmışmıydınız

Back
X