• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sünnet hediyesi yollamaları lazım ince düşünen birileri olsa
Eşime dedim ki ben hediye filan kabul etmem diğer torunlarına ne yapmış ki abi bebeğe yapsın adil olmalı asla kabul etmiyorum dedim . Benim Babannem anneme demiş ki abi bebek gelecek eğer sünnet olmuş olursa cumhuriyet takacağım eğer olmazsa doğduya çeyrek demiş

Sünnet hediyesi yollamaları lazım ince düşünen birileri olsa
Biz oğlanı sünnet ettirdiğimiz dönemde kvlerde kalıyorduk geçici bir süreliğine. Hic birşey takmadı torununa. Mevlut yapmak istediğimi söyledim akrabalarida vardı ne gerek var dedi millete ikinci kez takımı taktiracaksın diye lafı tıkadı ağzıma milletin icinde. Halbuki takı aklımın ucundan bile geçmemişti. Meğer derdi kendiymis mevlut yapsaydım ağır birşey takmak zorunda hissedecekti. Bende o laftan sonra millet yanlış anlar diye vazgeçtim mevlutten. Içimde kaldı ama ilk çocuğumdu çok heveslenmiştim. Allah bildiği gibi yapsın bu hesapçı kitapçı insanları.

Son düzenleme:
Biz oğlanı sünnet ettirdiğimiz dönemde kvlerde kalıyorduk geçici bir süreliğine. Hic birşey takmadı torununa. Mevlut yapmak istediğimi söyledim akrabalarida vardı ne gerek var dedi millete ikinci kez takımı taktiracaksın diye lafı tıkadı ağzıma milletin icinde. Halbuki takı aklımın ucundan bile geçmemişti. Meğer derdi kendiymis mevlut yapsaydım ağır birşey takmak zorunda hissedecekti. Bende o laftan sonra millet yanlış anlar diye vazgeçtim mevlutten. Içimde kaldı ama ilk çocuğumdu çok heveslenmiştim. Allah bildiği gibi yapsın bu hesapçı kitapçı insanları.
Sünnet düğünü yapılıyor mu
Bizim burda sünnet düğünü yapılır mutlaka içinde kaldıysa yapılıyorsa ilerde yap bence sende

En sevmediğim şey ince hesaplar.Tayinden haber yokmu sizin?Hayırlısı ile kaçıp gitseniz sunlardan gözün görmez en azından

Eşime dedim ki ben hediye filan kabul etmem diğer torunlarına ne yapmış ki abi bebeğe yapsın adil olmalı asla kabul etmiyorum dedim . Benim Babannem anneme demiş ki abi bebek gelecek eğer sünnet olmuş olursa cumhuriyet takacağım eğer olmazsa doğduya çeyrek demiş
Benim kayınvalide diğer toruna tam altın takmıs bize diyor size borcum var ama 5yıldır söylüyor borç ödenmedi😂

Benin kayinvalide ilk çocuklara yeğenleri de olmak üzere tam altın taktı benim iki kızıma da çeyrek insanın zoruna gidiyor ama oğlu düşünsün benim annem böyle bişey yapsa çok ağırıma gider
Ayy ne kadar kötü bir durum ya benim kayınvalide ayırmadı hiç eltime ne taktıysa bana da onu taktı doğumda

Kızlar aranızda para harcamadan gününü geçirebilen var mı. Varsa bana da bi zahmet öğretrbilir mi. Hiç para harcamadan dışarıya gidip geleceğime söz verdim kendime 60 TL harcayıp geldim. Ve de keyfi bişe yok. Hep ihtiyaç. Hiç bitmiyor bu ihtiyaçlar :KK70: :KK70: :KK70:
En güzeli dışarı çıkmamak ,çıkınca harcanıyor mutlaka
Sokağa çıkma yasakları çok iyi oluyordu😃

Ayy ne kadar kötü bir durum ya benim kayınvalide ayırmadı hiç eltime ne taktıysa bana da onu taktı doğumda
Biz kadınlar takıyoruz erkeklerin umrumda değil. Ha bu arada aramızda sorun yok hiç bir tartışmamız kavgamız olmadı gözlerimizle yiyoruz birbirimizi😁😁

Back
X